Sveikutės mamtytės, aš irgi norėčiau prisijungti prie 2-ą mėnesiuką skaičiuojančių...
QUOTE(orintukass @ 2009 01 25, 01:17)
labuka, noriu prisijungti prie jusu
skaiciau kad turit problemeliu su pieneliu...man irgi taip buvo tai geriau stipria kmynu arbata su pienu (i diena 1-2 litrus) + hipp arbatele zindyvem.
ir noriu paklausti kokius skiepukus leliais gaus dvieju men, nes as ne Lt ir mes gavom skiepuka 6 sav., o dabar tik triju men du gausim
O man daktarė sakė, kad kmynai ir man ir leliui labai vidurius kietins, todėl neleido. Aš irgi pagal liaudiškus receptus gėriau tų kmynų... Sužinojau tokią nuomonę, kad nelabai svarbu koks skystis, svarbu, kad jo būtų labai daug
na aišku išskyrus tai, ko nelabai rekomenduojama gerti.
QUOTE(Samantha123 @ 2009 01 25, 09:09)
As duodu aptamil 1 misinuka, tai tustinasi kas mazdaug antra diena. Bet musu gydytoja liepe butinai duoti ir vandenuko kai gauna misinuka. Tai as vis po biskuliuka duodu atsigerti ir ziuresim kaip bus toliau nes dabar lyg ir viskas gerai.
O man uždraudė visus vandenukus... Tiesa, mano lialia baisiai nevalgi, tai gal kad daugiau maistingo pienelio sugertų. Beje, gal kuri mišinukais maitina? Kaip jums valgo? Po kiek ml per kartą, kiek kartų?
Ir dar - mamytės pasidalinkite kaip auga jūsų lelių svoriai, nu baisiai įdomu...