QUOTE(klaudi @ 2009 02 12, 15:53)
Jei ne paslaptis,pas koki homeopata lankotes ir kokius zirniukus geriat? Ar teisingai supratau, kad vaikas isbertas, bet valgot sviesta su duona, tai jums turbut nera alergijos pieno baltymui? Mes duona irgi valgom , tik grynai rugine, o sviesto kazkaip vis nedrystam ragauti,bijom stiprios alergines reakcijos.
maniškę dičkę beria jau nuo 5 mėnesio. Ant grieščiausios dietos buvom nuo tada iki šiol - (esu jau daug kart rašius, dabar sutrumpinsiu
) - valgėm tik rugius, ryžius (vaikiškus), kukurūzus, virtą kiaulieną/jautieną,rauginti agurkėliai kartais, lašinukai sūdyti, bruknės, mėlynės, obuolys ir bananas (
regis viską išvardinau , nuo ko tikrai nebėrė) . Pieno produktai (VISI), kiaušinis, žuvis, paukštiena, daržovės ir t.t. - viskas netiko. Su laiku atradom, kad ekologiškos daržovės mum tinka kai kurios (pvz. bulvė), duoną, batoną , sausainius ir pan . kepu pati iš eko produktų(be mielių, sviesto, kiaušinių) - skonis šiaip sau, bet mum tiko
. Bandėm ir kitus produktus (visko neišvardinsi) - nuo vienų mažiau, nuo kitų - daugiau,bet pastoviai išberta, išsidrąskius buvo - ir klinikose gulėjom, ir gydytojų perėjom nemažai. Nuo rugsėjo pradėjom gydytis pas homeopatus - bet pradžia LABAI sunki buvo -pagerėjimo nesimatė, dabar kažkas keičiasi
- mes su vyru tikimės labai, kad TAI - sveikimas
. Na, ką geriam, manau neverta kartot (rašiau daug kart), nes homeopatiškai gydantis nuo tos pačios AD LABAI skirtingus skiria, čia gi individualiai žiūrėt reik
. O šiap, viskas gi pagal Niką "istorijoj" super mamose yra
- jei norisi sužinot, galima pasiskaityt - jo, aišku, kad kaip ir negražu "šnipinėt'
, bet aš - "leidžiu", jei kam to reikia
. Bet kas iš to, kiekvienam gi viskas labai individualiai
, na,nebent gaires kokias tai sau atrast, pasirinkt galima, kas pas mus temos pradžioj LIUKS
surašyta yra.
kleckas*** vau diagnozė...
.
stiprybės
Papildyta:
QUOTE(klaudi @ 2009 02 12, 16:12)
O sviesta, kiek zinau, galima islydyti lekstuteje, imerktoje i verdanti vandeni, palaukti kol issiskiria baltos priemaisos, tai atsiskiria pieno baltymai, juos nugrebti,likusi sviesta susipilti i indeli ir naudoti , tik jis bus skystas. Toks sviestas maziau alergizuoja. Tik mes po tokiu musu kojyciu vaizdo vis dar kaupiam jegas naujam bandymui su pieno produktais
kažkaip keistai parašyta. Aš darau dviem būdais (pagal krišnaitus
) - kaitinu sviestą apie 1,5 val ir nupilu (dugne nusėdę baltymai lieka, o tas riebaliukas likęs įgauna riešuto kvapą - niam niam
) ir "lietuviškai (taip mano bobutė darydavo, kai daugiau karvė pieno duodavo - mama papasakojo, bet kai jau iš *GREISI* nuorodų sužinojus buvau
) - tai yra virimas dideliame kiekyje vandens, nugraibant putas. Bet kai išimu sviestą - jis man būna kietas
- toks "normalus" riebalas
. Dabar tai jau kaitint nebereik - tfu tfu tfu - po biškį valgom "tikrą" sviestą ir mėgaujasi maniškė kaip desertu
Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krenti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti.