[quote=veziuke85,2009 03 04, 16:31]
Sveikos mamytes ir leliukai!
mes siandien po TA sveriame mes 5900kg,ugis musu 58cm
sian mus skiepijo.sake kad gali buti nerami,karsciuoti.tokiem vaikiukam temp lb nesijaucia.dabar po kolkas rami,ziuresim kaip viskas bus vakare
Papildyta:
Mamytes,noriu paklausti,ar kurios nors leliukas pasutes?manajai tai kirksniukai pasute,o kadangi ten klostes tai vis paraude
mums gydytoja pasiule tokio tepaliuko kaip SUDOCREM.ziuresim kaip jis veikia
o super paaugot , mes po skiepo visai gerai jautėmės, nors jau labai bijojom, ji jautriai sureagavo į pirmąjį , bet čia išvis nieko, netgi labai gerai naktį miegojo, o ir vakare rami buvo, čia ko gero, kaip kokiam lialiukui.
o dėl pašutimo, tai pampersai ir mums bėdos buvo padarę, nepadėjo ir sudocremas, tada gydytoją išrašė receptuką kitam tepalui Clotrimazolum GSK kažkoks, idealiai tiko, per dieną praėjo. tai dabar kai pamatau kad pradeda raust, iškart juo tepu, o oro vonios super gerai , bet nepadėdavo gydyt
o va nuo vakar mažylė neprakakoja , tai piktumų būna , nors ir valgo tik MP... Bet kai nepyksta, taip gražu žiūrėt kaip ji krykštauja , ar bara meškučius ant karuselės o jau kartais kaip suguguoja, net išsigastu, o ji čia taip juokiasi skardžiai pasirodo
O dabar ir aš apžiūrėjau burnytę, prieky yra kažkokie du balti lyg trupinukai , bet kaži ar čia jau dantukai, juk būna vaikučiai ir gimsta su kažkuo baltu, panašiu į dantuką
Papildyta:
Vakar pirmą kartą išrengiau nuogutę lovytėj pagulėti, iš pradžių bijojo, o paskui kiek džiaugsmo
šilta pas jus namuose? aš kažkaip nedrįstu kambary ilgai nuogutės laikyt, o jei užkloji kuo - greit nulaksto viskas tai vonioj ant vystymo lentos stengiamės ilgai pasibūt
QUOTE(lin888 @ 2009 03 04, 15:13)
Mes irgi mėgstam maudytis ant pilvuko, ir nemylim soskės , bet kai valgyti ar migdytis nori- tai gerai ir soskė. Aš dažnai panešioju vieną ranką ant pilvuko uždėjusi, o kitą - per kakliuką ir krutinytę- tai mažylė tada mano ranką patenkinta "valgo", "skraido" ir aplinkui žvalgosi. Mes taip gelbstimės kai pilvukas streikuoti pradeda.
Tik žaisliuko tai rankytėj dar neišlaiko, bet liečia, paima, stumia, žodžiu, domisi. Seilėtis t. p. buvo pradėjusi, bet į burnytę daiktų dar nekiša, tik kumštuką. Vakar pirmą kartą išrengiau nuogutę lovytėj pagulėti, iš pradžių bijojo, o paskui kiek džiaugsmo Ji labai aktyvi vakare, o dieną vieną pietų miegelį net 2,5 val. miega.
Sėkmės visiems
Tik žaisliuko tai rankytėj dar neišlaiko, bet liečia, paima, stumia, žodžiu, domisi. Seilėtis t. p. buvo pradėjusi, bet į burnytę daiktų dar nekiša, tik kumštuką. Vakar pirmą kartą išrengiau nuogutę lovytėj pagulėti, iš pradžių bijojo, o paskui kiek džiaugsmo Ji labai aktyvi vakare, o dieną vieną pietų miegelį net 2,5 val. miega.
Sėkmės visiems
ziuriu dar viena panele ta pacia diena gimusi
musu dukryte keliasi viena karta per nakti, siandien pradejo bandyt kist zaisliukus i burna bet nelabai iseina, todel pradeda pykt meta zaisliuka ir tada kumstukas burnytej atsiduria stengiames kiekviena diena i lauka iseit, nes tadageriau pietu miego miega parsinesu namo, prasegu kombinzoniuka ir palieku miegot ir labai ilgai isparpia mamyte tada speja ir kitus darbus nuveikti o jei i laukuti neinam tada su pietu miegeliu sudetingiau..
aha ir mes kasdien einam, nes namie miega ne kaip, o lauke kai įsimiega , dar grįžus pasnaudžia irgi kombinzoniuke palieku
[quote=mindaiva,2009 03 04, 15:55]
oi jus tikros saunuoles! smagu kad jum taip sekasi.as nuoga palieku jau nuo pat gimimo ,dar ligoninej .mat seimos palatoj gulejom .namuose tai nera silta,bet ijungiu sildytuva,tai kaip mat prisyla.vaikiukams viena is pramogu nuogiems gulet
oi jus tikros saunuoles! smagu kad jum taip sekasi.as nuoga palieku jau nuo pat gimimo ,dar ligoninej .mat seimos palatoj gulejom .namuose tai nera silta,bet ijungiu sildytuva,tai kaip mat prisyla.vaikiukams viena is pramogu nuogiems gulet
vaikiukams viena is pramogu nuogiems gulet
[/quote]
jo tikrai, vonioj kai guli nuogutė, tai vaje koks laimingas vaikutis spurda visa, kalba labai faina
[/quote]
jo tikrai, vonioj kai guli nuogutė, tai vaje koks laimingas vaikutis spurda visa, kalba labai faina
mes ir po skiepuko, man iskart tik gryzus, liepe zvakute ykisti, taip ier padariau, trupuciuka neramus pabuvo, dabar miega. sveriam 5,500 ir ugis-59 cm, maziau paaugom nei praeita men, bet sake gerai viskas. ne, ten ne dantukas.
o mano mazytis kokius 3-5 kart per diena buna nuogu uzpakaliuku, pas mus namie buna 22-25 laipsniai silumos, jam l patinka.
buna kartais pasunta, man sudokremas nepatiko, juo tepu tik spuogiukus ant veiduko, kai paberia, tai greit praeina, o uzpakaliuka patepu bepanten tepaliuku, melyna juostele. jis labai gelbsti, tepu kartais profilaktiskai po kiekvieno keitimo ir stengiuos nevalyt uzpakaliuko dregnom servetelem, nes ir prideda sutimo. tai va tirk. labanakt visiems.
o mano mazytis kokius 3-5 kart per diena buna nuogu uzpakaliuku, pas mus namie buna 22-25 laipsniai silumos, jam l patinka.
buna kartais pasunta, man sudokremas nepatiko, juo tepu tik spuogiukus ant veiduko, kai paberia, tai greit praeina, o uzpakaliuka patepu bepanten tepaliuku, melyna juostele. jis labai gelbsti, tepu kartais profilaktiskai po kiekvieno keitimo ir stengiuos nevalyt uzpakaliuko dregnom servetelem, nes ir prideda sutimo. tai va tirk. labanakt visiems.
QUOTE(veziuke85 @ 2009 03 04, 15:31)
Sveikos mamytes ir leliukai!
zodziu saunu o kraujukas musu pagerejas
viskas eina vis geryn
sian mus skiepijo.sake kad gali buti nerami,karsciuoti.tokiem vaikiukam temp lb nesijaucia.dabar po kolkas rami,ziuresim kaip viskas bus vakare gal viskas ir praeis taip ramiai tikiuos
Papildyta:
Mamytes,noriu paklausti,ar kurios nors leliukas pasutes?manajai tai kirksniukai pasute,o kadangi ten klostes tai vis paraude
lb stengiames uzsigyditi,bunam ilga laika pliku uzpakaliuku,bet mum negyja.gal kuri mamyte galetu patarti ka?
zodziu saunu o kraujukas musu pagerejas
viskas eina vis geryn
sian mus skiepijo.sake kad gali buti nerami,karsciuoti.tokiem vaikiukam temp lb nesijaucia.dabar po kolkas rami,ziuresim kaip viskas bus vakare gal viskas ir praeis taip ramiai tikiuos
Papildyta:
lb stengiames uzsigyditi,bunam ilga laika pliku uzpakaliuku,bet mum negyja.gal kuri mamyte galetu patarti ka?
Mums buvo užpakaliukai labai žiauriai iššutę, mat aš buvau sumąsčiusi auginti dukrytes su palutėmis Tai tas surdokremas stovi laimingas šaldytuve, laukia vasaros, gal kas prisitrins kirkšnis. O mums vienintelis vaistas buvo senovinis ūkiškas muilas - tikrai aš padžioje taip pat labai to nenorėjau daryti bet išbandžius jau visus kremukus aliejukus ir t.t.t Pasirašiau ir ką tu per keturias dienas nė žymės, bet reikia su juo plauti kas kartą kai tik keiti pamperiuką.
O servetėlės ir musm netinka - iš karto parausta subiniukas
Vat ir mums jau 2 menesiukai siandien! Eisim skiepukus darytis ir dar nuo roto viruso darysim. Manau neapsiriksim gal padarysim,nes kai maciau kaip drauges mergaite sirgo tai sirdi skaudejo kaip jai buvo blogai nuo to roto viruso. Mano mazytei irgi bere nuo pampersu ir nepadejo jokie sudokremai tai gyd. liepe nupirkti kremuka Exspicial tai zinokit eisim pasisversim ,pasimatuosim ir ziuresim kokios mes jau dideles busim ir daug pasiekusios!
labas visom mamytėm ir vaikiukams. Buvome užvakar pas gydytoją. Gavom skiepuką. Atlaikėmė šauniai. ir pačios procedūros metu nei kriu, kriu, nei po to. Temperatūros nebuvo, ramiai vaikas miegojo ir naktį ir dieną. Sveriame jau 6800 g, ūgis 65 cm. Su užpakaliuku tiesa bėdų neturime. Po kiekvieno pakakojimo einame plauti užpakaliuko po kranu ir vaikišku muilu. Servetėlių nenaudojame, tik eidami pas gydytoją dėl visa ko imame. Kažkaip mums tos servetėlės jokios netinka. mano vyresniajai dukrytei buvom baisiai užpakaliuka sušutine. Nes gydytoja varna nustatė displaziją ir liepė tarp kojičių kišti po kelias palas. tai vaikui taip sušutinom užpakaliuką iki žaizdų baisiausiu. Tai po to, kad išgydyti keisdavau pampersus kas valandą. Plaudavau užpakaliuką ir džiovindavau žaizdas fenu. fenas labai gerai išdžiovindavo žaizdas. Jos nebuvo šlapios ir galima jau buvo tempti vaistus ramiai. Tempadau bepantenu. Po koku 2 sav. ir užgijo.
O jokios displazijos mergytei nebuvo. Šauniai vaikšto ir šoka
O jokios displazijos mergytei nebuvo. Šauniai vaikšto ir šoka
fantastika koks didelis berniukas smnagu , kad gerai augate ir neliko displazijos
Sveikutes, as tai nuo paraudimu naudoju chicco skysta talka, tai man jis labai geras
Gal kuri zinote kokia masaziste vaiku Kaune, kad galetu ateiti i namus?
Gal kuri zinote kokia masaziste vaiku Kaune, kad galetu ateiti i namus?