Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 37

QUOTE(DeeDee @ 2009 02 03, 12:14)
Uh, pasakoju iš eilės  biggrin.gif Su OS tik praėjusią savaitę pradėjau žaist, bet, kad sėklas atsiimt į paštą teks lėkti ( pabandytų kitaip, rašyčiau pretenziją ).

Pernai man namo registruotą laišką atnešė g.gif
Atsakyti
Pernai man is pakelio nasturtu seklu isdygo tik viena ir lapai buvo lekstes dydzio blink.gif , vejas net suplese. Ziedeliai buvo tik keli ir is po lapu nesimate. Nesuprantu kas tai nasturtai uzejo, bet bijau, kad jeigu siemet pasesiu i vazona lauke, tai vel tokios isaugs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 02 03, 12:39)
kiba kazkada kazkur ant nuospaudos busiu uzmynus, kad uzkliuvau?  g.gif

Ant nuospaudos neužmynei, bet bendro mandagumo, kaip naujokei, galėtų ir daugiau būti 4u.gif Apie kitas nekalbu, nes yra skirtumas, ar bendrauji (kad ir virtualiai) su pažįstamu, ar su nepažįstamu žmogumi.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 02 03, 15:45)
Pernai man is pakelio nasturtu seklu isdygo tik viena ir lapai buvo lekstes dydzio blink.gif , vejas net suplese. Ziedeliai buvo tik keli ir is po lapu nesimate. Nesuprantu kas tai nasturtai uzejo, bet bijau, kad jeigu siemet pasesiu i vazona lauke, tai vel tokios isaugs unsure.gif

as pries kelis metus zalioj stotelej pirkau nastutas, tai sudygo labai gerai - visos seklos, kiek pasejau, labai gausiai zydejo ir kvepejo.
va tokios buvo:
http://www.seklos.lt/index.php?id=754
ir dar seklu prisirinkau kitiems metams, bet tada balkono neturejau, vienai pazistamai atidaviau, sake, gerai sudygo.
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2009 02 03, 15:45)
Ant nuospaudos neužmynei, bet bendro mandagumo, kaip naujokei, galėtų ir daugiau būti  4u.gif  Apie kitas nekalbu, nes yra skirtumas, ar bendrauji (kad ir virtualiai) su pažįstamu, ar su nepažįstamu žmogumi.

esu geros nuotaikos, tai paklausiu - kaip apibudintumet "bendra mandaguma" ir kuo mano 'bendras mandagumas" skiriasi nuo kitu siandien sioje temoje postus parasiusiu forumu dalyviu "bendro mandagumo"?
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 02 03, 12:49)
esu geros nuotaikos, tai paklausiu - kaip apibudintumet "bendra mandaguma" ir kuo mano 'bendras mandagumas" skiriasi nuo kitu siandien sioje temoje postus parasiusiu forumu dalyviu "bendro mandagumo"?

Vienintelė naujokė, kuri šiandien uždavė klausimą, įterpė "gal patarsit"... šitą frazę priskirčiau bendram mandagumui. Visos kitos yra senbuvės (plius/minus), todėl ir bendraujama kiek kitaip...

Vat tokia pikta teta esu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 03 vasario 2009 - 14:54
QUOTE(kasiopeja @ 2009 02 03, 14:40)
Pernai man namo registruotą laišką atnešė  g.gif

labai negerai schmoll.gif Pirma, na iš kur aš galiu žinot, kada pašto darbuotoja teiksis atnešti; Antra, neradus nieko namie, taip ir tampysis didžiuliam krepšy -nenoriu tokių sėklų. Blogai, kai neaiškiai užsakymo formoj buvo parašyta.

Tiesa, gal čia nuo pašto vidaus taisyklių dar kas priklauso, nes registruotus laiškus gaunu ne tiesiai į namus, o į pašto dėžutę įmeta pranešimą. Žodžiu, tikiuosi nesugadins nuotaikos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeDee: 03 vasario 2009 - 15:02
labai smagu uzsukt ir uzduot klausima i tema ir sulaukt - tu naujoke, nesisveikini, nepakankamai "bendrai mandagi" , skiautere siausiasi, zodis klomba nevartojamas ir t.t.
surasykit bendravimo taisykles pirmame puslapyje, jei cia tokia isskirtina tema, jei ne taip kaip kitose praktiskai naudingose temose, pries uzduodant klausima reikia atlikt visa ceremonija "bendram mandagumui" isreiksti...
Atsakyti
O gal kuri zinot kaip teisingai paseti ramuneles? Radau nete parasyta, kad tiesiog reikia isbarstyt seklas ant dregnos dirvos. Ar tikrai taip butu gerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 02 03, 16:06)
O gal kuri zinot kaip teisingai paseti ramuneles? Radau nete parasyta, kad tiesiog reikia isbarstyt seklas ant dregnos dirvos. Ar tikrai taip butu gerai? g.gif

kazkada ramuneles sejau taip:
dregna dirva svelniai perbraukiau smulkiu grebliuku ir tada sejau - ne ant visai lygios.
sudygo, tik, pripazinsiu, labai tankiai, bet paskui praretinau ir buvo gerai.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 02 03, 12:57)
surasykit bendravimo taisykles pirmame puslapyje, jei cia tokia isskirtina tema

O paprastas mandagumas yra labai išskirtinė sąvybė? g.gif
Beje, tema ne apie mandagumą, todėl siūlau tuo ir baigti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 02 03, 15:52)
Vienintelė naujokė, kuri šiandien uždavė klausimą, įterpė "gal patarsit"... šitą frazę priskirčiau bendram mandagumui. Visos kitos yra senbuvės (plius/minus), todėl ir bendraujama kiek kitaip...

Vat tokia pikta teta esu  tongue.gif

Laba diena biggrin.gif , uzsiimate pilstymu is tuscio i kiaura akivaizdziau nei akivaizdziai.

Sakykite gal kas auginate celiozijas ? Su kokiais augalais jas derinate. As auginu kas met , bet suderinu jas tik su palei zeme sliauzianciais augaliukais - samanelem , (net pavadinimo nzn , gavau dovanu)
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 02 03, 16:17)
Sakykite gal kas auginate celiozijas ? Su kokiais augalais jas derinate. As auginu kas met , bet suderinu jas tik su palei zeme sliauzianciais augaliukais - samanelem , (net pavadinimo nzn , gavau dovanu)

vaivai vai kaip negerai ponia elgiates - kodel neparaset - "gal malonetumet pasidalinti patirtimi, garbiosios ponios, kaip auginate celiozijas?", o tai iskart prie karves biggrin.gif
Atsakyti