Nu kokiu tik nesamoniu tame internete nerasi . Pvz., raso, kad magnetinis puodelis lb efektyviai gydo dermatitus, egzemas . http://www.imuniteta...php?prekid=1028 Tai pasirodo, tik puodelio iki pilnos laimes tetruksta . Nu ka, reiks sakyt vyrui: "Gana metyt pinigus visokiems tepalams, hmeopatams, o geriau isigyjam puodeli" . Jau matau reakcija - .
QUOTE(ausru @ 2009 02 03, 20:58)
Nu kokiu tik nesamoniu tame internete nerasi . Pvz., raso, kad magnetinis puodelis lb efektyviai gydo dermatitus, egzemas . http://www.imuniteta...php?prekid=1028 Tai pasirodo, tik puodelio iki pilnos laimes tetruksta . Nu ka, reiks sakyt vyrui: "Gana metyt pinigus visokiems tepalams, hmeopatams, o geriau isigyjam puodeli" . Jau matau reakcija - .
O šiaip magnetų negalima panaudoti?
sveikos
...o as paskutiniu metu esu visiskai kapituliavus pries alergijas...
mano nuomone, pagrindinis veiksnys - paveldimumas, ir daug pries ji nepapusi.
galima kurt teorijas, kaip sumazint alergijos protrukiu skaiciu, ju stipruma.. bet visiskos pergales pries ja as neisivaizduoju.
jei jau gimei su polinkiu, jis bet kada gali islisti.
as tik viliuosi, kad su laiku ivyks tas vadinamas 'isaugimas' - kai pasikeis alergijos forma, jos intensyvumas etc.
jau trecia diena pas mano Greta naujas dalykas - ta 'dilgeline'. nu niekaip nerandu priezasciu. toks ispudis, kad eme ir islindo. savaime. be priezasties. ismeto puslelemis bet kuria kuno vieta, bet taip pat greit ir praeina.
oda visai nesausa, ir toks ispudis, kad jai neniezti, nors as zinau, kad turetu nezmoniskai niezteti.
tai va, turim nauja alergijos forma
atsimenu, kad seniai musu temelej mamytes rase, kad ir ju vaikuciams taip. idomu, gal atseke nuo ko.. nors turbut tos mamytes cia jau nebesilanko...
...o as paskutiniu metu esu visiskai kapituliavus pries alergijas...
galima kurt teorijas, kaip sumazint alergijos protrukiu skaiciu, ju stipruma.. bet visiskos pergales pries ja as neisivaizduoju.
as tik viliuosi, kad su laiku ivyks tas vadinamas 'isaugimas' - kai pasikeis alergijos forma, jos intensyvumas etc.
jau trecia diena pas mano Greta naujas dalykas - ta 'dilgeline'. nu niekaip nerandu priezasciu. toks ispudis, kad eme ir islindo. savaime. be priezasties. ismeto puslelemis bet kuria kuno vieta, bet taip pat greit ir praeina.
oda visai nesausa, ir toks ispudis, kad jai neniezti, nors as zinau, kad turetu nezmoniskai niezteti.
atsimenu, kad seniai musu temelej mamytes rase, kad ir ju vaikuciams taip. idomu, gal atseke nuo ko.. nors turbut tos mamytes cia jau nebesilanko...
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 04, 03:28)
sveikos
...o as paskutiniu metu esu visiskai kapituliavus pries alergijas... :
...o as paskutiniu metu esu visiskai kapituliavus pries alergijas... :
nabagutė , mažylė .. oi,kur jau nenormalus (švelniai kalbant ) bėrimas ta dilgėlinė .. ir tikrai, kiek pamenu ant savęs - tai ji gi niežti labai .. . Šaunuolė tavo Gretutė . Gal kažkas keičiasi kaip tik pas jus toj AD .. mes tai jau pieną geriam ir anė kiek ne labiau išberti, kai ankščiau ji po pirmų gurkšnių užkaisdavo - visas visas veidas ir kaklas kaip burokas - spėju, kad homeopatija kažką pakeitė čia pas mus - kažkas keičias pas jus
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 04, 02:28)
jau trecia diena pas mano Greta naujas dalykas - ta 'dilgeline'.
jau trecia diena pas mano Greta naujas dalykas - ta 'dilgeline'.
Sutinku, paveldimumas čia vaidina didžiausią vaidmenį. Va bendrauju su viena mama, jos vyras turi AD, prieš kelias dienas vedėsi dar 2 metukų neturinčią dukrytę pas alergologą, nes jau kuris laikas yra pabėrimų kai kuriose vietose. Ir ką - nustatė lengvos formos AD . Prirašė vaistų, tepalų. Va keli pavadinimai, gal kuriai ką nors jie sako, nes man kai kurie negirdėti: antialerginiai gerti vietoje Zyrteko (alergologė pasakė, kad zyrtek per aštrūs) - Phencasoli, gerti liepė gerąsias bakterijas Vega Acidophilus Bifidus, maudyti Linola Fett Olbad vonios aliejuje, drėkinti Essex Plus kremu.
Gretutei . Mums irgi prieš kelias dienas staigus pablogėjimas , o jau taip gražiai veidukas atrodė . Ir neatrenku nuo ko, nors versijų turiu.
QUOTE(Otaip @ 2009 02 04, 08:11)
mes tai jau pieną geriam ir anė kiek ne labiau išberti, kai ankščiau ji po pirmų gurkšnių užkaisdavo - visas visas veidas ir kaklas kaip burokas - spėju, kad homeopatija kažką pakeitė čia pas mus -
Oi, nu kad tik gerėtų jums
Gretutei ir Daddygirl
Pas mus irgi buvo didžiulis pablogėjimas... Gydytoja rekomendavo sergant Hecsalyze tabletes nuo tonzilių paburkimo (prašiau kad vaistas būtų sintetinis). Reakcija pasirodė po paros (sekmadienį) Gaila buvo į kojytes žiūrėti, beveik nebuvo sveikos odelės, visur raudona Labai daug kartų tepiau TS, pirmadienį jau buvo neblogai, o šiandien vėl baltos ir gražios
Paskaičiau atidžiau vaisto sudėtį ir pačiai plaukai pasišiaušė, greta medžiagos iš saldymedžio (nors sakė, kad ji sintetinė) pasirodo, kad tos tabletės apelsino skonio... Grįžom prie Brontex
Pas mus irgi buvo didžiulis pablogėjimas... Gydytoja rekomendavo sergant Hecsalyze tabletes nuo tonzilių paburkimo (prašiau kad vaistas būtų sintetinis). Reakcija pasirodė po paros (sekmadienį) Gaila buvo į kojytes žiūrėti, beveik nebuvo sveikos odelės, visur raudona Labai daug kartų tepiau TS, pirmadienį jau buvo neblogai, o šiandien vėl baltos ir gražios
Paskaičiau atidžiau vaisto sudėtį ir pačiai plaukai pasišiaušė, greta medžiagos iš saldymedžio (nors sakė, kad ji sintetinė) pasirodo, kad tos tabletės apelsino skonio... Grįžom prie Brontex
QUOTE(dautan @ 2009 02 03, 21:01)
O šiaip magnetų negalima panaudoti?
Nzn, bet kazkaip atrodo, kad is virsaus tas magnetas vistiek turetu buti padengtas kokiu nerudijanciu plienu. Dar va cia pasiskaityk, jeigu vandens imagnetinimas domina - http://www.energetix...gnetine_lazdele
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 02 04, 18:06)
Daddygirl ir Gretutei daug
Mamytės,gal kuri jau pirkot Uriage Pruriced kremą? Labai jau man niežti nagai jį pabandyti
naudojom ne kremą (nors ir jį turėjom nusipirkę), bet gelį, tai LABAI tiko šlapiuojančiom žaizdom. jau minėjau jį ne kartą.
QUOTE(Otaip @ 2009 02 04, 17:28)
naudojom ne kremą (nors ir jį turėjom nusipirkę), bet gelį, tai LABAI tiko šlapiuojančiom žaizdom. jau minėjau jį ne kartą.
O kodėl gelį,o ne kremą?Jis jums labiau patiko? O ne šlapiuojančiom žaizdom,o sausiem niežtintiems plotams tada gal geriau kremas .reiks pabandyti gal ir mums tiks,tik neaišku kada didesnėj vaistinėj atsidursiu
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 02 04, 23:41)
O kodėl gelį,o ne kremą?Jis jums labiau patiko? O ne šlapiuojančiom žaizdom,o sausiem niežtintiems plotams tada gal geriau kremas .reiks pabandyti gal ir mums tiks,tik neaišku kada didesnėj vaistinėj atsidursiu
oi, negaliu net pasakyt, mum visai nepasiteisino - tuo metu sausų plotų beveik neturėjom - labai greit iššokę bėrimai užšlapiuodavo ... atidaviau kremą kaimynės sūnui su raudonom sausom dėmėm ant veiduko, tai, kiek supratau - jai jis geriau drėkino, nei Nivea ( ), įspudžio nepaliko labai jau didelio
QUOTE(Otaip @ 2009 02 05, 03:07)
oi, negaliu net pasakyt, mum visai nepasiteisino - tuo metu sausų plotų beveik neturėjom - labai greit iššokę bėrimai užšlapiuodavo ... atidaviau kremą kaimynės sūnui su raudonom sausom dėmėm ant veiduko, tai, kiek supratau - jai jis geriau drėkino, nei Nivea ( ), įspudžio nepaliko labai jau didelio
Tai kiek supratau-nė velnio tas Uriage Pruriced nenuima niežėjimo,tik gražiai apie jį rašo
Oi kokia sunki naktis buvo,seniai jau tokia buvo .Kažko mums išbėrė vieną ranką,tai tiek naktį draskėsi,verkė,blaškėsi .