Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

[quote=veziuke85,2009 03 04, 16:31]
Sveikos mamytes ir leliukai! 4u.gif biggrin.gif
mes siandien po TA blush2.gif ax.gif sveriame mes 5900kg,ugis musu 58cm ax.gif
sian mus skiepijo.sake kad gali buti nerami,karsciuoti.tokiem vaikiukam temp lb nesijaucia.dabar po kolkas rami,ziuresim kaip viskas bus vakare smile.gif
Papildyta:
Mamytes,noriu paklausti,ar kurios nors leliukas pasutes?manajai tai kirksniukai pasute,o kadangi ten klostes blush2.gif tai vis paraude
mums gydytoja pasiule tokio tepaliuko kaip SUDOCREM.ziuresim kaip jis veikia

o super paaugot thumbup.gif , mes po skiepo visai gerai jautėmės, nors jau labai bijojom, ji jautriai sureagavo į pirmąjį , bet čia išvis nieko, netgi labai gerai naktį miegojo, o ir vakare rami buvo, čia ko gero, kaip kokiam lialiukui.
o dėl pašutimo, tai pampersai ir mums bėdos buvo padarę, nepadėjo ir sudocremas, tada gydytoją išrašė receptuką kitam tepalui Clotrimazolum GSK kažkoks, idealiai tiko, per dieną praėjo. tai dabar kai pamatau kad pradeda raust, iškart juo tepu, o oro vonios super gerai thumbup.gif , bet nepadėdavo gydyt doh.gif
o va nuo vakar mažylė neprakakoja doh.gif , tai piktumų būna verysad.gif , nors ir valgo tik MP... Bet kai nepyksta, taip gražu žiūrėt kaip ji krykštauja , ar bara meškučius ant karuselės wub.gif o jau kartais kaip suguguoja, net išsigastu, o ji čia taip juokiasi skardžiai pasirodo biggrin.gif biggrin.gif
O dabar ir aš apžiūrėjau burnytę, prieky yra kažkokie du balti lyg trupinukai blink.gif , bet kaži ar čia jau dantukai, juk būna vaikučiai ir gimsta su kažkuo baltu, panašiu į dantuką rolleyes.gif
Papildyta:

Vakar pirmą kartą išrengiau nuogutę lovytėj pagulėti, iš pradžių bijojo, o paskui kiek džiaugsmo smile.gif

šilta pas jus namuose? aš kažkaip nedrįstu kambary ilgai nuogutės laikyt, o jei užkloji kuo - greit nulaksto viskas biggrin.gif tai vonioj ant vystymo lentos stengiamės ilgai pasibūt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindaiva: 04 kovo 2009 - 15:58
QUOTE(lin888 @ 2009 03 04, 15:13)
Mes irgi mėgstam maudytis ant pilvuko, ir nemylim soskės doh.gif , bet kai valgyti ar migdytis nori- tai gerai ir soskė. Aš dažnai panešioju vieną ranką ant pilvuko uždėjusi, o kitą - per kakliuką ir krutinytę- tai mažylė tada mano ranką patenkinta "valgo", "skraido" ir aplinkui žvalgosi. Mes taip gelbstimės kai pilvukas streikuoti pradeda.
Tik žaisliuko tai rankytėj dar neišlaiko, bet liečia, paima, stumia, žodžiu, domisi. Seilėtis t. p. buvo pradėjusi, bet į burnytę daiktų dar nekiša, tik kumštuką. Vakar pirmą kartą išrengiau nuogutę lovytėj pagulėti, iš pradžių bijojo, o paskui kiek džiaugsmo smile.gif Ji labai aktyvi vakare, o dieną vieną pietų miegelį net 2,5 val. miega.
Sėkmės visiems smile.gif

ziuriu dar viena panele ta pacia diena gimusi ax.gif 4u.gif

musu dukryte keliasi viena karta per nakti, siandien pradejo bandyt kist zaisliukus i burna biggrin.gif bet nelabai iseina, todel pradeda pykt biggrin.gif meta zaisliuka ir tada kumstukas burnytej atsiduria bigsmile.gif stengiames kiekviena diena i lauka iseit, nes tadageriau pietu miego miega ax.gif parsinesu namo, prasegu kombinzoniuka ir palieku miegot rolleyes.gif ir labai ilgai isparpia smile.gif mamyte tada speja ir kitus darbus nuveikti thumbup.gif o jei i laukuti neinam tada su pietu miegeliu sudetingiau..
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti

aha ir mes kasdien einam, nes namie miega ne kaip, o lauke kai įsimiega , dar grįžus pasnaudžia irgi kombinzoniuke palieku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindaiva: 04 kovo 2009 - 17:06
[quote=mindaiva,2009 03 04, 15:55]
oi jus tikros saunuoles! thumbup.gif smagu kad jum taip sekasi.as nuoga palieku jau nuo pat gimimo blush2.gif ,dar ligoninej biggrin.gif .mat seimos palatoj gulejom thumbup.gif .namuose tai nera silta,bet ijungiu sildytuva,tai kaip mat prisyla.vaikiukams viena is pramogu nuogiems gulet lotuliukas.gif vacation4.gif
Atsakyti
vaikiukams viena is pramogu nuogiems gulet lotuliukas.gif vacation4.gif
[/quote]

jo tikrai, vonioj kai guli nuogutė, tai vaje koks laimingas vaikutis thumbup.gif spurda visa, kalba labai faina wub.gif
Atsakyti
mes ir po skiepuko, man iskart tik gryzus, liepe zvakute ykisti, taip ier padariau, trupuciuka neramus pabuvo, dabar miega. sveriam 5,500 ir ugis-59 cm, maziau paaugom nei praeita men, bet sake gerai viskas. ne, ten ne dantukas.
o mano mazytis kokius 3-5 kart per diena buna nuogu uzpakaliuku, pas mus namie buna 22-25 laipsniai silumos, jam l patinka.
buna kartais pasunta, man sudokremas nepatiko, juo tepu tik spuogiukus ant veiduko, kai paberia, tai greit praeina, o uzpakaliuka patepu bepanten tepaliuku, melyna juostele. jis labai gelbsti, tepu kartais profilaktiskai po kiekvieno keitimo ir stengiuos nevalyt uzpakaliuko dregnom servetelem, nes ir prideda sutimo. tai va tirk. labanakt visiems.
Atsakyti
QUOTE(veziuke85 @ 2009 03 04, 15:31)
Sveikos mamytes ir leliukai! 4u.gif  biggrin.gif
mes siandien po TA  blush2.gif  ax.gif sveriame mes 5900kg,ugis musu 58cm ax.gif
zodziu saunu  thumbup.gif o kraujukas musu pagerejas blush2.gif  thumbup.gif
viskas eina vis geryn thumbup.gif
sian mus skiepijo.sake kad gali buti nerami,karsciuoti.tokiem vaikiukam temp lb nesijaucia.dabar po kolkas rami,ziuresim kaip viskas bus vakare smile.gif gal viskas ir praeis taip ramiai mirksiukas.gif tikiuos blush2.gif
Papildyta:
Mamytes,noriu paklausti,ar kurios nors leliukas pasutes?manajai tai kirksniukai pasute,o kadangi ten klostes blush2.gif tai vis paraude verysad.gif
lb stengiames uzsigyditi,bunam ilga laika pliku uzpakaliuku,bet mum negyja.gal kuri mamyte galetu patarti ka? help.gif
mums gydytoja pasiule tokio tepaliuko kaip SUDOCREM.ziuresim kaip jis veikia

Mums buvo užpakaliukai labai žiauriai iššutę, mat aš buvau sumąsčiusi auginti dukrytes su palutėmis blush2.gif Tai tas surdokremas stovi laimingas šaldytuve, laukia vasaros, gal kas prisitrins kirkšnis. O mums vienintelis vaistas buvo senovinis ūkiškas muilas - tikrai aš padžioje taip pat labai to nenorėjau daryti bet išbandžius jau visus kremukus aliejukus ir t.t.t Pasirašiau ir ką tu per keturias dienas nė žymės, bet reikia su juo plauti kas kartą kai tik keiti pamperiuką.

O servetėlės ir musm netinka - iš karto parausta subiniukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskius_0417: 04 kovo 2009 - 23:47
Vat ir mums jau 2 menesiukai siandien! Eisim skiepukus darytis ir dar nuo roto viruso darysim. Manau neapsiriksim gal padarysim,nes kai maciau kaip drauges mergaite sirgo tai sirdi skaudejo kaip jai buvo blogai nuo to roto viruso. Mano mazytei irgi bere nuo pampersu ir nepadejo jokie sudokremai tai gyd. liepe nupirkti kremuka Exspicial tai zinokit thumbup.gif eisim pasisversim ,pasimatuosim ir ziuresim kokios mes jau dideles busim ir daug pasiekusios!
Atsakyti
labas visom mamytėm ir vaikiukams. Buvome užvakar pas gydytoją. Gavom skiepuką. Atlaikėmė šauniai. ir pačios procedūros metu nei kriu, kriu, nei po to. Temperatūros nebuvo, ramiai vaikas miegojo ir naktį ir dieną. Sveriame jau 6800 g, ūgis 65 cm. Su užpakaliuku tiesa bėdų neturime. Po kiekvieno pakakojimo einame plauti užpakaliuko po kranu ir vaikišku muilu. Servetėlių nenaudojame, tik eidami pas gydytoją dėl visa ko imame. Kažkaip mums tos servetėlės jokios netinka. mano vyresniajai dukrytei buvom baisiai užpakaliuka sušutine. Nes gydytoja varna nustatė displaziją ir liepė tarp kojičių kišti po kelias palas. tai vaikui taip sušutinom užpakaliuką iki žaizdų baisiausiu. Tai po to, kad išgydyti keisdavau pampersus kas valandą. Plaudavau užpakaliuką ir džiovindavau žaizdas fenu. fenas labai gerai išdžiovindavo žaizdas. Jos nebuvo šlapios ir galima jau buvo tempti vaistus ramiai. Tempadau bepantenu. Po koku 2 sav. ir užgijo. smile.gif

O jokios displazijos mergytei nebuvo. Šauniai vaikšto ir šoka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiregina: 05 kovo 2009 - 10:00
fantastika koks didelis berniukas thumbup.gif smnagu , kad gerai augate wub.gif ir neliko displazijos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindaiva: 05 kovo 2009 - 10:13
Sveikutes, as tai nuo paraudimu naudoju chicco skysta talka, tai man jis labai geras thumbup.gif
Gal kuri zinote kokia masaziste vaiku Kaune, kad galetu ateiti i namus?
Atsakyti