Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime savo draugėms III

Kraustomės į šią temą bigsmile.gif

QUOTE(tauromama @ 2009 02 02, 11:15)
Cia gera ideja.  thumbup.gif  Tik motyvacija stipri reikalinga ir, manau is tos sumos dar liks pinigeliu.  smile.gif Na nebent koks kipsiukas sugundys  mirksiukas.gif  Arba nenumatytu svarbiu islaidu atsiras.

Čia iš laidos Kur dingsta pinigai nusižiūrėjau tongue.gif Ar liks, tai abejoju... pvz ten skiria 300-400lt savaitei visoms išlaidoms g.gif
Aš vakar nespėjau, tai šiandien paplanuosiu kiek maždaug reikia pagrindinėms išlaidoms ir matysiu ką gaunu g.gif Komunalinių ir kt. mokesčių neįtrauksiu į tą sumą
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 02 02, 12:34)
Kraustomės į šią temą  bigsmile.gif

Kraustomės! bigsmile.gif
Tikrai, per daug tų "taupymo" temų prikurta, reikia kažkaip vienytis drinks_cheers.gif

Aš tai jau planus iki liepos turiu, aišku, ten ne viskas dar, nes atsiras naujų minčių, naujų išlaidų, kažką teks pakarpyt, kažką įrašyt... Na ir vis tikiuosi, kad algą pakels, tai ir prie pajamų kitą skaičiuką įrašysiu... ax.gif

Šiandien pas mus "diena be parduotuvės", bet namie yra likę čili sriubos, troškintų kopūstų su šonkauliukais, beigi jogurtų, duonos, kiaušinių, sūrio, ir net saldainių.
Atsakyti
pas mane nuo šio mėnesio atsirado dar viena taupymo eilutė - draugės vestuvėms doh.gif
bus jos birželio pradžioj, tai realiai teturiu 4 mėnesius sutaupyt dovanom, mergvakariam ir bernvakariam, o dar ir pati nelabai ką turiu apsirengt blush2.gif
šiaip turiu anytos dovanotą man labai gražią suknelę, su kuria tikėjausi eiti į draugės vestuvės, bet draugė leido suprast, kad jos baliui ta suknelė bus per prasta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 02, 14:00)

šiaip turiu anytos dovanotą man labai gražią suknelę, su kuria tikėjausi eiti į draugės vestuvės, bet draugė leido suprast, kad jos baliui ta suknelė bus per prasta sad.gif

Geras..... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 02, 13:00)
pas mane nuo šio mėnesio atsirado dar viena taupymo eilutė - draugės vestuvėms doh.gif
bus jos birželio pradžioj, tai realiai teturiu 4 mėnesius sutaupyt dovanom, mergvakariam ir bernvakariam, o dar ir pati nelabai ką turiu apsirengt blush2.gif 

oho unsure.gif
Prabangios vestuvės planuojamos su prabangiais mergvakariais/bernvakariais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 02, 13:00)

Viešpatėliau... Prieš porą metų pusseserė tekėjo, tai teko irgi smarkiai paišlaidaut: mergvakaris, vyrui visa apranga nuo kostiumo iki kaklaraiščio (smarkiai svorio priaugo, niekas nebetiko doh.gif ), dovanai, benzas nuvažiavimui... Aš pati prasisukau pigiausiai: suknutę papirkau čia forume, batukus turėjau thumbup.gif
Daba laukia dvejos kūdikių palankynos, tai kaupiuosi morališkai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 02 02, 13:50)
Kraustomės! bigsmile.gif
Tikrai, per daug tų "taupymo" temų prikurta, reikia kažkaip vienytis drinks_cheers.gif

Aš tai jau planus iki liepos turiu, aišku, ten ne viskas dar, nes atsiras naujų minčių, naujų išlaidų, kažką teks pakarpyt, kažką įrašyt... Na ir vis tikiuosi, kad algą pakels, tai ir prie pajamų kitą skaičiuką įrašysiu... ax.gif

Šiandien pas mus "diena be parduotuvės", bet namie yra likę čili sriubos, troškintų kopūstų su šonkauliukais, beigi jogurtų, duonos, kiaušinių, sūrio, ir net saldainių.

Oho kaip toli uzsibrezusi esi blink.gif blink.gif iki liepos.... smile.gif As menesiui i prieki susiplanuoju islaidas ir dazniausiai menesio pabaigoje pamatau, kad jos padvigubejo doh.gif doh.gif Labai patiko ta ideja, susiplanuoti savaitei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 01 28, 01:31)
Pagaliau radau laiko perskaityti visa temele  thumbup.gif

Ir istikruju labai nustebau, kad nemazai yra vyru kuriems noramaliai atrodo, kad moteris moka uz viska  doh.gif
Galvojau cia tik man 'pasiseke' su tokiu susipazinti  doh.gif . Pati pirkau  vaikuciui lovele, vezimeli ir t.t. Per niestuma psichologiskai silpna jauciausi, todel viska dariau be dideliu pretendziju. Po vaikelio gimimo, jis dar labiau "atsipalaidavo"  doh.gif Dirbo per du darbus, o as uz viska pati viena mokejau is savo santaupu, kol atsigavusi po visu depresiju mirksiukas.gif , pasiunciau ji toliau.  thumbup.gif Ir dabar tikrai neblogiau tvarkausi pati viena. Pasiemiau paskola pragyvenimui ir mokslams, radau aukle kuri nedaug ima uz vaikucio prieziura, kita savaite issikraustau i mazesni buta.... visai neblogai  tongue.gif
Nesakau kitoms kad vykite savo vyrus lauk, as ir pati svajoju apie tikra seima, tiesiog mano tokia istorija buvo  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 02 02, 13:24)
Oho kaip toli uzsibrezusi esi  blink.gif  blink.gif  iki liepos....  smile.gif  As menesiui i prieki susiplanuoju islaidas ir dazniausiai menesio pabaigoje pamatau, kad jos padvigubejo  doh.gif  doh.gif  Labai patiko ta ideja, susiplanuoti savaitei  thumbup.gif

Tai kad kitaip neišeina, nesinori kažko užmiršti, pvz., katinams užsakau maistą kartą per 3-4 mėnesius, reik įtraukti į priekį, tada pasižiūriu, kad jau nuo vasario reikia pradėti atidėjimus vaikų stovykloms - vėl išdėlioju pamėnesiui, reik dukružei mobiliako naujo - vėl žiūriu, į kurį čia mėnesį įpaišyt tokią iškaidą... Ir t.t. smile.gif Planų daug turiu, tai kad per daug neužsiplėščiau nuveikti iš karto, išdėlioju į kelis mėnesius. Aišku, tie ateities mėnesiai nuolat pakoreguojami pagal besikeičiančią situaciją.
Atsakyti
Plepėsit čia matau smile.gif
Tai prisijungiu prie jūsų.

Pradedam taupymo režimą ir mes.
Užduotis - mėnesiui maistui išleisti ne daugiau nei 800Lt. Suasį išleidom apie 1000Lt. Gerai kad vasaris turi tik 28 dienas rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos merginos,aš čia truputi suklydau spaudinėdama.Tiesiog pasirodė pažįstama situacija.Su maniškiu irgi buvo panaši problema,kažkaip netyčia, po truputį įsijautė ,kad už viską turiu sumokėti aš.Gal būčiau ir išsiskyrus arba kentėjus visą gyvenimą.Bet patarimą gavau iš mamos:o tu sako netriukšmauk,kol jis darbe pavalgyk,pamaitink vaikus ,prieš grįžtant vyrui namo išvirk kokių kruopų košės.Žinoma grįžęs bus žiauriai nepatenkintas,bet tu jam paaiškink kad nėra pinigų reik valgyt tą ką išgalim nusipirkt.ir ką jūs manot..........užteko 3vakarienių ketvirtą dieną grįžo su pilnais maišais.Taip ir gyvenam ,būna visokių dienų ,bet kai pajaučiu, kad vėl bando atsipalaiduot užvožiu puodus ir baigtas kriukis.Žinokit maniškiui kažkaip padeda.
o taupyti bandau taip:važiuoju vieną kartą savaitėje į "saniteksą" išleidžiu maždaug 150,00 retai kada reikia ko dasipirkt.čia aš kalbu apie maistą.kai buna akcijos neskubu griebt ,nepagalvojus ar man tas daiktas būtu reikalingas jei nebūtu akcija.ir dažniausiai pagaunu save už rankos kad nereikia man jo.susiradau pamirštą greitpuodį,žymiai mažiau sunaudoju dujų.susisukom energiją taupančias lemputes.
žinoma ir mane ,kaip turbut ir daugelį pagauna pirkimo karštligė prisikraunu vežimėli laikas nuo laiko prekybcentry.bet tokiu atveju dekinga maximai už eiles ,kol stoviu eilėj svarstau ar viskas taip jau butina kas yra vėžymėlyje... ax.gif ir žinot ką? apsisuku ir išsikraunu vos ne pusę vežimo atgal į vietas .taigi ačiū maximai už eiles lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 02 02, 13:16)
Daba laukia dvejos kūdikių palankynos, tai kaupiuosi morališkai doh.gif

Mes irgi šį mėn 2 leliukus lankysim, bet dovanomis pasirūpinau dar gruodį, kai buvo 40proc nuolaida žaislams smile.gif

Šiandien apsipirkau savaitei už 170Lt, dar 30Lt liko daržovėms turguje nusipirkt. Tikiuosi, kad neprireiks į parduotuvę eit. Nusipirkau net šokolado, kad turėčiau pavaišint netikėtiems svečiams.
Atsakyti