Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

QUOTE(swedicka @ 2009 03 18, 22:48)

geras tusas, man patinka, panasiai dazao kaip mf masterpiece max ir maybelline zydrasis, tik kaina du kart didesne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma: 18 kovo 2009 - 23:01
QUOTE(Sandruciux @ 2009 03 18, 23:44)
Atkreipkite demesi, kad bent jau Maxfactor Masterpiece turis yra 4,5ml, o dazniausiai tusuose buna nuo 7 iki 9ml net..taigi skirtumas akivaizdus, vos ne dvigubai mazesnis kiekis masterpiece doh.gif tai nebent toks minusiukas butu g.gif bet jo skleidziamas geris nuo to nesikeicia biggrin.gif

Jei neklystu tai toks turis to auksinio Masterpiece, o juodo yra normalus - 7ml rodos.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 03 19, 00:51)
Jei neklystu tai toks turis to auksinio Masterpiece, o juodo yra normalus - 7ml rodos.

Kadangi masterpiece Mac (juodas) voliojasi po ranka: turis - 7,2 ml.
Atsakyti
Bandysiu sendiena savo naujaji maxfaktor false lash effect ax.gif
Atsakyti
Ar bandete Clinique high impact tusa? smile.gif
user posted image
Parduodu H.Rubinstein tusa, jei domina i AZ.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginariukas: 19 kovo 2009 - 11:48
[quote=skugnis,2009 03 18, 16:41]

Aš irgi jau kelis mėnesius naudoju Givenchy.
Šepetėlis tikrai labai liuks, bet apie tušą galiu pasakyt lygiai tą patį.
Vat ir dabar sėdžiu darbe ir valaus paakius.
Nebežinau ką daryt su tušu. Niekaip neišsirenku.

Kai buvau paauglė naudojau Max Factor ir Isadora tušus. Tikrai nepamenu, kad kažkas panašaus būtų buvę blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimantech: 19 kovo 2009 - 16:39
as nusipirkau maybelline DEFINE-A-LASH, DIAMOND BLACK. tai nesu labai patenkinta. kazkaip blakstienos kaip vistos kojos atrodo. nieko gero
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 03 19, 11:25)
Ar bandete Clinique high impact tusa? smile.gif
user posted image

apie High Impact:

QUOTE(...whatever... @ 2008 01 30, 14:07)
dabar jį turiu, bet kažko nelabai patinka jis man, gal nemoku gražiai su juo pasidažyt  unsure.gif

QUOTE(addicted @ 2008 05 14, 16:51)
As turejau Clinique High Impact Mascara,bet niekaip nepavyko susidraugaut  schmoll.gif

plonai tepe,vos matesi ant blakstienu,uztepdavau dar viena sluoksni,tai sulipdavo

QUOTE(v-i-k-a @ 2008 05 14, 19:22)
Pritariu. Nieko ipatingo...

QUOTE(addicted @ 2008 06 22, 17:25)
bandem,nepatiko  schmoll.gif
sulipina blakstienas,nes po karto uzsitepus vos matos,tepi,antra,trecia karta,gaunasi vistos kojeles  doh.gif

Atsakyti
bandžiau CLINIQUE ir dabar turiu...vienintelis tušas man nuo kurio akių negraužia
Atsakyti
Na siandiena ir sau pasiiemiau Lankome Hypmoze tusa, nu nelabai jau palikau patenkinta, daugiau jis tinka kasdienai, tikejaus kad tankins mano blakstienas, o jis labai naturaliai padaze, pliusas kad nesulipino ir pariete. Man visdelto geresnis YSL tusas, atlieka tai ko man reikia. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, pasidalinsiu patirtim ir aš.. jau keletą metų naudoju YSL (everlong mascara), bet pask. kartą tapau išdavike ir susigundžiau Helenos Rubinstein tuo leopardiniam indelyje.. Pabaigusi vėl grįšiu prie YSL, nes jis nors ir greičiau sudžiųsta ir dažniau pirkt tenka, bet blakstienoms efektas tikrai nepamainomas. HR šiaip priekaištų kaip ir neturiu, bet neišgaunu su juo tokio efekto kokį duoda YSL..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kam teko bandyti Giordani Gold VIP apimties suteikianti tusa? kokie jusu atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti