QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 01 22, 20:31)
1.Labai tikėtina reakcija-mano dičkį praeitą žiemą ir buvo pradėję truputį berti,homeopatė sakė,kad galimas daiktas jog taip sureagavo į brolio gimimą.Šią žiemą viskas gerai nėra jokių bėrimų
2.Nieko gudriau ir nerasi ir pas Grušauską ,ir klinikose tą patį Cutivate,Elidelį ir Basalį siūlo
Bet jei neramu,tai būtinai nueikite
QUOTE(Amica @ 2009 01 23, 00:00)
Kepk vyrui kiaušinienes ir viskas susitvarkys
. O jei rimtai, tai užjaučiu
, bet manau, kad tai streso pasekmė tas pablogėjimas. Gal būtų neblogai kokių raminančių arbatų ar homeopatinių vaistukų panaudoti
Turbūt taip ir bus, kad nuo streso. Nes ir šiaip ji dabar labai nervinga pasidarius - kartais net neįkertu, dėl kurios priežasties šįkart bliauna. Nemažai ir aktorinių gebėjimų į scenas įdeda, bet visumoj - nervukai nestabilūs, nuotaikų kaitos ir pan. Pradėjom Melisalį duot. Lyg truputį geriau pasidarė su bėrimais
QUOTE(ausru @ 2009 01 23, 15:07)
dar vienas paradoksas kas liecia AD gydyma - vienur raso, kad dulkes, erkes alergizuoja, kitur, kad ju nebuvimas. Skaiciau, beje, ir as pati didziausia straipsni "Iliustruotam moksle", kad alergiju priezastis - sterili aplinka. Galesiu paprasyt MB, kad darbe nuskanuotu ir imesiu pasiskaityt.
Aš irgi esu skaičius tą straipsnį
Anot autorių, kadangi vakariečiams būtų nepakeliamai sunku atsisakyti higienos įpročių, jie net siūlo vartoti specialias kapsules, kuriose suvaryta visokių bakterijų ir kirmėlių kiaušinėlių
Tada organizmo gynybinės ląstelės, turėdamos su kuo kovoti, nesuformuotų autoimuninių ligų ir AD. Ypač
nesilaikyti higienos turėtų nėščiosios ir vaikai iki metų
QUOTE(dautan @ 2009 01 24, 08:55)
Jo sparnuotą frazę apie kiaušinienės nešimą į lovą aš suprantu taip, kad jei yra supratimas ir harmonija šeimoje, aplinkoje, tokiems ligoniams yra geriau
Turbūt
Ale jei jis būtų prisakęs vyrui tą dalyką daryt, būtų įgijęs kur kas didesnį mano palankumą