Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas X tema

QUOTE(Olgina @ 2009 02 25, 21:16)
Mamytes, gal kurios nors mazylis geria sojos misinuka ar pienuka? Ziuriu, kad aptamil pepti dingo is pardavimo, tai galvoju sojos misinuka bandyti g.gif

mano vyresneliui labai netiko, iskart isbere, o kitam net nemeginau schmoll.gif taigi soja stiprus alergenas unsure.gif Geriau misinuka koki susirask, mano abiems labai labai Semper tiko, dickiui deja tik jis ir tiko, neskaitant tu spec alergiskiems, bet jie gi brangus buvo o ir neskanus
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Amica @ 2009 02 25, 17:30)
O vat aš ant saviškio pastebėjau tokį dalyką - kai tik jis nusidrasko išbėrimus ant kojų ir aš patepu su Fuxinu (tepu kol uždžiovina), po to tie nudraskyti bėrimai ima nykti  g.gif (bet būtent tik tie, kuriuos nudrasko). Tose vietose paburkusi nuo bėrimų oda lyginasi, gražėja.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif vat tas pats ir mum ax.gif , tai ir tyliu dažnai, kad "sadiste" mama nelaikytumėt lotuliukas.gif - neduodu nuo draskymosi nieko iš geriamų, leidžiu šiek tiek nusidrąskyt, nes tikrai, kad tos išdrąskytos žaizdos gyja mum greičiau ir švariau,nei tos, kurias "apsaugau" rolleyes.gif , taigi, šiek tiek "nusidrožia", o kad visai neišpėšytų odos - tai jau stengiuos saugot, kaip sakant "lakstau paskui uodegą" biggrin.gif - kol vaiko priežiūros atostogose,tai galiu sau tai "leisti" prižiūrėt vaiką be chemijos daugiau ax.gif - na, bet pasikartosiu - mum geriau jau daug - žaizdos nešlapiuoja, taigi - ne tiek vargo,kaip kad pvz. Amicai - nereik jau kokiu Fuxinu tept ax.gif
Atsakyti
Nupirko vakar mano vyras to kremo jis vadinasi EXCIPIAL FETTCREME
Ir nezinau ar galima tepti juo veiduka ar ne?neparasyta informaciniam lape g.gif ?
O Kai yra AD kiek kartu i savaite galima maziuka praust?
Atsakyti
Žiūriu baigiam jau temukę, tai aš dar dėl pirmos žinutės blush2.gif. Gal labiau patyrusiom ir ne taip svarbu pasirodys, bet aš jau savo galvelėj per daug info turiu (matyt pas mane daug netelpa lotuliukas.gif ), pačiai per sunku susistemint, tai kartu ir šiokios tokios pagalbos prašau 4u.gif. Žodžiu, ten kur visas dideliausias sąrašas kremukų AD gydymui... ar negalima jų sugrupuot į 1) vartotinus AD paūmėjimo metu ir 2) tuos kur kasdieniam naudojimui, jau praėjus ūmiam bėrimui? Nes aš jau žinokit, kaip kažkuri rašė, labiau klystkeliais klaidžiot imu, o ne ant tiesaus kelio pataikau verysad.gif.

P.S.Jei tik spėčiau persikopijuočiau tuos sąrašiukus į savo dienoraštį, pirmoj žinutėj turėtumėm nuorodas į jį, ir "atradusios" naują "stebuklą" nesunkiai bet kuri galėtume ten ir papildyt ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2009 02 25, 21:16)
Mamytes, gal kurios nors mazylis geria sojos misinuka ar pienuka? Ziuriu, kad aptamil pepti dingo is pardavimo, tai galvoju sojos misinuka bandyti g.gif

nebėra? Mes dar nusipirkom Rimi, nes buna tik Maximoje, Rimi ir Eurovaistinese. Sojos man atrodo labai skiriasi nuo tu . TAi ka reikes daryti, nes mes irgi geriam Aptamil Pepti. Aš , jei nebebus, bandysiu Semper.
Atsakyti
QUOTE(ŠANTEL @ 2009 02 26, 08:55)
Ir nezinau ar galima tepti juo veiduka ar ne?neparasyta informaciniam lape g.gif ?

Čia paprastas drėkiklis(riebus kremas),veiduką galima tepti mirksiukas.gif Praeitą žiemą mes tik jį ir naudojom. Kremas kaip kremas ir tiek mums nepadėjo,o jums gal ir tiks.
Veidui,tai mums jis net toks per riebus buvo sakyčiau,toks vaizdas,kad net poras užkimšdavo g.gif
Bet juk kiekvienam skirtingai,pabandysit ir sužinosit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2009 02 25, 23:23)
Ar kas nors naudoja Bioptron lempa siam reikalui  unsure.gif
Jei taip - gal i az galit parasyt man... turiu keleta klausimeliu  blush2.gif

Gal geriau čia, nes ir man įdomu g.gif
QUOTE(ŠANTEL @ 2009 02 26, 10:55)

Mums kažkodėl jis griaužė g.gif Mano ramioji lėlytė tik lūpą patempė ir graudžiai užverkė, aš iš paskos apsiblioviau verysad.gif
Atsakyti
laba dienelė

na ką pas mus kaip ir geriau viskas... antrą kart ir galutinai įsitikinau, kad reikia vengti mums sauso patalpų oro, nes labai greit žandai degt pradeda...
tepu tepu ir tepu weleda (na man jis patinka ir tinka) tai oda lygėja... labai pamažu, bet matosi... baigia išnykt sausi plotai...
MB vis nori tepti hormoniniu, bet kolkas neleidžiu... nėra taip blogai... jis mat pagal save, kad jam padeda, greit nuima... bet tai jis suauges...
MB sesuo šnekėjo su kažkokiu profesorium, tai sakė bandyt kremus su šlapalu, turėtų padėt... bet kad mum pablogino...
tai vat tokios žinios... laukiam ir tikimės, kad pavasarį, vasarą pagerės ir taip ir liks viltis durniu motina
Atsakyti
Nu ziuresiu savo mazylio reakcija,dabar uztepiau tai kaip ir niekoziuresim g.gif
Pas mus tai zandai ne visada bet daznai raudoni su smulkiais puogiukais, ypac kai ateinam is lauko g.gif
O kaip to demes ispradziu mazos buna paskui dideja? ax.gif
Pas mus atsirado viena tokia didesne ant juosmens ,o kitos per kelius mazesnes,prie petuku jau aptikau sad.gif
Kaip manot gal vel daktarei pasiskambint,ar dabar tepti dar su tuo kremu ir ziuret?
Atsakyti
Jetau, jau tema baigias, reikia skubėt naują atidaryti doh.gif

QUOTE(Otaip @ 2009 02 26, 08:51)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  vat tas pats ir mum ax.gif , tai ir tyliu dažnai, kad "sadiste" mama nelaikytumėt  lotuliukas.gif  - neduodu nuo draskymosi nieko iš geriamų, leidžiu šiek tiek nusidrąskyt, nes tikrai, kad tos išdrąskytos žaizdos gyja mum greičiau ir švariau,nei tos, kurias "apsaugau"  rolleyes.gif ,

bigsmile.gif Žiūrėk, ir jums tas pats. Sveikit sveikit 4u.gif

QUOTE(vasariukė @ 2009 02 26, 09:03)
Žiūriu baigiam jau temukę, tai aš dar dėl pirmos žinutės  blush2.gif. Gal labiau patyrusiom ir ne taip svarbu pasirodys, bet aš jau savo galvelėj per daug info turiu (matyt pas mane daug netelpa  lotuliukas.gif ), pačiai per sunku susistemint, tai kartu ir šiokios tokios pagalbos prašau  4u.gif. Žodžiu, ten kur visas dideliausias sąrašas kremukų AD gydymui... ar negalima jų sugrupuot į 1) vartotinus AD paūmėjimo metu ir 2) tuos kur kasdieniam naudojimui, jau praėjus ūmiam bėrimui? Nes aš jau žinokit, kaip kažkuri rašė, labiau klystkeliais klaidžiot imu, o ne ant tiesaus kelio pataikau  verysad.gif.

P.S.Jei tik spėčiau persikopijuočiau tuos sąrašiukus į savo dienoraštį, pirmoj žinutėj turėtumėm nuorodas į jį, ir "atradusios" naują "stebuklą" nesunkiai bet kuri galėtume ten ir papildyt  ax.gif.

Tiesą pasakius net nežinau kurie iš kremų būtų ūmiems atvejams, o kurie šiaip g.gif . Tad aš nesugrupuosiu taip. Ar yra kuri mamytė, žinanti apie tokį grupavimą?

Dėl dienoraščio - tuomet reikia skubėti jį daryti mirksiukas.gif . Arba galima kiekvieną kartą naują temą atidarant papildyti (tiesą sakant tą ir reikia daryti).

QUOTE(ŠANTEL @ 2009 02 26, 11:13)
Pas mus atsirado viena tokia didesne ant juosmens ,o kitos per kelius mazesnes,prie petuku jau aptikau  sad.gif
Kaip manot gal vel daktarei pasiskambint,ar dabar tepti dar su tuo kremu ir ziuret?

Kam ta daktarė, nieko ji naujo nepasakys. Tepkit visą kūnelį drėkikliu ir tiek. Ir ne kartą per dieną, o kelis. Tik reikia įsitikinti, kad tas kremas jums tinka. Jei matysite, kad poveikio nėra, kūnelis vistiek sausas, dėmės sausėja toliau, tai vadinasi kremas netinka.
Atsakyti
QUOTE(ŠANTEL @ 2009 02 26, 13:13)
Nu ziuresiu savo mazylio reakcija,dabar uztepiau tai kaip ir niekoziuresim g.gif
Pas mus tai zandai ne visada bet daznai raudoni su smulkiais puogiukais, ypac kai ateinam is lauko g.gif
O kaip to demes ispradziu mazos buna paskui dideja? ax.gif
Pas mus atsirado viena tokia didesne ant juosmens ,o kitos per kelius mazesnes,prie petuku jau aptikau  sad.gif

Į laiką einant tepat apsauginiu?
Mes tepam ESSEX (žalios raidės), labai liuks.

Tau daktarė nieko nepasakys naujo verysad.gif . Ji tik diagnozavo, o dabar , mamyte, tavo eilė atėjo- ieškoti, stebėti, bandyti... Nebent išrašys hormoninio tepaliuko (jis kaip mat viską nuims-bet tik tam kartui, paskui viskas atsinaujins)
Pas mano mažiukę buvo atsiradę ant kojyčių , rankyčių ir pilvuko, tai aš tept ėmiau kasdien du kartus .Per tris dienas dėmelės dingo, bet jų pėdsakus aš vistiek įžvelgiu, todėl manau, jei netepčiau, tai atsinaujintų. Dabargi tepimu palaikau ramią odelę. Mums padeda AtodermPP , kol padės tol naudosim.Kainuoja brangiai, užtenka dviems savaitėms, bet ką darysi.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 02 26, 10:43)
Gal geriau čia, nes ir man įdomu g.gif

as tai daugiau del rachito galvoju ta bioptron, bet zinau kad mamos ir nuo AD naudoja..
ax.gif Mes tai pasiskolinom, ale bijau naudot nezinodama kaip..
Nes jau viena karta pabandziau, tai vaikui nudeginau lopineli odos doh.gif nu kaip saulej, nusvilo, poto biski nusilupo ir dabar ruda toj vietoj lotuliukas.gif kaip soliariumas veikia ax.gif NOrs man kitos mamos tikino,kad neimanoma nudegint blush2.gif
Atsakyti