QUOTE(Lince1 @ 2009 02 12, 20:05)
Noriu kazka naujo duot, bet siandien ryte kaklas vos neslapiavo, tai vel baisu,vis laukiu kai oda apynormale bus ir kazka duot naujo, bet vis nesulaukiu. Musu momenelis dar labai didelis, ar dar kam yra tokio amziaus , mums 1 m 5 men?
Mano vyresnėliui iki 2 metu neužaugo.Gėrėm žuvų taukus,bet nepadėjo.vežėm į Klinikas daryt echoskopiją,tai viskas gerai buvo,o gyd. pasakė,kad bereikalo nesinervuotume ir neiškotume sveikam vaikui ligų .Sako vadinasi kažkuriam iš tėvų ilgai neužaugo.
O mano mažiukui lygiai taip pat dar turime momenėlį neužaugusį,bet nekreipiu dėmesio.Matau,kad iš lėto mažėja ir ramu.Nes mes gimėme su dideliu,kai pas kitus vos vos būna.
Papildyta:
Sezamu pienas
1) budas
Kavamale sumalti kelis saukstus sezamu seklu. Sudeti gauta mase i plaktuva, uzpilti stikline karsto vandens ir plakti pora min. Pagal skoni ideti medaus, prieskoniu, pvz,. vaniles, dar pripilti norima kieki vandens (1-2 stiklines) vandens ir kelias minutes plakti. Gauta balta skysti galima perkosti per sieteli ir gerti vietoj pieno.
2) budas
Sezamu seklose, ypac nelukstentose, daug b grupes vitaminu, vitamino E, kalcio, kalio, fosforo, magnio, cinko, gelezies, ir seleno. 1,5 puodelio sausu sezamo seklu susmulkinkite virtuviniu kombainu. Maisydami pamazu supilkite apie 600 ml vandens, kol gerimas pasidarys vienodo tirstumo. Nukoskite ir pasaldinkite. Su siuo pienu ruoskite valgius arba tiesiog gerkite. I sezamu seklu piena galima imaisyti uogu arba banana. Tirscius, likusius nukosus piena, galima sunaudoti kitiems patiekalams gardinti. Saldytuve laikomas sezamu pienas ilgai negenda. Nors nelukstentu seklu maistine verte didesne, jo skonis kartokas, todel piena geriausia ruosti is puses kiekio lukstentu ir puses nelukstentu seklu.
Amica čia tau
Aš šnd dariau,na man asmeniškai skonis,tai feeee,bet mažiukas gėrė .Daug nedaviau pirmą kartą
ausru o tu darei sezamų pieną? Man jis toks kartus,tai įdėjau cukraus.Įdomu ką dar būtų galima įdėti,kad paskaninti ir kad taip tas kartumas nesijaustų
Patarkit ką mamytės
Papildyta:
QUOTE(Meda01 @ 2009 02 12, 13:54)
Oij kaip laukiu to siuntinuko ,
nu ką užraudo mūsų rankos vėl , per sulenkimus, pradėjo kasytis, nusipirkau Uriage Pruriced gelį, kaip tik nuolaida buvo -20 proc. Atrodo tiko , nes tikrai nesikasė, tik įdomus tas gelis, žiauriai išsausino tas vietas kur patepiau
nu ką užraudo mūsų rankos vėl , per sulenkimus, pradėjo kasytis, nusipirkau Uriage Pruriced gelį, kaip tik nuolaida buvo -20 proc. Atrodo tiko , nes tikrai nesikasė, tik įdomus tas gelis, žiauriai išsausino tas vietas kur patepiau
Aš gi rašiau,kad labai išsausina ir kad geriau jau būčiau pirkus kremą