QUOTE(lawanda @ 2009 02 14, 00:54)
va va man tokios mintys oi kaip seniai uzeina
turbut tame daug tiesos. juk jei viskas butu taip paprasta su tuo AD, su alergijom, pagal aisku priezastis - pasekme principa, ir dar visiems vienoda, tai tikrai medicina iki siol butu iminus sita misle.
man kartais atrodo cia kazkoks sudetinis netiesioginis procesas.. man iki siol nesuprantamas
mes vaistu nenaudojam, bet vistiek visada po didelio pablogejimo seka didelis pagerejimas - lyg po hormonu dozes. ir taip banguoja. toks ispudis kad per pablogjima organizmas 'issivalo' ir kuriam laikui viskas tvarkoj.
dabar va po to mums naujo dilgelines pasireiskimo toks pagerejimas, kad bijau net dziaugtis. tokie zandai buvo tik vasara. MB juokias, sako nustojai eksperimentuot su visokiais aliejais, tepi tik TS, tai ir gerai. O is tikruju tai ir nezinom. Kaip nezinom ir nuo ko pablogejimai buna.
Otaip sake, gal cia naujas etapas prasidejo
Bet man kazkodel atrodo tai tik viena is 'bangu'.
O smagiausia, kad valgom daug nauju produktu: pomidorus, surio lazdeles, lasisa, paragauja ir musu vakarienes kasdien.. ir nieko.
QUOTE(Amica @ 2009 02 16, 02:04)
Tai vat aš galvoju - kodėl į tuos kremus dedama tiek daug visokių neigiamų sudėtinių dalių
. Gal be tokių dalių neįmanomas geras poveikis
O gal galėtum surašyti trumpai ką kiekviena iš šitų blogųjų dalių daro, kaip veikia organizmą? Pvz - parabenai, EDTA, Triethanolamine, Tocopheryl Acetate, BHT ir kt. Aš visą šitą info sudėčiau į pirmą puslapį naujoje temoje.
Dar noriu klausti - ar veidukus vaikams prausiate tik su vandeniu?
Dauguma sudetiniu kremu daliu sintetines, manau, del daug priezasciu:
- jos labai sumazina gaminimo savikaina
- ilgesnis kremo galiojimas
- kremai universalesni (zmones dazniau alergiski naturalioms medziagoms nei cheminems)
- sutinku su tavim, kad sintetiniu vaistu poveikis visada greitesnis ir stipresnis. pavyzdys - vaistai. naturaliom priemonem gydytis reikia laiko, kantrybes ir t.t., kai tuo tarpu uztenka vienos ar keliu sintetiniu tableciu. kitas dalykas, kad sintetiniai vaistai dazniausiai ir su salutiniu nelabai teigiamu poveikiu..zodziu, kaip visada, lazda turi du galus ..
Mums panasus poveikis buvo patepus Alijosiaus ir propolio kremu - pagerejo tiesiog akyse. Bet po savaites tas kremas jau taip nebeveike
As irgi prisidedu prie visu palinkejimu, kad jums sitas naujai atrastas kremukas tarnautu ilgai
Iki 10 men veidukui prausti naudojau paprasta krema-emolienta. Ji mums duodavo seimos gydytojas drekinti odelei, as tepdavau su TS, o ta kremuka naudojau prausimui.
Nuo 10 men veida prausiu su muilu (tokiu, kuri tau daviau pabandymui). Net dukart dienoj. Nezinau, gal klaidingas, bet mano toks isitikinimas, kad visokios dulkes, nesvarumai ir pan jos odele dirgina (pvz tik padeda zanda ant kilimo - jis iskart 'uzsidega'), o dabar dar pati ir valgo, tai
Prausiu su vatos tamponu, tai jis buna net pilkas - tiek nesvarumu nuprausiam. Po nuprausimo odele visada nusiraminusi, muilas nesausina.. zodziu, as kolkas prausiu net du kartus i diena su muilu
QUOTE(Otaip @ 2009 02 16, 08:06)
man SUDOCremas labiau "patinka " užpakaliukams, nei WELEDos cinkokremukas
Daddygirl , siūlau pradžiai miniuką pabandymui weledos paimt ( o tai po to voliosis, kaip ir pas man
dekui. kazkodel labai tikiu
gera mintis bandyti maziausia pakuote
taip ir darysiu, ypac dabar kai po sauskelnem vis siek tiek paberta - reikia gero kremo..
QUOTE(Rudnosiene @ 2009 02 16, 09:05)
O veiduka prausiam tik vandenuku
Rankytes su vaikisku Tindi muiliuku anksciau, dabar su Dadygirl muiliuku
o is kur gavot Daddygirl muiliuko??
nieko nemaisot?
Life's not about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.