sveikos merginos,aš čia truputi suklydau spaudinėdama.Tiesiog pasirodė pažįstama situacija.Su maniškiu irgi buvo panaši problema,kažkaip netyčia, po truputį įsijautė ,kad už viską turiu sumokėti aš.Gal būčiau ir išsiskyrus arba kentėjus visą gyvenimą.Bet patarimą gavau iš mamos:o tu sako netriukšmauk,kol jis darbe pavalgyk,pamaitink vaikus ,prieš grįžtant vyrui namo išvirk kokių kruopų košės.Žinoma grįžęs bus žiauriai nepatenkintas,bet tu jam paaiškink kad nėra pinigų reik valgyt tą ką išgalim nusipirkt.ir ką jūs manot..........užteko 3vakarienių ketvirtą dieną grįžo su pilnais maišais.Taip ir gyvenam ,būna visokių dienų ,bet kai pajaučiu, kad vėl bando atsipalaiduot užvožiu puodus ir baigtas kriukis.Žinokit maniškiui kažkaip padeda.
o taupyti bandau taip:važiuoju vieną kartą savaitėje į "saniteksą" išleidžiu maždaug 150,00 retai kada reikia ko dasipirkt.čia aš kalbu apie maistą.kai buna akcijos neskubu griebt ,nepagalvojus ar man tas daiktas būtu reikalingas jei nebūtu akcija.ir dažniausiai pagaunu save už rankos kad nereikia man jo.susiradau pamirštą greitpuodį,žymiai mažiau sunaudoju dujų.susisukom energiją taupančias lemputes.
žinoma ir mane ,kaip turbut ir daugelį pagauna pirkimo karštligė prisikraunu vežimėli laikas nuo laiko prekybcentry.bet tokiu atveju dekinga maximai už eiles ,kol stoviu eilėj svarstau ar viskas taip jau butina kas yra vėžymėlyje...
ir žinot ką? apsisuku ir išsikraunu vos ne pusę vežimo atgal į vietas .taigi ačiū maximai už eiles