QUOTE(sanele @ 2009 01 22, 15:40)
nu ka keliames čia..nejaugi liksime be namuciu
saunu kad sukurei naujus namucius
cia i tema ar nelabai, bet apie pasiekimus (nepasiekimus ) - pamirso mano mazute visiskai kaip atsirugti reikia spjaudosi po to pienu i kaire ir i desine
QUOTE(sanele @ 2009 01 22, 15:40)
nu ka keliames čia..nejaugi liksime be namuciu
kaip gerai, kad kazkas pasirupina
QUOTE(jurabalta @ 2009 01 22, 16:47)
cia i tema ar nelabai, bet apie pasiekimus (nepasiekimus ) - pamirso mano mazute visiskai kaip atsirugti reikia spjaudosi po to pienu i kaire ir i desine
O tu bandyk visaip, kad pilvelis kieta pagrinda turetu-mano kai stacias ilgai neatsirugsta, tai as ir ant krutines pas save guldaus, ir ant kojos (ant slaunies) ir nugariuka pastuksenu, kad greiciau oras iseitu..-lb padeda
QUOTE(sanele @ 2009 01 22, 18:17)
mamytes,kreipiuosi i jumis gal zinote kada po ausu uzdegimo jau galima leliuka maudyti?jau taip noretume ismaudyti,nors dar tik kelios dienos nuo ligos?
Kaip tik skaitau straipsni Tavo vaike apie ausytes. Tai liudna , kad "klausa po kiekvieno ausies uzdegimo siek tiek susilpneja"; "Jei kudikis neseniai sirgo ausu uzdegimu-landų odelė yra sausa, sutrukinejusi-saugokit kad i ausytas nepatektu vandens"
Taip kad gal jus neskubekit su tom maudynem.. Kaip nors su nedaug vandenuko tik apsiprausinekit..nu bent as taip daryciau-sekmes
smagu naujuos namuciuos
mes ryt maudytis i baseinuka pirma kart eisim, tai dvieju dalyku
baisiai bijau - kad ausyciu uzdegimo negautume ir kad isterijos
mano pana ten neistaisytu
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 01 22, 20:16)
smagu naujuos namuciuos
mes tai pirmadieni pirma kart i baseina eisim liepe atsinest ranksluosti, tapkes, vatos krapstukus, kojines ir arbata. tai nesupratau kojines sau ar vakui? o kam ta arbata??????????????
nu geras:D o rimtai, kam kojines ir kam arbata???
man tai sake, tik ranksluosti, sauskelnytes specialias ir krapstukus...
na ir sau ko reikia...
man tai sake, tik ranksluosti, sauskelnytes specialias ir krapstukus...
na ir sau ko reikia...
Smagu ,kad yra nauji namuciai
nu nepykit jei klausimas durnas kaip su tom ausytem ? as tai rirdejau tik gasdinimus kad negali vandens patekti... O tai kada jau gali patekt? ir kaip tu ausu uzdegimu isvegti ?
Papildyta:
ir dar pradejo mano mazge isterijas kelt vakarais ir nesuprantu del ko
Papildyta:
QUOTE(vaidosius @ 2009 01 22, 21:16)
mes tai pirmadieni pirma kart i baseina eisim liepe atsinest ranksluosti, tapkes, vatos krapstukus, kojines ir arbata. tai nesupratau kojines sau ar vakui? o kam ta arbata??????????????
o ,mamytes,i koki baseina jus eisit?Ar i specialu koki kudikiams?Ar i iprasta kur ir visi eina ?
Papildyta:
QUOTE(jurabalta @ 2009 01 23, 01:24)
nu nepykit jei klausimas durnas kaip su tom ausytem ? as tai rirdejau tik gasdinimus kad negali vandens patekti... O tai kada jau gali patekt? ir kaip tu ausu uzdegimu isvegti ?
Papildyta:
Papildyta:
i ausytes vandens gali patekti maudant,reikia atsargiai maudyti kad nepatektu vandenuko ...o del vakariniu isteriju tai gal tavo mazylei pilvuka skauda?
QUOTE(jurabalta @ 2009 01 23, 01:24)
Papildyta:
Papildyta:
Nu zinok nieko tokio kad biski vandenuko papuola,o seipmano bahuras irgi vakarais rdo isterijas tai jam pilvuka skauda,nepergyvenk,praeis tas laikas