QUOTE(Knifofija @ 2009 01 28, 17:27)
o kas sako, kad tarp paraitymu ir pamarginimu nebuna tvarkos..
as irgi vaiksciojau po ta pati parka kaip ir tu
reikia nepamirsti, kad nuo to parko ikurimo praejo eile metu ir dalis parko visdelto keista pagal velesniu metu supratima ir madas
.
Ta aikste kur pirmoje nuotraukoje bet ne i virsu kaip dabar fotkinta, o i apacia (gal turi nuotrauka), pievuciu aplink fontana gelynai-apvadai pagal savo ivairove yra barokinio stiliaus, Nors pati apvado forma labai taisyklinga... bandziau nagrineti kaip ten susodinta ir padariau isvada kad viskas labai paprastai
))). kaip pavyzdys: elementas sakykime 2 metrai i ilgi ir 1 metras i ploti, susodinta tankiai (kad nesimato zemes) koki 10 rusiu augalu, pataikyta spalva (tuo metu kai buvau as ten vyravo geltona, oranzine, raudona, bordine), aukstis (nuo 20 cm sonuose iki mazdaug 1 viduryje) ir sitas elementas kartojosi per visa apvado ilgi.
sian man uzejo priestaravimu diena
barokiniu parku esme dar ir ta kad ilindes i grazia aleja negali suprasti kur islisi. atrodo tiesu, aisku, apkarpyta, o uz kampo se aikstele su skulptura, arba se islendi is sabakstyno i tokias aikstes kaip tavo nuotraukoje su tuneliu. Issizioji apsirdairai, cia buvai kazkur tamsoje, o cia saule plikina akis. as kaip tik buvau tame parke labai sauleta diena, o kadangi blogas regejimas, tai akinius nuo saules pasidariau su dioptrijomis. kazkurioje sonineje seselingoje alejoje net nemaciau nieko padoriai per tuos tamsius akinius, o kaip isokau i vat ta aikste su tuneliu tai net apakau nuo netiketumo.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 01 29, 10:02)
Na va ir nusodinote ant žemės su Cotula
bet jei rasiu parodoj - tai bandysiu, nors ir laikinai pasidžiaugti.
O Karlinas galima užsisakyti per www.seklos.lt
4 litai uz sauja kotules ir dziaugsmo 2 metai manau nera taip brangu....
as taip pagalvojau ir nusipirkau rudeni kotule, pasisodinau i savo kiliminiu ploteli ir kol neuzsnigo vis negalejau atsigereti ryskia pilkuma. Mane pakerejo, kad ir tamsia diena jos lapeliai atrodo lyg sviecia is vidaus, kazkaip idomiai sviesa lauzia.
Papildyta:
o tie geltoni burbulai-ziedai kaip ufonautu antenos (cia man toks ispudis susidare)