Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas X tema

[quote=Amica,2009 02 01, 02:39]
Įmesk foto kaip atrodo veidukas ir kūnelis. Gal kartais jau priėjote tą ribą, kai nori nenori teks panaudoti hormonus g.gif . Ar yra šlapiuojančių vietų? Mes buvom iki to priėję ir teko teptis hormonais. Ir ne mes vieni čia tokie. Gal todėl ir nepadeda jums nei basalis, nei excipialis. Sakyčiau dar kartą pasirodykit Grušauskui. Gali būti, kad nepakankamas kūno drėkinimas blogino situaciją ir va dabar turite tai, ką turite verysad.gif . Nepažiūrėjau kiek tavo vaikučiui laiko. Kuo maitinatės? Gal kartais beria nuo kažko iš maisto produktų? Gal namie yra šunų ar kačių? Dėl išaugimo... Visos mamos tikisi, kad išaugs. Bet būna atvejų, kai ir neišauga. Būna kai AD perauga į šienligę ar bronchinę astmą (čia Grušausko žodžiai).

foto imesiu vakare nes vyras issiveze fotika.Slapiuojanciu vietu tikrai nera.mazyliui be savaites penki menesiai.o cia tos problemos prasidejo nuo triju su puse menesio nuo maistelio NAN hipoalerginio jis mums netiko ir labai isbere nugaryte,krutinelia, veideli prie ausyciu ir kaktyte,dabar pakeitem i aptamila HA2 kai pradejau duot aptamila tai liktai sumazeja buvo ,ai tiesa dar prie aptamilo savaite buvau davus bifolako bakterijas,gal nuo ju buvo sumazeja .o dabar ziuriu vel tas pats ir kaip rasiau tie spuogeliai suejo i siurkscias demes.man vaiko daktare sake kad alergiskas baltimams todel ir bere.o Grusauskas sake kad AD jam. tai suprask kaip nori. doh.gif Namie laikom suni.Nuo sendien vel pradesiu duot bifolaka gal vel pageres ax.gif ir bandysiu pakeist maisteli i aptamil pepti.O gal rimtai cia kaltas maistelis g.gif daugiau nieko neprimaitinu.
Atsakyti
Imeciau cia toki straipsniuka "Kuo kenksmingas kambariu oras?" . Jeigu idomu, pasiskaitykite cia - http://195.182.90.51...upload/oras.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 01 vasario 2009 - 12:08
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 01, 03:11)

man tas gydytojos pasakymas uzkliuvo, nes pagalvojau, lengva jai svaiciotis pasakymais.. o turetu savo vaika su atsiverusiom AD zaizdom ant viso kuno, kazin ar jau taip skubetu ji sodinti ant š... kruvos.

nu, gal ta gydytoja tik taip vaizdingai ir kategoriskai reiskiasi, gal ji omeny turejo tik tai, kad reikia stengtis ant odos ir i vidu naudot kuo naturalesnius produktus, kuo naturaliau gyvent. tada zinoma sutinku, ko nesutikt  mirksiukas.gif  biggrin.gif



Na juk as parasiau tik maza musu pokalbio dalele, nemaniau, kad kas nors ji supras pazodziui. Butent ta ir norejo pasakyti, kad kuo naturaliau, tuo geriau. Mes visos tai ir be gydytoju juk suprantam.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 02 01, 14:20)
Na juk as parasiau tik maza musu pokalbio dalele, nemaniau, kad kas nors ji supras pazodziui. Butent ta ir norejo pasakyti, kad kuo naturaliau, tuo geriau. Mes visos tai ir be gydytoju juk suprantam.

Ji pati turi vaikų ,tad manau be reikalo nesišvaisto žodžiais ,o išgirdusi gyvenimo istorijas nori pamokyti,to ten ir važiuojama.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 01 30, 23:45)
1.Parekomendavo gerti dilgeliu, naslaiciu, berzu lapu, lakisiaus, varnalesu saknu arbatas po 1 stikline per diena keiciant kas 2 savaites - tai cia organizmo valymo tikslais kaip supratau. O vietoj zalios arbatos patare verciau gerti rasakilos, melisos, kmynu, pankoliu, sermuksnio uogu arbatas. Is produktu keista, kad rekomendavo ankstines.
2.Is geruju bakteriju parekomendavo kazkokias Narine - sako vieninteles skirtos vaikams.
3.Nu dar receptuku dave, kaip pasigaminti sezamu seklu piena, avizu, migdolu, zemes riesutu, lazdynu riesutu, ryziu, mieziu ir tt. piena. Bet mums sake geriausia tik sezamo seklu pienas
4.Aisku, vaistu nauju israse.

4u.gif Na turiu daug klausimų tau biggrin.gif

1.Kaip pasidaryti tas arbatas,kiek šaukštelių užplikyti? Ir čia tau gert,ar vaikui kažkaip pasimečiau g.gif biggrin.gif
2.Bandysite gerti tas bakterijas?
3.Gal galima butų įmesti receptuką,kaip pasigaminti sezamo sėklų pieną ax.gif
4.O jūs geriat zyrtecą ir homeopatinius vaistus kartu?

Na ir prirašiau aš čia tau klausimų rolleyes.gif .Ir dar prisiminiau biggrin.gif ,o tu tik vitamininį kremą naudoji,ar ir dar kokį?
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 02 01, 18:33)
4u.gif Na turiu daug klausimų tau biggrin.gif

1.Kaip pasidaryti tas arbatas,kiek šaukštelių užplikyti? Ir čia tau gert,ar vaikui kažkaip pasimečiau g.gif  biggrin.gif
2.Bandysite gerti tas bakterijas?
3.Gal galima butų įmesti receptuką,kaip pasigaminti sezamo sėklų pieną ax.gif
4.O jūs geriat zyrtecą ir homeopatinius vaistus kartu?

Na ir prirašiau aš čia  tau klausimų rolleyes.gif .Ir dar prisiminiau biggrin.gif ,o tu tik vitamininį kremą naudoji,ar ir dar kokį?


1. Arbatas tai man paciai rekomendavo gerti, nes dar maitinu, o vaikui per pienuka klius. Pasidaryti reikia mazdaug tokio stiprumo kaip paprasta arbata - 1 saukstelis puodeliui ir ta viena puodeli siurbcioti visa diena (neismaukti viso puodelio antsyk, gal kad nesualergizuotu smile.gif ). Vienos rusies arbata gerti 2 savaites, po to keisti kita ir vel 2 savaites, po to vel kita ir taip toliau.

2. Bakterijas bandysim, bet siek tiek veliau, nes dabar gefilus baiginejame, dar turime Floracare nusipirke - sitas sake irgi galime gerti, tik siek tiek kitaip nei nurodyta pakuoteje.

3. Sezamu pienas
1) budas
Kavamale sumalti kelis saukstus sezamu seklu. Sudeti gauta mase i plaktuva, uzpilti stikline karsto vandens ir plakti pora min. Pagal skoni ideti medaus, prieskoniu, pvz,. vaniles, dar pripilti norima kieki vandens (1-2 stiklines) vandens ir kelias minutes plakti. Gauta balta skysti galima perkosti per sieteli ir gerti vietoj pieno.
2) budas
Sezamu seklose, ypac nelukstentose, daug b grupes vitaminu, vitamino E, kalcio, kalio, fosforo, magnio, cinko, gelezies, ir seleno. 1,5 puodelio sausu sezamo seklu susmulkinkite virtuviniu kombainu. Maisydami pamazu supilkite apie 600 ml vandens, kol gerimas pasidarys vienodo tirstumo. Nukoskite ir pasaldinkite. Su siuo pienu ruoskite valgius arba tiesiog gerkite. I sezamu seklu piena galima imaisyti uogu arba banana. Tirscius, likusius nukosus piena, galima sunaudoti kitiems patiekalams gardinti. Saldytuve laikomas sezamu pienas ilgai negenda. Nors nelukstentu seklu maistine verte didesne, jo skonis kartokas, todel piena geriausia ruosti is puses kiekio lukstentu ir puses nelukstentu seklu.

4. Pakolkas zyrteko nenutraukiau - ziuriu kaip reaguoja i homeopatinius. Jei nebus paumejimo, tuomet zyrteka trauksiu. Mums israse 2 homeopatinius lasiukus, bet as jau atsargi dabar, kokia savaite duosiu vienus, ziuresiu reakcija, o po to ir antrus ivesiu.

Vitamininiu tik veiduka tepu, nes jo tiek mazai, kad visam kuneliui jo uzpirkt neimanoma. O kuniuka Uriage Xemose, linkimukus papurskiu Uriage terminiu vandeniu, jei labai draskosi. Dabar darau tyrima - viena koja tepu taukmedziu, o kita Xemose. Ziuresiu ar yra koks skirtumas. Cia vien tik delto, kad TS visdelto sveikiau, bet man buvo kiles itarimas, kad jis alergizuoja - o gal tik pasivaideno, nzn. O Xemose tai lb gerai drekina, ir tinka maniskiui.

Prirasiau taip normaliai biggrin.gif , tikiuosi, kad kas nors pravers smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 02 01, 17:10)
Ji pati turi vaikų ,tad manau be reikalo nesišvaisto žodžiais ,o išgirdusi gyvenimo istorijas nori pamokyti,to ten ir važiuojama.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano 14 men vaiko zandukus isbere po kaledu. unsure.gif Niekaip nepraeina, pastarosiomis dienomis atrodo suintensyvejo berimas verysad.gif O pries tai niekada nebuvo jokiu alergijos pozymiu, viska valge. g.gif Viskas prasidejo kaip per kaledas, kalnai saldainiu atsirado. doh.gif Aisku, stengiausi roboti, bet.... Po svenciu, kad ir neliko saldainiu, bet berimas nedingo. Kas baisiausia, po 5 dienu zyrteko davimo, vel atsirado paberimai. Nebezinau, ne ka daryti, bandyti maisto produktus ziureti? Ar dar zyrteka toliau duoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nolla: 01 vasario 2009 - 23:01
QUOTE(*GREISI* @ 2009 02 01, 16:10)
Ji pati turi vaikų ,tad manau be reikalo nesišvaisto žodžiais ,o išgirdusi gyvenimo istorijas nori pamokyti,to ten ir važiuojama.


tikrai? ir jos vaikai turi AD?

QUOTE(Nolla @ 2009 02 01, 21:56)
mano 14 men vaiko zandukus isbere po kaledu.  unsure.gif Niekaip nepraeina, pastarosiomis dienomis atrodo suintensyvejo berimas verysad.gif O pries tai niekada nebuvo jokiu alergijos pozymiu, viska valge.  g.gif Viskas prasidejo kaip per kaledas, kalnai saldainiu atsirado.  doh.gif Aisku, stengiausi roboti, bet.... Po svenciu, kad ir neliko saldainiu, bet berimas nedingo. Kas baisiausia, po 5 dienu zyrteko davimo, vel atsirado paberimai. Nebezinau, ne ka daryti, bandyti maisto produktus ziureti? Ar dar zyrteka toliau duoti?


4u.gif
jei odele neissausejus, gal siaip koks berimas nuo sokolado ir greit praeis?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 01, 03:11)
o dar visai neseniai net nezinojau, kad toks dalykas kaip AD egzistuoja.


Manau AD jau senokai egzistuoja, na kad ir maniškiui jau prieš kiek metų tai buvo. Tik tuomet niekas nediagnozavo, kad tai AD. Sakė, kad vaikas alergiškas ir tiek. Ir visas gydymas eidavo per dietas.

QUOTE(7linute @ 2009 02 01, 11:39)
foto imesiu vakare nes vyras issiveze fotika.Slapiuojanciu vietu tikrai nera.mazyliui be savaites penki menesiai.o cia tos problemos prasidejo nuo triju su puse menesio nuo maistelio NAN hipoalerginio jis mums netiko ir labai isbere nugaryte,krutinelia, veideli prie ausyciu ir kaktyte,dabar pakeitem i aptamila HA2 kai pradejau duot aptamila tai liktai sumazeja buvo ,ai tiesa dar prie aptamilo savaite buvau davus bifolako bakterijas,gal nuo ju buvo sumazeja .o dabar ziuriu vel tas pats ir kaip rasiau tie spuogeliai suejo i siurkscias demes.man vaiko daktare sake kad alergiskas baltimams todel ir bere.o Grusauskas sake kad AD jam. tai suprask kaip nori. doh.gif  Namie laikom suni.Nuo sendien vel pradesiu duot  bifolaka gal vel pageres ax.gif ir bandysiu pakeist maisteli i aptamil pepti.O gal rimtai cia kaltas maistelis  g.gif daugiau nieko neprimaitinu.


Aš tikėčiau Grušausku. Bandykit keisti mišinuką į Aptamil Pepti, gal gi tiks. O kodėl davėte hipoalerginį NAN? Kaip suprantu, tai iki 3,5mėn vaikučio nebėrė.

QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 02 01, 18:33)
Na ir prirašiau aš čia  tau klausimų rolleyes.gif .Ir dar prisiminiau biggrin.gif ,o tu tik vitamininį kremą naudoji,ar ir dar kokį?


Matyt kažką praleidus aš - apie kokį vitamininį kremą eina kalba? blush2.gif

QUOTE(ausru @ 2009 02 01, 22:20)
2. Bakterijas bandysim, bet siek tiek veliau, nes dabar gefilus baiginejame, dar turime Floracare nusipirke - sitas sake irgi galime gerti, tik siek tiek kitaip nei nurodyta pakuoteje.

Cia vien tik delto, kad TS visdelto sveikiau, bet man buvo kiles itarimas, kad jis alergizuoja - o gal tik pasivaideno, nzn. O Xemose tai lb gerai drekina, ir tinka maniskiui.


O kaip patarė gerti? Mes gėrėm kaip nurodyta buvo pakuotėje.

Gali TS alergizuoti kaip ir bet kuris kremas, vaistas ir pan. Rūpi ir man Xemose pabandyti, bet vaistinės kol kas neturi mėginukų (bent jau tos, kuriose teirautasi buvo).

QUOTE(Nolla @ 2009 02 01, 22:56)
mano 14 men vaiko zandukus isbere po kaledu.  unsure.gif Niekaip nepraeina, pastarosiomis dienomis atrodo suintensyvejo berimas verysad.gif O pries tai niekada nebuvo jokiu alergijos pozymiu, viska valge.  g.gif Viskas prasidejo kaip per kaledas, kalnai saldainiu atsirado.  doh.gif Aisku, stengiausi roboti, bet.... Po svenciu, kad ir neliko saldainiu, bet berimas nedingo. Kas baisiausia, po 5 dienu zyrteko davimo, vel atsirado paberimai. Nebezinau, ne ka daryti, bandyti maisto produktus ziureti? Ar dar zyrteka toliau duoti?


O jūs gydytojui rodėtės? Pediatrui, dermatologui, alergologui?

Daddygirl, dabar siuntinukai iškeliaus apie vasario vidurį, o kada sekantis reisiukas bus?
Atsakyti
[quote=Amica,2009 02 02, 01:58]
Manau AD jau senokai egzistuoja, na kad ir maniškiui jau prieš kiek metų tai buvo. Tik tuomet niekas nediagnozavo, kad tai AD. Sakė, kad vaikas alergiškas ir tiek. Ir visas gydymas eidavo per dietas.
Aš tikėčiau Grušausku. Bandykit keisti mišinuką į Aptamil Pepti, gal gi tiks. O kodėl davėte hipoalerginį NAN? Kaip suprantu, tai iki 3,5mėn vaikučio nebėrė.

Nu ne iki 3,5 menesiu visiskai nebere ir su viduriukais viskas buvo tvarkoj,nes valgydavom NAN premium 1HA,bet jo kazkaip sunkiai vis gaudavom kur pirkt,o buvo tokia diena kad visam kaune niekur negavom tai pamaniau reik kazka kita duot ir nupirkau NAN hipoalergini,na ir va,visos bedos nuo tada ir prasidejo verysad.gif berimai,atpilinejimai,viduriuku uzkietejimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolla @ 2009 02 01, 23:56)
mano 14 men vaiko zandukus isbere po kaledu.  unsure.gif Niekaip nepraeina, pastarosiomis dienomis atrodo suintensyvejo berimas verysad.gif O pries tai niekada nebuvo jokiu alergijos pozymiu, viska valge.  g.gif Viskas prasidejo kaip per kaledas, kalnai saldainiu atsirado.  doh.gif Aisku, stengiausi roboti, bet.... Po svenciu, kad ir neliko saldainiu, bet berimas nedingo. Kas baisiausia, po 5 dienu zyrteko davimo, vel atsirado paberimai. Nebezinau, ne ka daryti, bandyti maisto produktus ziureti? Ar dar zyrteka toliau duoti?

zyrtekas alergijos negydo.......
Atsakyti