QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 02 17, 20:01)
O gal pabandyk kartą su grynu? Aš esu tepus su grynu, tik prieš tai patepdavau su TS. Bet kad maišyti hormoną su kažkokiu kremu ir tada tepti, tai taip nesu tepus. Ir kažkaip reikia jums atrasti tinkantį kremą krūtinei, tai po hormonų kad iš karto tuo kremu tept, ta prasme sekančią dieną ar po kelių dienų, žiūrint kiek dienų hormonais tepsi.
QUOTE(Mortele @ 2009 02 17, 20:11)
na as is kart su cinko tepalu tepu (man taip gydytoja sake), ar as negerai darau
ji greitai sasiuku pasidengia
tepu su A-Derma Dermabiliuor (jei gerai surasiau is atminties, ar kelias raides sumaisiau
, tingiu eiti paziureti
)
Jeigu jums tinka, greitai užtraukia, tai viskas ok
. Mums labai sunkiai užtraukdavo, aš net fuxiną, o po to hormonus tepiau, kad užtrauktų.
Papildyta:
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 02 17, 21:07)
Ačiū
Ryt kaip tik būsiu prie Gedimino vaistinės ,reiks užsukt
Ar gavai?
QUOTE(lawanda @ 2009 02 18, 10:16)
kazin vilniuj gal irgi duoda
, negirdejau niekad, ar vilnietes mamytes zino kur dalina tuos meginukus
dickio visas pilvas nubertas, issauseje lopai ant koju pleciasi
Manau visos vaistinės, jei tik gauna, tai ir turi. Būna vaistinių, kurios negauna, bet reikia tiesiog paklausinėti visose vaistinėse, pro kurias tik eini. Aš kai pas save mieste po vaistines važinėjau ir klausinėjau, tai labai daug kur negavau nieko, sakė nieko neturi, bet va atsirado trys vaistinės, kurios kažką davė. Viena iš jų ir davė tą Leti AT-4. Jei ne mėginukas, kažin ar būčiau pirkus visą tūtą.
Bet tai kaip suprantu, jei sausi plotai plečiasi, tai jam netinka tas drėkinimas, kurų gauna
Maniškis šią naktį labai kasėsi kojas, už ausytės griebėsi kelis kartus. Naktį tepiau su Leti. Nesupratau kas darosi. Maniau ryte kojos atrodys baisiai (naktį šviesos nedegiau, tai ne ką ir mačiau), jei jau taip kasėsi, pagalvojau, kad pablogėjimas. Ryte žiūriu, kad tos kojos gražesnės nei buvo vakar
. Vienoj vietoj tik pradrėskęs, nenusaugojau
, bet labai nedaug, tai fuxinu užtepiau ir užtraukė. Tai taip ir nesupratau kas naktį buvo ir ko taip puolė tas kojas draskyti
. Naujų išbėrimų nėra, senieji ne tik nepaaštrėję, bet dar gi gražesni.