gal kas zinot,butu galima pasiziureti vakarykste laida"kur dingsta pinigai"
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 01 29, 15:53)
gal kas zinot,butu galima pasiziureti vakarykste laida"kur dingsta pinigai"
jolita.martyna, nemandagu keliose temose postinti to paties turinio žinutes. Pasinaudojus paieška rastumėt temą apie Jums rūpimą temą su nuorodom ir diskusijom.
Ačiū už supratingumą
Peržvelgiau temas temoje "Piniginė". Vaje, kiek panašiai skambančių temų, šnekama apie tą patį, tik temos pavadinimas kitas. Kažkaip įdomiai man pasirodė.
QUOTE(Mergelė @ 2009 01 29, 19:48)
Peržvelgiau temas temoje "Piniginė". Vaje, kiek panašiai skambančių temų, šnekama apie tą patį, tik temos pavadinimas kitas. Kažkaip įdomiai man pasirodė.
Aš irgi šitą pastebėjau Pasiskubina atidaryti naujas temas, neperžiūrėję kokių jau yra
QUOTE(Ledas @ 2009 01 30, 10:46)
Aš irgi šitą pastebėjau Pasiskubina atidaryti naujas temas, neperžiūrėję kokių jau yra
... Piniginės skyrelio kai kurios temos panašios į TV laidų aptarimus. Gal čia moderatoriams reikėtų prašyti kad apjungtų temas, nes daug kur tas pats per tą patį ir nieko naujo...
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 01 30, 14:06)
... Piniginės skyrelio kai kurios temos panašios į TV laidų aptarimus. Gal čia moderatoriams reikėtų prašyti kad apjungtų temas, nes daug kur tas pats per tą patį ir nieko naujo...
O jeigu moderatores nuspres butent sita tema atjungti.....
QUOTE(tauromama @ 2009 02 01, 17:30)
O jeigu moderatores nuspres butent sita tema atjungti.....
Susitiksim kitoje temeleje tada
Nuo siandien pradejau pildyti islaidu lentele ziuresim kas gausis. Vyrui pasakiau kad namo kvitus nestu, o jei nera ju, kad atsimintu ka ir kiek isleido, kontroles reikia imtis
QUOTE(Sirvita @ 2009 02 01, 22:21)
Susitiksim kitoje temeleje tada
Nuo siandien pradejau pildyti islaidu lentele ziuresim kas gausis. Vyrui pasakiau kad namo kvitus nestu, o jei nera ju, kad atsimintu ka ir kiek isleido, kontroles reikia imtis
Aš pasižiūrėjau praeito mėnesio išlaidas, tai realybė akis bado
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 02 01, 22:39)
Ir mums
Galvojam pamėginti šį mėnesį nusistatyti sumą savaitę ir pažiūrėti kas gausis
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 02 01, 22:39)
Ir pas mus tas pats Jau ir taip stengiausi neišlaidauti, pirkti tik tai kas būtina. Bet atsiranda vis kokių papildomų išlaidų. Kaip tik sausį abu su vyru pas dantistę buvom, tai daugiau kaip 200Lt išleidom Dar vyrui pajamos sumažės, tai jei su tokiais tempais, tai mums bus kaip toj laidoj, išlaidos gerokai viršys pajamas
QUOTE(Will @ 2009 02 02, 10:01)
Ir mums
Cia gera ideja. Tik motyvacija stipri reikalinga ir, manau is tos sumos dar liks pinigeliu. Na nebent koks kipsiukas sugundys Arba nenumatytu svarbiu islaidu atsiras.
Mane tai šiandiena kipšiukas Maxima suvilios Eisiu pirkti keptuvės, tik reikės didelės stiprybės dugiau nieko nenusipirkti
O labiausiai tai vyrą laikyti už rankutės kad nieko neidėtų į krepšelį
O labiausiai tai vyrą laikyti už rankutės kad nieko neidėtų į krepšelį