QUOTE(mama ciole @ 2009 01 23, 14:30)
mano sunelis jau dvi dienos neramus pas mane krutine vis minksteja neuztenka jam pienuko...geriu daug kmynu arbatos su pienu bet nejauciu pagerejimo
vakar vakare niekaip neuzmigom vis uzsnaudzia prie kruties as ji perkeliu i lovyte pamiega 5min ir vel rekia, pagailo maziuko ir padariau misinelio tai 90ml istrauke issisiepes ir dsar butu traukes bet tik tiek padariau kadangi is abieju krutu likucius pries tai istustino...nzn ka daryt kad dar pasidziaugtume mp...siandien ryte kokia valanda laikiau ant krutu bet irgi tik nervavosi jau per nervus mano speneliai kencia
vel padariau db jau 120ml ir ka jus manot visus patvarke...vargsas alkanas db va miega jau kokios 2,5 valandos pasisotines, dar bandysiu vis duoti mp o po to damaitinti gal isaugosim dar mp
tikejaus bent iki puses metu ismaitinti ir se tau kad nori
beja snd per rytine manksta maziukas apsiverte nuo pilvo ant nugarytes du kart is eiles
buvau apakus ir toks patrenkintas
jau baiu viena ant lovos palikt kad nepradetu vartytis kai nematysiu
Kantrybes, nepraraskit vilties-jei nusiteiksit, kad dar norit MP maitint-taip ir bus! Manau, cia jum taip vadinama pienelio krize, kada krutys aptusteja, tam tikrais augimo etapais, daznai glauskit prie kruties, kad jis nuolat zystu, kad ir apytuste kruti, nes taip signala i smegenis siuncia, ir pamatysit po 3-4 dieneliu atsistatys pienelis.
O del misinuko-nezinau..gal ir duociau jei istisai puse dienos klykltu is alkio, bet gal tik truputeli damaitint, ne po 120??
Nieks ir nežadėjo, kad vaikus auginti bus lengva ! Taip, kad...pirmyn