QUOTE(Otaip @ 2009 02 04, 07:11)
QUOTE(Amica @ 2009 02 04, 12:01)
QUOTE(dautan @ 2009 02 04, 12:11)
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 02 04, 16:06)
aciu merginos
zinau, kad mums visoms sunku, tad labai gerai jauciam vieni kitu dziaugsma del pagerejimu ir skausma, kai blogai.
Otaip,
kad ir toliau jums taip..
man atrodo tavo pasakojimai tuoj paskatins ir mane bandyt homeopatus
Ir tu akivaizdziai susipazinus su dilgeline?
Ir as turejau keleta 'priepuoliu' paauglysteje. Atsimetu tik nezmoniska nieztejima.. o karta net akys uztino.. Bet man kaip atsirado, taip ir dingo. Gal ir nedingo, bet neislenda. Tik va per Greta islindo
Tiesa, ja kasdien vis silpniau puslelemis isberia.. gal sakau vel pasisleps ta alergija. Bet kuriam laikui?... ir nuo ko ji?..
QUOTE(Otaip @ 2009 02 05, 02:07)
kiek supratau - jai jis geriau drėkino, nei Nivea (
prisiminiau ir as pokalbi su viena mama vaiku zaidimu aiksteleje. ji pamacius Gretos zandus, sako, 'oi tu patepk ja Nivea, mano sunui (4 metu) ziemos metu irgi taip buna, tai patepu Nivea ir susitvarko'. Tai va, pagalvojau, kokios skirtingos formos ir stiprumai to AD buna...
QUOTE(Olgina @ 2009 02 05, 14:42)
O as siuo metu esu visiskai nusivylus, dukryte atrodo tragiskai,
vargsiukai
laikykites.. gal kitos rusies hormoninio reikia, jei dabartini tepi, bet nepadeda..
kad geretu jusu odyte ir nuotaikos
QUOTE(ausru @ 2009 02 05, 19:04)
Mamos, kurios naudojate hidrokortizono tepala, ar skaitete, kad viena is kontraindikaciju odos vezys?
ir as neradau parasyto tokio pasalinio poveikio
gal tu apie elidel'i kalbi? (beje, ji net labai noriai lietuvoje dauguma gydytoju skiria
)
Papildyta:
QUOTE(gintariux.82 @ 2009 02 05, 23:36)
na galėčiau ir daugiau pasakoti, bet kas iš to... matau, kad ne mums vieniems pablogėjimas, tik taip norėtųsi padėti savo stebuklėliams... ir taip bijau tų prakeitų astmų...
na nors jums pasiguodžiau
as tikiu, kad pavasari visiems palengves... laikykites
Life's not about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.