Jetau, jau tema baigias, reikia skubėt naują atidaryti
QUOTE(Otaip @ 2009 02 26, 08:51)
vat tas pats ir mum
, tai ir tyliu dažnai, kad "sadiste" mama nelaikytumėt
- neduodu nuo draskymosi nieko iš geriamų, leidžiu šiek tiek nusidrąskyt, nes tikrai, kad tos išdrąskytos žaizdos gyja mum greičiau ir švariau,nei tos, kurias "apsaugau"
,
Žiūrėk, ir jums tas pats. Sveikit sveikit
QUOTE(vasariukė @ 2009 02 26, 09:03)
Žiūriu baigiam jau temukę, tai aš dar dėl pirmos žinutės
. Gal labiau patyrusiom ir ne taip svarbu pasirodys, bet aš jau savo galvelėj per daug info turiu (matyt pas mane daug netelpa
), pačiai per sunku susistemint, tai kartu ir šiokios tokios pagalbos prašau
. Žodžiu, ten kur visas dideliausias sąrašas kremukų AD gydymui... ar negalima jų sugrupuot į
1) vartotinus AD paūmėjimo metu ir 2) tuos kur kasdieniam naudojimui, jau praėjus ūmiam bėrimui? Nes aš jau žinokit, kaip kažkuri rašė, labiau klystkeliais klaidžiot imu, o ne ant tiesaus kelio pataikau
.
P.S.Jei tik spėčiau persikopijuočiau tuos sąrašiukus į savo dienoraštį, pirmoj žinutėj turėtumėm nuorodas į jį, ir "atradusios" naują "stebuklą" nesunkiai bet kuri galėtume ten ir papildyt
.
Tiesą pasakius net nežinau kurie iš kremų būtų ūmiems atvejams, o kurie šiaip
. Tad aš nesugrupuosiu taip. Ar yra kuri mamytė, žinanti apie tokį grupavimą?
Dėl dienoraščio - tuomet reikia skubėti jį daryti
. Arba galima kiekvieną kartą naują temą atidarant papildyti (tiesą sakant tą ir reikia daryti).
QUOTE(ŠANTEL @ 2009 02 26, 11:13)
Pas mus atsirado viena tokia didesne ant juosmens ,o kitos per kelius mazesnes,prie petuku jau aptikau
Kaip manot gal vel daktarei pasiskambint,ar dabar tepti dar su tuo kremu ir ziuret?
Kam ta daktarė, nieko ji naujo nepasakys. Tepkit visą kūnelį drėkikliu ir tiek. Ir ne kartą per dieną, o kelis. Tik reikia įsitikinti, kad tas kremas jums tinka. Jei matysite, kad poveikio nėra, kūnelis vistiek sausas, dėmės sausėja toliau, tai vadinasi kremas netinka.