Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime savo draugėms III

gal kas zinot,butu galima pasiziureti vakarykste laida"kur dingsta pinigai" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 01 29, 15:53)
gal kas zinot,butu galima pasiziureti vakarykste laida"kur dingsta pinigai" rolleyes.gif

jolita.martyna, nemandagu keliose temose postinti to paties turinio žinutes. Pasinaudojus paieška rastumėt temą apie Jums rūpimą temą su nuorodom ir diskusijom.

Ačiū už supratingumą 4u.gif
Atsakyti
Peržvelgiau temas temoje "Piniginė". Vaje, kiek panašiai skambančių temų, šnekama apie tą patį, tik temos pavadinimas kitas. Kažkaip įdomiai man pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2009 01 29, 19:48)
Peržvelgiau temas temoje "Piniginė". Vaje, kiek panašiai skambančių temų, šnekama apie tą patį, tik temos pavadinimas kitas. Kažkaip įdomiai man pasirodė.

Aš irgi šitą pastebėjau drinks_cheers.gif Pasiskubina atidaryti naujas temas, neperžiūrėję kokių jau yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2009 01 30, 10:46)
Aš irgi šitą pastebėjau drinks_cheers.gif  Pasiskubina atidaryti naujas temas, neperžiūrėję kokių jau yra doh.gif

drinks_cheers.gif ... Piniginės skyrelio kai kurios temos panašios į TV laidų aptarimus. Gal čia moderatoriams reikėtų prašyti kad apjungtų temas, nes daug kur tas pats per tą patį ir nieko naujo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 01 30, 14:06)
drinks_cheers.gif ... Piniginės skyrelio kai kurios temos panašios į TV laidų aptarimus. Gal čia moderatoriams reikėtų prašyti kad apjungtų temas, nes daug kur tas pats per tą patį ir nieko naujo...  doh.gif

O jeigu moderatores nuspres butent sita tema atjungti..... mirksiukas.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 02 01, 17:30)
O jeigu moderatores nuspres butent sita tema atjungti.....  mirksiukas.gif  doh.gif  doh.gif

Susitiksim kitoje temeleje tada mirksiukas.gif

Nuo siandien pradejau pildyti islaidu lentele ziuresim kas gausis. smile.gif Vyrui pasakiau kad namo kvitus nestu, o jei nera ju, kad atsimintu ka ir kiek isleido, kontroles reikia imtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2009 02 01, 22:21)
Susitiksim kitoje temeleje tada mirksiukas.gif

Nuo siandien pradejau pildyti islaidu lentele ziuresim kas gausis. smile.gif  Vyrui pasakiau kad namo kvitus nestu, o jei nera ju, kad atsimintu ka ir  kiek isleido, kontroles reikia imtis  smile.gif

Aš pasižiūrėjau praeito mėnesio išlaidas, tai realybė akis bado doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 02 01, 22:39)
Aš pasižiūrėjau praeito mėnesio išlaidas, tai realybė akis bado doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ir mums unsure.gif doh.gif
Galvojam pamėginti šį mėnesį nusistatyti sumą savaitę ir pažiūrėti kas gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 02 01, 22:39)
Aš pasižiūrėjau praeito mėnesio išlaidas, tai realybė akis bado doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ir pas mus tas pats doh.gif Jau ir taip stengiausi neišlaidauti, pirkti tik tai kas būtina. Bet atsiranda vis kokių papildomų išlaidų. Kaip tik sausį abu su vyru pas dantistę buvom, tai daugiau kaip 200Lt išleidom verysad.gif Dar vyrui pajamos sumažės, tai jei su tokiais tempais, tai mums bus kaip toj laidoj, išlaidos gerokai viršys pajamas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 02 02, 10:01)
Ir mums  unsure.gif  doh.gif
Galvojam pamėginti šį mėnesį nusistatyti sumą savaitę ir pažiūrėti kas gausis  g.gif

Cia gera ideja. thumbup.gif Tik motyvacija stipri reikalinga ir, manau is tos sumos dar liks pinigeliu. smile.gif Na nebent koks kipsiukas sugundys mirksiukas.gif Arba nenumatytu svarbiu islaidu atsiras.
Atsakyti
Mane tai šiandiena kipšiukas Maxima suvilios biggrin.gif Eisiu pirkti keptuvės, tik reikės didelės stiprybės dugiau nieko nenusipirkti ax.gif
O labiausiai tai vyrą laikyti už rankutės kad nieko neidėtų į krepšelį mirksiukas.gif
Atsakyti