Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 37

ROKOKO o čia negali ax.gif mane ir labai domina, o ne tai ir man į AZ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 01 27, 23:33)
einu razyt tau AZ  4u.gif

4u.gif mirksiukas.gif ačius gavau ir studijuoju mirksiukas.gif

beje perskaitau viską mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 01 27, 17:19)
yra nedidelis privalumas su tuo teršimu, pvz.: gmail'o niekaip nepriteršia, ale perskaitau pasisakymus pašte ir, jei nėra noro bendrauti, galima net neprisijunginėt prie SM wink.gif

Yra racijos smile.gif

Jau isikirtau Favorites mirksiukas.gif smagu naudotis smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif aš pavasarį užjutau doh.gif man kažkaip pavasarį primena ir viskas lotuliukas.gif ta proga vakar hortenziją nukarpiau, nes kažkuri patarėt kai sniegas nutirps ją apkarpyti. Na tikiuosi nenužudžiau aš jos. Nes nukarpius paaiškėjo, kad ji užstoja gatvę žiūrint per miegamojo langą.. o mes užuolaidų nemėgstam.. blush2.gif na ta gatve nelabai kas vaikšto ir nelabai ten kas matosi, bet galimybė susikompromituoti egzistuoja ax.gif bet šiaip tai man gražu kai nebe šabakštynas ten smile.gif
ir dar turiu pora klausimų..
1. Daug skaičiau apie obelų genėjimą ir manau gal pačiai pabandyti jas nugenėti. Šiaip jos niekad negenėtos, kažko labai drastiško nedarysiu. Kaip manot, bandyti, ar nekišt nagų? smile.gif
2. Priešais namą va tokia akmeninė siena. Į tą lentų darinį nekreipkit dėmesio, improvizavau, kad šuo neiššoktų iš kiemo doh.gif
http://hotimg25.fotk.../Atvaizd075.jpg
http://hotimg25.fotk.../Atvaizd076.jpg
pagal idėją kiemas geresniais laikais bus išrįstas trinkelėmis. Palei sieną noriu palikti juostelę žolės ir lygiais tarpais sustatyti neaukštus šviestuvus. Tarp šviesuvų po kokią nors aukštą gėlę (galvoju apie raudonas saulėgrąžas, gal ir ne puikiai tiktų, bet man jos labai gražios). Dieną gal ir neatrodys labai jau ypatingai, bet vakare nuo šviesuvų kaip įsivaizduoju turėtų būti labai gražiai šešėliuota siena smile.gif Kaip jums tokia mintis?
Atsakyti
QUOTE(Natha @ 2009 01 28, 11:49)
1. Daug skaičiau apie obelų genėjimą ir manau gal pačiai pabandyti jas nugenėti. Šiaip jos niekad negenėtos, kažko labai drastiško nedarysiu. Kaip manot, bandyti, ar nekišt nagų? smile.gif

mes praeitą žiemą labai drąstiškai pasielgėm su obelimis, vasarą stebinom kaimynus obuolių gausumu ir jų pačių ( vaisių) dydžiu. Jei niekada genėtos nebuvo, tai tavasis genėjimas turėtų būti "atnaujinamasis" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natha @ 2009 01 28, 12:49)
sveikos  4u.gif aš pavasarį užjutau  doh.gif man kažkaip pavasarį primena ir viskas  lotuliukas.gif  ta proga vakar hortenziją nukarpiau, nes kažkuri patarėt kai sniegas nutirps ją apkarpyti. Na tikiuosi nenužudžiau aš jos. Nes nukarpius paaiškėjo, kad ji užstoja gatvę žiūrint per miegamojo langą.. o mes užuolaidų nemėgstam..  blush2.gif na ta gatve nelabai kas vaikšto ir nelabai ten kas matosi,  bet galimybė susikompromituoti egzistuoja  ax.gif bet šiaip tai man gražu kai nebe šabakštynas ten smile.gif
2. Priešais namą va tokia akmeninė siena. Į tą lentų darinį nekreipkit dėmesio, improvizavau, kad šuo neiššoktų iš kiemo  doh.gif
pagal idėją kiemas geresniais laikais bus išrįstas trinkelėmis. Palei sieną noriu palikti juostelę žolės ir lygiais tarpais sustatyti neaukštus šviestuvus. Tarp šviesuvų po kokią nors aukštą gėlę (galvoju apie raudonas saulėgrąžas, gal ir ne puikiai tiktų, bet man jos labai gražios). Dieną gal ir neatrodys labai jau ypatingai, bet vakare nuo šviesuvų kaip įsivaizduoju turėtų būti labai gražiai šešėliuota siena  smile.gif  Kaip jums tokia mintis?

Ta siena bent jau man fantastiska wub.gif wub.gif . As tai palikciau kiek galima daugiau zoles ir kaip galima maziau trinkeliu. O saulegrazos tai man nelabai schmoll.gif , nebent pries jas kokios mazesnes gelytes augtu. Man saulegrazu stiebai kaip kokie pagaliai. As nelabai nusimanau gelese, bet man grazu butu, kad pries jas augtu kokios lavandos, sidabrazoles ar kitos geles forma sudarancios krumelius ir uzdengiancios saulegrazu kotus.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2009 01 27, 22:59)
Na, čia ROKOKO kampeliai super.  nei per daug, nei per mažai, mano stilius. Na man labai nepatinka kaip 2*2 lopinėlio sukiša viską, ką turi

lotuliukas.gif as truputi pasijuokiau, nes cia butent as garseju tuo, kad i 2x2 sukisu 150 augalu ax.gif

QUOTE(uolma @ 2009 01 27, 23:39)
ROKOKO o čia negali  ax.gif mane ir labai domina, o ne tai ir man į AZ

nenorejau tersti blush2.gif atsiusiu

QUOTE(Natha @ 2009 01 28, 11:49)
2. Priešais namą va tokia akmeninė siena. Į tą lentų darinį nekreipkit dėmesio, improvizavau, kad šuo neiššoktų iš kiemo  doh.gif
pagal idėją kiemas geresniais laikais bus išrįstas trinkelėmis. Palei sieną noriu palikti juostelę žolės ir lygiais tarpais sustatyti neaukštus šviestuvus. Tarp šviesuvų po kokią nors aukštą gėlę (galvoju apie raudonas saulėgrąžas, gal ir ne puikiai tiktų, bet man jos labai gražios). Dieną gal ir neatrodys labai jau ypatingai, bet vakare nuo šviesuvų kaip įsivaizduoju turėtų būti labai gražiai šešėliuota siena  smile.gif  Kaip jums tokia mintis?

1. pasidomekit ir genekit obelis - joms bus tik i sveikata 4u.gif [musu obelys nuo pat ''gimimo'' kasmet genimos]
2. saulegrazos - vienmetes, reiks kasmet sodint, o aukstos jos buna ne anksciau vasaros vidurio. Joms reikia grynos saules.
ar ten prie tu akmenu daug sviesos? Gal labai seseliuota? atsakyk, paziuresim, ka galima pasiulyti 4u.gif
[man pvz, ypac vakarais, graziai atrodo prie sviestuvu stambiu lapu augalai wub.gif ]
Atsakyti
Natha, dar man rozes prie sviestuvu grazu butu, o prie tos sienos jos labai riooooomantiskai atrodytu
Atsakyti
QUOTE(Natha @ 2009 01 28, 12:49)
sveikos  4u.gif aš pavasarį užjutau  doh.gif man kažkaip pavasarį primena ir viskas  lotuliukas.gif  ta proga vakar hortenziją nukarpiau, nes kažkuri patarėt kai sniegas nutirps ją apkarpyti. Na tikiuosi nenužudžiau aš jos. Nes nukarpius paaiškėjo, kad ji užstoja gatvę žiūrint per miegamojo langą.. o mes užuolaidų nemėgstam..  blush2.gif na ta gatve nelabai kas vaikšto ir nelabai ten kas matosi,  bet galimybė susikompromituoti egzistuoja  ax.gif bet šiaip tai man gražu kai nebe šabakštynas ten smile.gif

Akmeninė sienelė fantastiška, jei ji saulėtoje vietoje, prikaišiok į plyšelius perkūnropių, šilokų (vilkpupės naujoviškai).
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 01 28, 12:39)
Akmeninė sienelė fantastiška, jei ji saulėtoje vietoje, prikaišiok į plyšelius perkūnropių, šilokų (vilkpupės naujoviškai).

is tiesu nuostabu, i pacia siena wub.gif
Papildyta:
o as tik uzvakar nuemiau eglisakes nuo levandu - man rodos, pasuto truputi [pajuodo lapukai]. Turbut ju be minus 10 nebedengsiu. g.gif
Atsakyti
Sienelė visą dieną saulėj, nes ji lenkta, tai gal tik ryte ir vakare kuris kamputis neapšviestas. Ji kyla nuo maždaug pusės metro aukščio iki daugiau nei poros metrų. Ten kur lentų "darinys", kampe, sodinsiu kokį nors tankų augalą. Foto matosi tokia "bačka" įkasta į žemę, ir ten malalietkos pastoviai renkasi, nesugebam išvaikyt, tai bent nematysim. Labai noriu ten šermukšnio, nes sako, kad pasodintas priešais lauko duris namus nuo negerovių saugo blush2.gif bet malalietkos į tokių negerovių sąrašą jaučiu neįeina, tai nesodinsiu, nes garantuotai man jį apskabys verysad.gif
o jei pasodinsiu "į sieną" ji neišsiardys? Na drėgmė, augalų šaknys..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natha: 28 sausio 2009 - 13:08
QUOTE(Natha @ 2009 01 28, 14:07)
Sienelė visą dieną saulėj, nes ji lenkta, tai gal tik ryte ir vakare kuris kamputis neapšviestas. Ji kyla nuo maždaug pusės metro aukščio iki daugiau nei poros metrų. Ten kur lentų "darinys", kampe, sodinsiu kokį nors  tankų augalą. Foto matosi tokia "bačka" įkasta į žemę, ir ten malalietkos pastoviai renkasi, nesugebam išvaikyt, tai bent nematysim. Labai noriu ten šermukšnio, nes sako, kad pasodintas priešais lauko duris namus nuo negerovių saugo  blush2.gif bet malalietkos į tokių negerovių sąrašą jaučiu neįeina, tai nesodinsiu, nes garantuotai man jį apskabys  verysad.gif
o jei pasodinsiu "į sieną" ji neišsiardys? Na drėgmė, augalų šaknys..

Sodink bugieni, jis viszalis ir badosi. Kaip tik nuo nekviestu sveciu thumbup.gif
My Webpage
Atsakyti