QUOTE(orchidejaa @ 2009 02 24, 01:05)
Turim mes to tepalo, tepiau juo dukrytei išbertą nugarą, bet nepastebėjau kad padėtų. Dar juo patepu žandukus prieš einan į lauką, bet jie nėra pažeisti AD,tai kaip apsauginė priemonė nuo šalčio. O va slogai tai mum padeda tas tepalas, sloga neužsitesia, nebūna tokia klampi ir greit praeina.
Tepi nosytės vidų? Mums ir ne tik mums šis tepalas labai padeda kur nors susimušus - jei po sumušimo greitai tą vietą ištepi, tai jokios mėlynės nebūna. Mano mamai Evija tai aplamai vaistas nuo 100 ligų . Aš tepdavau mažiuko šlapiuojančias vietas su Evija. Kartais užtraukdavo.
QUOTE(lawanda @ 2009 02 24, 09:20)
Zn kremas (Zn Cream, http://www.vaistai.l...chword=vitella), kremas sausai probleminei odai su vitaminais (gana riebus, http://www.vaistai.l...chword=vitella), dar kremas (Vitella Ictamo cream, http://www.vaistai.l...rchword=vitella ) isbertoms AD vietoms rekomenduoja
gali
Papildyta:
tikriausiai daugumai zinoma ale gal kam dar ne
http://www.zvejone.l...8...=15&count=2
gali
Papildyta:
tikriausiai daugumai zinoma ale gal kam dar ne
http://www.zvejone.l...8...=15&count=2
Info įtraukta
Papildyta:
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 02 24, 09:40)
Sakykit, kuo tepate kad nesikasytu vaikas? Be hormonu aisku. Apie saltus kompresus irgi zinau... Oda nera musu sausa, tepam tris kartus dienoj su Dexeryl, tai su sausumu viskas tvarkoj, bet kaip tik vakaras taip ir pradeda kasytis, nors atrodo nera nei isberta daug, tik vos paraude...
Nu vat pas mus ta pati problema. Dieną nesikaso, nu labai jau retai kada. Net ir pampį keičiant kojų nedrasko, o anksčiau griebdavo ir iš visų jėgų kasydavosi. Bet kai tik atsigulam nakčiai miegoti, tai prasideda kasymasis. Naktį kaip kada, bet prabudęs pasikaso dažnokai. Nebežinau kame čia reikalas
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 02 24, 09:57)
Aš šiuo metu visas bėdas sprendžiu su BIODERMOS linija-AtodermPP, AtodermPO zink.Žinok šiuo metu Šiauliuose yra tik Valerijone,Eurovaistinėj prie turgaus ir mūsų Arenoj esančioj Šeimos vaistinėj. Ir kol kas visur duoda mėginukų Aš kai prasinešiau per visas vaistines, tai mėginukų prisirinkau pakankamai (aišku ir prisipirkau jau visko). Tai brangi , bet mums labai veiksminga kosmetika.
Nu va taip ir pragyvensi . Aš maudžiau su Atoderm dušo želė, tai man labai labai . Po maudynių oda tokia švelnutė paliko
QUOTE(Olgina @ 2009 02 24, 11:23)
Amicai ir kitoms mamytems didelis aciu uz medziagos sisteminima
Prašom , o visoms mamytėms ačiū už teikiamą info
Papildyta:
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 02 24, 12:20)
O Eucerin su 12% omega naudojot? Nepadėjo?
Esu gavus mėginuką Eucerino su 12proc. omega, bet veidukui. Ale bijau tepti . Jau kartą patepiau su Eucerinu
QUOTE(rasa23 @ 2009 02 24, 13:51)
Ačiū už nuorodą. Yra ir knygutė: H. Knieriemen "E numeriai" (visi maisto priedai. Nuorodos sergantiesms alergija, astma, migrena ir kt. ligomis. Genetiškai modifikuoti priedai.Gyvulinės kilmės priedai). 2005 m.
Taunytė rašo, kad avieną ir ožkieną valgyti galima ir netgi gerai, nes avys ir ožkos ėda įvairesnį maistą ir t.t.
Aš esu davus savo vaikui avienos - nieko blogo nebuvo.
Taunytė rašo, kad avieną ir ožkieną valgyti galima ir netgi gerai, nes avys ir ožkos ėda įvairesnį maistą ir t.t.
Aš esu davus savo vaikui avienos - nieko blogo nebuvo.
Na va, dar viena info
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 02 24, 15:13)
Labai daug knygų galėtų rekomenduoti *GREISI*,bet ji jau pas mus nesilanko
Pavargo ji vis mus mokyti,kad naudotume tik natūralias drėkinimo priemones,jokių cheminių kremų,kad gyventume sveikai ir derintume maistą,kad naudotume,tik natūralius ekologiškus produktus,kad tvarkytume vidų,o ne išorę ir t.t
Geri būdavo jos patarimai Vis neleisdavo mums atsipalaiduoti
Papildyta:
Jei man reikėtų rinktis tarp Uriage Xemose ir Atoderm PP,tai pasirinkčiau Atoderm PP jis labiau drėkina ir minkština odą.
Pavargo ji vis mus mokyti,kad naudotume tik natūralias drėkinimo priemones,jokių cheminių kremų,kad gyventume sveikai ir derintume maistą,kad naudotume,tik natūralius ekologiškus produktus,kad tvarkytume vidų,o ne išorę ir t.t
Geri būdavo jos patarimai Vis neleisdavo mums atsipalaiduoti
Papildyta:
Jei man reikėtų rinktis tarp Uriage Xemose ir Atoderm PP,tai pasirinkčiau Atoderm PP jis labiau drėkina ir minkština odą.
Sutinku, kad natūralios priemonės yra geriausia, bet jei pvz mums TS nedrėkino pakankamai, tai ką - vaiką kankinti ir tepti vistiek tik su TS? Aš už natūralias priemones su protu. Va ir dabar nugarytę, krūtinę, pilvuką ir sveiką rankytę tepu su TS, o kitas vietas su cheminiais kremais. Ateis laikas ir tikiuosi vėl mums užteks tik TS. Šiandien tepiau su Uriage Xemosa pažeistas vietas. Sakyčiau visai liuks.
QUOTE(vasariukė @ 2009 02 24, 18:53)
Šiandien vaistininkė labai įkalbinėjo pamėginti Uriage Emollient Extreme Aišku,mėginukų neturėjo, bet pabandymui 65 Lt nesirįžau paklot . Gal kuri bandėt? Ir kaip ten su jo sudėtimi? Nes nieko neišmanau . Mane užkabino šita vieta iš aprašymo : "padeda kovoti su fermentais, sukeliančiais paraudimą ir sudirginimą", nes mums sunkiausia panaikint sausus paraudusius niežtinčius lopinėlius .
Ai, dar turiu tokį mažulėlytį bukletuką URIAGE produkcijos, tai dar rašo, kad būtent šita URIAGE Emolliente Extreme minkštinamoji emulsija ypatingai tinka atopinio dermatito paūmėjimo metu.
Ai, dar turiu tokį mažulėlytį bukletuką URIAGE produkcijos, tai dar rašo, kad būtent šita URIAGE Emolliente Extreme minkštinamoji emulsija ypatingai tinka atopinio dermatito paūmėjimo metu.
Aprašymas skamba labai gundančiai . Įdomu kokie gi fermentai sukelia tuos paraudimus ir sudirgina? . Na, jei kuri išbandysite - būtinai informuokite . Gal čia stebuklas, kurio dar niekas neišbandė
QUOTE(kleckas*** @ 2009 02 24, 20:20)
Gal galit patart,kokias gerąsias bakterijas gert - ar gefilus plius,ar flora care?
Mes gėrėm Flora Care. Poveikio nepamačiau jokio, bet gal tik nemačiau. Bet kokiu atveju nesigailiu sugirdžius.