QUOTE(vaidosius @ 2009 02 02, 18:55)
as irgi skaiciau kad tai yra normalu, bet vat gydytojai taip nepasirode...
as maitinu tik MP ir leliukas mano pastarasias dvi savaites tik mazdaug kas trecia diena tustinosi, tai gydytoja siandien vaistu visokiu prirase, masazu ir dar uzdraude man valgyt produktus kuriuose yra mieliu arba cukraus
maziau kreipk demesi i gydytojos pastabas
Jei esi labai jautri, gali pakeisti gydytoja. O jei matai, kad vaikutis gerai jauciasi, linksmas, tai isklausyk, bet daryk kaip tau atrodo
QUOTE(LauRace @ 2009 02 02, 22:46)
Mamytes norejau pasiteirauti ar jusu maziukai kai keliat uz rankyciu galvyte kelia kartu su visu kuneliu ar ji biski atsilieka? Tikiuosi supratot ko noriu paklaust?
Nes siand buvom pas neurologa, tai sako vaikas jau turi galvyte laikyt su visu kuneliu kartu, bet kiek pati skaiciau literaturos tai jis to turi ismokti 3 menesiu, taip ir nesupratau ar cia ji nusisneka, ar cia mano vaikiukui raida sutrikus?
"biski atsilieka" - tai visiskai normalu
Man jau nebekelia nuostabos tas gydytoju noras visus vaikucius ireminti i ju turimas raidos lenteles. Ateis laikas ir neatsiliks galvyte, o gal maziukas apziuros metu tinginiukas buvo - juk nuejus nepasakysi, kad pasirodytu ka ismoko ir kaip pazenge
Maniskis kelia galvyte kartu su kuneliu, bet ne visada - priklauso nuo nuotaikos, pavargimo laipsnio ir pan.
QUOTE(sanele @ 2009 02 03, 09:13)
musu irgi neklausia
beje mano maziukas lb atpilineti pradejo,bet lb daznai ir po daug,misinuko nekeitem,kas cia galetu buti?
gali buti, kad atpilineja, jei greit ir godziai valgo - taip priryja oro. Bandyk per maitinima dazniau kelti, kad atsirugtu; keisti maitinimo poza, maitinti staciomis