QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 02 17, 14:33)
ausru o kaip tau sekasi su tuo Uriage Xemose? Kaip tavo dieta ir kaip mažiuko bėrimai?
Nu kad nesekasi mums , is viso suds atsiprasant. Xemose tai kaip Xemose, neblogas drekiklis ir tiek, bet kad drekikliu mums jau neuztenka. Ir vitamininis jau tokio poveikio neduoda kaip anksciau - turbut pripratom. Is viso as jau taip viskuo nusivylus, kad tik laikausi kaip cia i gilia depresija nekritus. Niekaip negaliu susitaikyti su sita sunaus liga. Man dar taip nebuvo, kad as neisspresciau kazkokios problemos. O cia atrodo, kad ir ka bedarai - ne gereja, o blogeja.
Nuo dietos tai man paciai kg tik tirpsta (vis siokia tokia nauda), o kad maziuko berimams kokios itakos tai chm . Gal maziau kasosi, o berimai tai laikosi. Jeigu ka uzvalgau nerekomenduotino, tai tiesiog draskosi. Homeopatinius velgi nutraukiau, nes neistverem pablogejimo - ismete vaika net pulingais spuogais nuo vienu lasiuku, tai pakraupusi nutraukiau. Nu zodziu ...
Buvom siandien Antakalnio alergologiniam, pakliuvom pas toki jauna daktariuka, is kurio informacija reikejo traukti kaip is ozio piena . Tai naudos tik tiek, kad suzinojom, kad mums sunkus ad (tokia cia ir nauda) ir maisto paletes tyrima padarys su vienu aplinkos alergenu - erke. O ir tie tyrimai - toks vaiko kankinimas, kad nezinau, kaip istverem. Dar su sesele susikibom - ji mat ims krauja vaikui is galvytes ! Nu jau ne sakau , imkit is rankutes arba apsieisim mes be tyrimu. As dar po Kevinuko atvejo neatsigavus, o ji mat cia man vaiko galvyte badys .