QUOTE(Blue_rose @ 2009 02 09, 03:04)
oi kaip aciu
Vsio, verdu pati... siaip pacioj pradzioj viriau, ale jis nevalge... pabandziau pirktines- valge, taip ir gavosi.
o kaip manai, jeigu is savo darzo ne viska turiu, tai labai blogai is parduotuviu (ar tiesiog bandyt ir ziuret) ? nes tarkim cukinija, moliugas.. tai turgui dabar nelabai rasi.
Alyvuogiu aliejaus visada ipilu slakeli.
Nu bandom nuo rytojaus ir ziuresiu kas ir kaip... aciu dar karteli!!! tikiuosi kad cia nuo Hipp beria... tai viskas susitvarkys, jeigu ne - tai vel kreipsiuos
Vsio, verdu pati... siaip pacioj pradzioj viriau, ale jis nevalge... pabandziau pirktines- valge, taip ir gavosi.
o kaip manai, jeigu is savo darzo ne viska turiu, tai labai blogai is parduotuviu (ar tiesiog bandyt ir ziuret) ? nes tarkim cukinija, moliugas.. tai turgui dabar nelabai rasi.
Alyvuogiu aliejaus visada ipilu slakeli.
Nu bandom nuo rytojaus ir ziuresiu kas ir kaip... aciu dar karteli!!! tikiuosi kad cia nuo Hipp beria... tai viskas susitvarkys, jeigu ne - tai vel kreipsiuos
Aš visas daržoves ir vaisius perku parduotuvėje. Jei kada pasitaiko koks "naminis" obuolys, tai valgome naminį. Gal alyvuogių aliejus neskanus, todėl nevalgo pačios virtų košių? Esu pirkusi juodųjų alyvuogių aliejų, tai man pačiai buvo feeee, jo vos vos lašiuką įpildavau ir jau košės skonis keisdavosi. Paskui pradėjau pirkti žaliųjų alyvuogių aliejų, toks beskonis, tai vat jo jau ir daugiau galima įpilti ir vistiek skanu.
Svarbiausia - kantrybės . Duok Dieve, kad visa Jūsų problema tik tame Hippe būtų . Gal kokią savaitę valgykit tik bulvę, kopūstą ir moliūgą, žiūrėkit kas darysis. Jei situacija nesikeis, bėrimų nemažės, tuomet bandykit iš meniu išimti moliūgą ir įdėti cukiniją. Beje, o dabartinis išbėrimas prasidėjo nuo tada, kai ėmėte valgyti košes ar įvedus košes bėrimas jau buvo? Nes jei bėrimas jau buvo prieš pradedant jums valgyti košes, tai gali būti, kad netinka mišinukas. Nors mano vyresnėliui absoliučiai joks mišinukas netiko, tad kai tik galėjome valgyti kefyrą, mišinuko išvis atsisakėme. Ir dar. Alergizuoti vaiką gali ir namuose esantys augalai, gyvūnai, patalynėje esančios erkutės, dulkės ir t.t. . Todėl kartais tiesiog neįmanoma atrinkti kas alergizuoja