Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 37

QUOTE(rokoko @ 2009 01 23, 12:35)
Pakoreguosiu pirmąjį postą 4u.gif [ten nurodyta pasenusi ''plepalų'' tema]

Mūsų plepalų tema ''Bendraminčiuose'' ČIA
Papildyta:
sveika 4u.gif
Aš auginusi žemaūges raudonas, smulkokas tokias, turguje pirkau daigelius.
Manau, jas anksti pavasarį patalpoj reik sėti.
Turėtų būti ''instrukcija''.

Nera instrukcijos, nes tas seklytes kazkas mamai sode surinko ir dave, tai nei as zinau kaip tos herberos atrodys, nei mama. O kazi ar ne per anksti butu jeigu as jas paseciau kambari vasario menesi?
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 01 23, 11:52)
Nera instrukcijos, nes tas seklytes kazkas mamai sode surinko ir dave, tai nei as zinau kaip tos herberos atrodys, nei mama. O kazi ar ne per anksti butu jeigu as jas paseciau kambari vasario menesi?

jei sviesi patalpa - gal ir gerai g.gif is manes prasta patareja siuo kl. blush2.gif
Isdykele - vienmeciu augintoja, gal ji patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zigzag @ 2009 01 23, 11:49)
Aš auginu šilagėles iš sėklų. Va tokias
[attachmentid=168401]

ir tokias

[attachmentid=168402]

Vau kokios grozybes ,noreciau ir as tokiu ,kur butu galima seklu isigyti 4u.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 01 23, 10:17)
Temos pavadinimas  thumbup.gif    Iš karto į akis krenta apipavidalinimas  4u.gif

4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(zigzag @ 2009 01 23, 10:49)
Aš auginu šilagėles iš sėklų. Va tokias
ir tokias

wub.gif kokio sgražios kokie pūkučiai wub.gif

QUOTE(rokoko @ 2009 01 23, 11:35)
Pakoreguosiu pirmąjį postą 4u.gif [ten nurodyta pasenusi ''plepalų'' tema]

blush2.gif doh.gif įdėjau,o net mintis nekilo,kad gali būti pasibaigusi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Prisiregistruoju naujoj temoj.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 01 23, 12:26)
Nea, ne gelsve - ten saliero lapai buvo.

vistiek skanu thumbup.gif aš ir suabejojau tarp saliero ir gelsvės, dabar bandysiu žinoti biggrin.gif
Atsakyti
Atejau paskusti save cool.gif Suknisau atrodo savo smaragdus doh.gif 26 augaliukus doh.gif
Ju vieninteliu ir neaprisau is rudens, o dabar einu pro sali ir sirdi skauda, virsuneles belike, zemyn pliki stiebai koki 15 cm., ir po sniegu likusios sakeles, nedovanosiu sau doh.gif .Isgelbet tikriausiai jau nera sansu verysad.gif
Atsakyti
Srove,
taip ir nesupratau - tai kas nutiko? g.gif
nusalo? blink.gif
nuo sniego nastos apluzo?
...?
Atsakyti
merginos as dar su savo klausimais.. dekui visoms uz atsakymus su rododendrais, ryt eisiu atkapstineti, nes sniegas netirpsta niekaip , kazkoks uzkampis cia.. o ka daryt su rozem/ jos po eglisakiu ir sniego kalnu, irgi kazin atkapstineti/?

ir dar, rudeni pasodinom roze ta kur ant koto skiepyta. medelyne sake , kad reik rist virsu eglisakem ir agro plevele... bet maciau cia diskutavot, kad gali nususti? g.gif tai gal atrist ta agro plevele?
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 01 23, 23:38)
Srove,
taip ir nesupratau - tai kas nutiko? g.gif
nusalo?  blink.gif
nuo sniego nastos apluzo?
...?

Nuo sniego visos sakutes zemyn nulinkusios, gal ir apluzineja, nematau dar, nes ten apie 40cm.sniego turbut tik virsuneles per sprindi likusios, o nuo ju plikos vietos, viena kita sakute islindus, o kitos po sniegu arba stipriai nulenktos, arba visai nuluzusios unsure.gif Kazin, jei bandyti atkasineti jas ir dabar bandyti dar aprisineti, ar nieko kazin jei tokias paleipusias surisiu tokiam ore? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ita2 @ 2009 01 23, 22:57)
uzkampis cia.. o ka daryt su rozem/ jos po eglisakiu ir sniego kalnu, irgi kazin atkapstineti/?

oho blink.gif
pas mane sniego kepures nutirpo nuo roziu, tik eglisakes liko - jas paliksiu, nes visai nestorai priklota.[dar po eglisakem durpiu papilta unsure.gif ]

sakyciau, gali nubraukti atsargiai ta sniega zemyn 4u.gif

QUOTE(Srove @ 2009 01 24, 00:18)
Nuo sniego visos sakutes zemyn nulinkusios, gal ir apluzineja, nematau dar, nes ten apie 40cm.sniego turbut tik virsuneles per sprindi likusios, o nuo ju plikos vietos, viena kita sakute islindus, o kitos po sniegu arba stipriai nulenktos, arba visai nuluzusios unsure.gif Kazin, jei bandyti atkasineti jas ir dabar bandyti dar aprisineti, ar nieko kazin jei tokias paleipusias surisiu tokiam ore? g.gif

kita karta neleisk susidaryti sniego sluoksniui ant spygliuociu, niu niu niu!
Eik aisku, atkasinek/purtyk/brauk/nuglostyk labai atsargiai, nes sakutes ziema trapios.
po to nieko nebedaryk [nes sakiau, kad trapios] - nerisinek kol kas. paprastai jos ''atsikelia'', ir gana greitai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 01 24, 01:32)
Eik aisku, atkasinek/purtyk/brauk/nuglostyk labai atsargiai,  nes sakutes ziema trapios.
po to nieko nebedaryk [nes sakiau, kad trapios] - nerisinek kol kas. paprastai jos ''atsikelia'', ir gana greitai.  thumbup.gif

Aciu 4u.gif eisiu ryt is ryto, bandysiu gelbeti padeti, tik nepatinka man to sniego pluta susidariusi, kad nenuplesyciau, nu nezinau, bandysiu kazka daryti, kaip bus taip.Esu tikra ziople, kad laiku nesusirupinau ir nepazejau info, nu bet is kieno klaidu pasimokysi, jei ne is savo, neprotingas budamas biggrin.gif
Atsakyti