QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 02 03, 18:27)
As tai matau, kad pas mane ir antrus metus viskas bus eksperimento vardan
QUOTE(kasiopeja @ 2009 02 03, 19:27)
*Toms, kurios viską kuria pačios, siūlyčiau pirmiausia pasidaryti mylimiausių augalų lentelę
** Iš tiesų, aš dabar naudojausi dar ir tokiu sąrašiuku, kuriame augalai suskirstyti į krūmus, gėles, augalus dekoratyviais lapais, spygliuočius, rožes ir svogūninius.
***Monami, tavo vietoj aš kur nors neutralioj vietelėj pasidaryčiau laikiną "šiukšlyną", kur darytum eksperimentus, ir kuris netrukdytų tuo pat metu kurti nuolatinį gėlyną
** Iš tiesų, aš dabar naudojausi dar ir tokiu sąrašiuku, kuriame augalai suskirstyti į krūmus, gėles, augalus dekoratyviais lapais, spygliuočius, rožes ir svogūninius.
***Monami, tavo vietoj aš kur nors neutralioj vietelėj pasidaryčiau laikiną "šiukšlyną", kur darytum eksperimentus, ir kuris netrukdytų tuo pat metu kurti nuolatinį gėlyną
* o gal kur nors tokia lentelė yra nete arba iš kokios čia knygos
**ir kur šitie sarašiukai
*** pirmais metais tikrai turėsiu jovaliuką,kuriame bus viskas ką iš kur pavyks gauti ir nusipirkti ,o paskui kai jau pilnai susitvarkysim sklypą tada žiūrėsiu kaip kuris augaliukas atrodo ir kur tinka
šiaip dar galvoju pati daugiamečius iš sėklų pasidaiginti,tik kaži ar pavyks bet bandyti manau verta
mano krokai įstiklintam balkone ant palangės jau pradeda žiedus rodyt matosi iš po lapų lendantys nebelapai,tai manau kad žiedai