Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas X tema

QUOTE(ausru @ 2009 01 26, 14:59)
Sveikos mamytes,

Kur visos pradingusios?  smile.gif Gal jau mes vieni su AD likom?  mirksiukas.gif Skaitinejuosi 9-ta tema - oi kiek idomaus visko praleidau, vis del laiko stokos. Kazkas klause kur Azuolyno vaistine - ĄŽUOLYNO VAISTINĖ, UAB Įmonės kodas 233893760. K. Petrausko g. 40, LT-44162, KAUNAS (37) 204873. Sorry, kad taip velai atsakas ateina  ax.gif ,gal jau ir taip susizinojote. O kokiomis proporcijomis lanolina su saltalankiu vitamininiame maiso nzn, reikes paklausti kai kita syki pirksim.

Neturime kuo pasigirti, tai ir tylime unsure.gif Prasidėjo Džiugui kosulys, sloga lenda, aišku ir AD pablogėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2009 01 26, 15:04)
Neturime kuo pasigirti, tai ir tylime unsure.gif Prasidėjo Džiugui kosulys, sloga lenda, aišku ir AD pablogėjo doh.gif

Nabagiukai verysad.gif Sveikite 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:

Turiu klausimą ax.gif
Ką manote apie hematogeną? Mano mažiukas didelis smaližius doh.gif .Galvoju ,gal reiktų duot kada hematogeno,ką manote? ax.gif

Otaip kur vėl dingai? g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laiskriste1: 26 sausio 2009 - 15:26
4u.gif
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 01 26, 16:24)


Turiu klausimą
Ką manote apie hematogeną? Mano mažiukas didelis smaližius  .Galvoju ,gal reiktų duot kada hematogeno,ką manote? ax.gif

Otaip kur vėl dingai?

4u.gif 4u.gif 4u.gif
cool.gif mes .. oi, dabar aš vaikui duodu beveik VISKĄ (kad jau viskam alergiški, pagal kompą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) - ir hematogeną, ir varškę, ir šokoladą, ir vyšnias - ir ką - beria TAIP PAT, kaip kad dietos laikantis buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . 4u.gif neduodu tik su E produktų ir neekologiškų (bet ir tuos bandysiu). cool.gif tai vat - eksperinmetas čia mūs - tai i tyliu kol kas - žiūrėsim, kaip čia gausis rolleyes.gif .. išberta ji, išsidrąskius - bet kad jau mum ir ant LAAAAAAAAAABAi griežtos dietos taip buvo, tai ... faktas, kad kažkas AD eigoj pas mus pasikeitė g.gif , nes į maistą ji labai greit sureguodavo g.gif rolleyes.gif g.gif ... .
4u.gif kad pasigendat
Atsakyti
Mano panele anyta saldytom vysniom uzvasino doh.gif bordavi musu zandai sad.gif
Ir paskui mazdaug, oi ir vysniom alergiska? blink.gif nu man taip atrodo jei nematei, kad vaikas toki daikta valgytu tai pasiklausk tevu ar galima gun_bandana.gif fool.gif
daddygirl susimakalvau as sviestuku misini su aliejum thumbup.gif super tirpsta nuo ranku silumos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kgintare: 26 sausio 2009 - 17:27
QUOTE(Otaip @ 2009 01 26, 16:45)

cool.gif  mes .. oi, dabar aš vaikui duodu beveik VISKĄ (kad jau viskam alergiški, pagal kompą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ) - ir hematogeną, ir varškę, ir šokoladą, ir vyšnias  - ir ką  - beria TAIP PAT, kaip kad dietos laikantis buvo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif4u.gif  neduodu tik su E produktų ir neekologiškų (bet ir tuos bandysiu).  cool.gif  tai vat - eksperinmetas čia mūs  - tai i tyliu kol kas - žiūrėsim, kaip čia gausis  rolleyes.gif  .. išberta ji, išsidrąskius - bet kad jau mum ir ant LAAAAAAAAAABAi griežtos dietos taip buvo, tai ... faktas, kad kažkas AD eigoj pas mus pasikeitė  g.gif , nes į maistą ji labai greit sureguodavo  g.gif  rolleyes.gif  g.gif  ... .
4u.gif  kad pasigendat

4u.gif pasirodei biggrin.gif
drinks_cheers.gif aš ir beveik viską duodu,tai dabar dar ir hematogeno gaus bičas cool.gif
Atsakyti
merginos, vat perskaiciau, kad viska duodate, o jus kai kraujuko tyrimus daretes ar ka nors rode? mums parode 3 lygio alergija pienui, tai gydytoja sake, jei pienuko duociau, tai su anafilaksiniu soku reanimacijoj atsidurtume g.gif ir siaip labai daug dalyku jai neduodu...zuvies, kvieciu, grikiu...nu visu didziuju alergenu, o situacija labai prasta ir niekaip nepavyksta suvaldyti...tai kartais pagalvoju, gal po biski duot ragaut jai uzdraustus dalykus, nes vis tiek visa isberta, tai koks skirtumas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 01 26, 19:01)
merginos, vat perskaiciau, kad viska duodate, o jus kai kraujuko tyrimus daretes ar ka nors rode? mums parode 3 lygio alergija pienui, tai gydytoja sake, jei pienuko duociau, tai su anafilaksiniu soku reanimacijoj atsidurtume g.gif  ir siaip labai daug dalyku jai neduodu...zuvies, kvieciu, grikiu...nu visu didziuju alergenu, o situacija labai prasta ir niekaip nepavyksta suvaldyti...tai kartais pagalvoju, gal po biski duot ragaut jai uzdraustus dalykus, nes vis tiek visa isberta, tai koks skirtumas verysad.gif

4u.gif
drinks_cheers.gif
mum kraujas viskam po nedaug alergijos rodė, o kompas - beveik viskam lotuliukas.gif . pastebėjau, kad su laiku mum alergizuot pradėjo tai, kas tiko ir daugiausia daviau - tai po biškį įvedinėju jau viską , tik didžiuosius alergenus po biškį - jiepas mus - pienas, kiaušinis, žuvis, riešutas. Tai varškę ir sūrį jau laisvai duodu (bandžiau po kasnelį pradžioj), žuvies nedaviau -tik su žuvim kartu troškintų bulvyčių - nesureagavo, tai bandysiu ir žuvį, matyt, na, o riešutai ir kiauš. baltymas rolleyes.gif .... gal plaktą kiaušinienę reiks pabandyt, o riešutų - dar nea rolleyes.gif schmoll.gif - jie pe sunkus maistas ir taip. O ką daryt, kai beria jau nuo visko rolleyes.gif - 4u.gif 4u.gif 4u.gif stiprybės jum.
Atsakyti
Na, o pas mus ryškus pagerėjimas, galima sakyt odelė jau visai švari 3 tfu. Pagerėjo patepus cutivate 2 kartus bigsmile.gif , plius tepu vitamininiu kremu N kartų per dieną, labai tikiuosi, kad ties tuo ir sustos mūsų AD smile.gif . Duok Dieve 4u.gif. Beje, į maistą bent jau kol kas nulis reakcijos, kadangi ir kraujas maistui alergijos nerodė, o tiek laiko alergologės patarimu laikiau vaiką ant dietos doh.gif . Taigi Grušausko žodžiai pasitvirtino, kad mūsų AD būdingas grynai sezoniškumas ax.gif .
Atsakyti
smile.gif

QUOTE(Otaip @ 2009 01 26, 16:45)
: cool.gif  mes .. oi, dabar aš vaikui duodu beveik VISKĄ - ir hematogeną, ir varškę, ir šokoladą, ir vyšnias  - ir ką  - beria TAIP PAT, kaip kad dietos laikantis buvo 


Tai vat Grušauskas mums irgi tą sakė - duoti viską smile.gif , nors aš atsargi su maistu ir naujus produktus įvedinėju neskubėdama.
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2009 01 26, 15:04)
Neturime kuo pasigirti, tai ir tylime unsure.gif Prasidėjo Džiugui kosulys, sloga lenda, aišku ir AD pablogėjo doh.gif

Vargsiukai, laikykites. Kokius vaistukus geriate? Mes tai visa arsenala homeopatiniu turim. Galiu pasidalint patirtim kaip ligu isvengt jei norit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 27 sausio 2009 - 00:33
QUOTE(Amica @ 2009 01 26, 23:42)
smile.gif
Tai vat Grušauskas mums irgi tą sakė - duoti viską  smile.gif , nors aš atsargi su maistu ir naujus produktus įvedinėju neskubėdama.


Drasus jis tokiais patarimais "duoti viska". Tarsi jo zodis butu 100% garantija, kad taip drasiai viska valgant neistiks anafilaksija. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 01 27, 01:25)
Vargsiukai,  laikykites. Kokius vaistukus geriate? Mes tai visa arsenala homeopatiniu turim. Galiu pasidalint patirtim kaip ligu isvengt jei norit.



Mums irgi sese uzkrete sloga, tai bandem Aflubina, bet ar nuo jo, ar nuo slogos oda ziauriai pablogejo. Musu pagrindines vietos kakliukas, kojytes ir dar rankytes.
As homeopatija nusivylus, nors buvau labai uz.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 27 sausio 2009 - 11:00