QUOTE(Lejute @ 2009 01 30, 14:42)
sweikos, dautan aciu
na mes turime misraus tyrimo atsakymus
alergiski pienui, suriui, citrusiniams, sojai,graikiskiems riesutams, rapsams, berzui , dwiem pelesiams, karwei, katei, ir dwiejoms dulkiu erkems
bat dar bandysim po gero menesio ta tyrima wien maistuini darytis, nes cia labai mazai maisto
tai sita ir mum ane reik tos antiaalergines patalynes jei tom dulkem alergiskas?
O kokios klasės rado alegiją? Nes pvz mums jei tikėt Darginavičiene, tai netgi 0,5 jau reiškia alergiją
, tipo vystosi ir reiškia, kad bus alergiškas
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 01 30, 15:21)
Nu va dar viena mama mane ne taip supratusi
. Turbut vistik as ten ka ne taip nurasiau. Norejau, kad suvoktumet tas priemones kaip ka galima vaikui duoti, o ne ka as kiekviena diena duodu. Pakolkas musu imunitetas dar musu nepavede, dar ne karto rimtai nesirgom. Is tu "vaistu", kaip jus sakote, maziukas gaves tik hepar sulfur po mikroskopini zirniuka ir siek tiek influcido lasu - ir tai tik kai vyras sirgo, tai daviau vaikui profilaktiskai, kad bacilos neperimtu ir netektu antibais girdyti. O papildu tarp mano isvardintu profilaktikos priemoniu tikrai nebuvo, papildai - visai kas kita, as pries papildus.
O lelius mano jau nesidrasko
. Nemaciau kitos iseities tik patepti veiduka hormoniniu. Tiesa, nedaug ten to hormono, Azuolyno vaistinej buvom pasidare toki tepala - 10% cutivate+90% excipialio, kritiniam atvejui laikau. Per puse metu tik antra karta panaudojau, tai gal sakau cia dar visai neblogai? Turbut reikia laikas nuo laiko ta isijautrinusia odele nuraminti, kad vel galima butu be hormonu gyvuoti.
O ten, kad pagamintų reikia kokio receptuko ar vietoj pataria vaistininkės
, aš va tokio ir visai norėčiau turėt extra atvejui
Papildyta:
Beje, vakar nupirkau Biodermos Atoderm PP kremuką, nu super man jis
, labai gerai drėkina, aišku neturiu daug su kuo lygint, nes esam bandę tik Essex ir Excipial, tai su jais net nėr ką lygint, aišku kainos irgi nepalyginsi