QUOTE(sonatos @ 2009 02 27, 14:16)
sveikos pagaliau ir as turiu ramybe , vyrukas miega balkone-pas mus neisitiklintas tai tas pats kas i lauka ir ant o neuzlyja kai toks baurus oras, na o musu pasiekimai tai vakar pirma kart pabande barskucius su rankele pabarskinti as laikau o jis suduoda taip faina ziureti, bet toks jau rankinukas kad man baisu, sestadieni vaziuosiu pirkti to dauikto kur gali nesioti -nesyne ar kaip i vadinasi nuo 0 iki 12 kg, nes au rankos istys iki zemes naktimis miega pusiau ramiai, i ryta pradeda demesio reikalauti nes vis pyrs negali padaryti, is vakaro au pratinamies miegoti kad nereiktu ant ranku, isjungiam visas sviesas visus telikus , pries tai neleidziu miegoti ir einam valgyti ir uzmiegam taip. o anksciau supk nesupus kokia valanda kol uzmiega , miegam dviese nes bijau pajudinti kad neprabustu uir nereiktu vel is naujo supti, tai su vyru susitinkam tik savaitgaliais o kaip jums sekasi su uzmigdymais vakarais?
na palyginus ramiau, išjungiam šviesą, paguldom į lovytę, ten pasimala rankom , kojom, ją supakuoju į koldrytę, kartais greičiau , kartais ilgiau trunka, bet kol kas pati užmiega, arba būna vakarieniaudama užmiega , kai mėnesio buvo, tai tik ant rankų migdavo... o dieną pabūna viena, pakalba su žaislais, ar paveiksliuku ant sienos, su pagalvyte mėgo bendraut, dabar neįdomi jau, o pto jau tėveliai pirmyn, linksminkit mane, o ant rankų tai vakarais daugiausiai būna, nes pilvas , kada jis baigsis , nes net pirdukai jai tokie skausmingi, pilvas burzgia... gėrėm espumizaną - kaip kada padeda, sab simplex ir kaip kada, daktarė dar Gefilus bakterijų patarė nupirkt, tai kelias dienas lyg geriau, o dabar man atrodo tas pats...dieną geriau , kitą prasčiau.