Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime savo draugėms III

QUOTE(tauromama @ 2009 01 28, 17:28)
Net nebandziau kol kas  doh.gif  doh.gif

be reikalo... įsivaizduoji, kiek dar trūks, kol ką nors gausi? nėra ko laukt...
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2009 01 28, 18:50)
be reikalo... įsivaizduoji, kiek dar trūks, kol ką nors gausi? nėra ko laukt...

Neisivaizduoju schmoll.gif Neteko su tuo niekada susidurti. Beto as kas keli menesiai skaidrau London- Lietuva. Nelabai yar laiko tuo uzssimti doh.gif

As dar ne i tema biski smile.gif Kiek kainuoja vaiku darzelis LT??? Birzeli planuoju 4 menesiams grizti i LT ir noriu maziuka i darzeli ta laika vesti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 01 28, 17:30)
Neisivaizduoju  schmoll.gif  Neteko su tuo niekada susidurti. Beto as kas keli menesiai skaidrau London- Lietuva. Nelabai yar laiko tuo uzssimti  doh.gif

As dar ne i tema biski  smile.gif Kiek kainuoja vaiku darzelis LT??? Birzeli planuoju 4 menesiams grizti i LT ir noriu maziuka i darzeli ta laika vesti.  biggrin.gif

as naujininkuose moku apie 200Lt/men, jei vedam visa menesi.
Atsakyti
Kaune pigiau, as uz pilna menesi moku iki 150 lt. Tai Alytuj turetu but panasiai, gal net pigiau
Atsakyti
QUOTE(mamadaiva @ 2009 01 28, 17:57)
Kaune pigiau, as uz pilna menesi moku iki 150 lt. Tai Alytuj turetu but panasiai, gal net pigiau

na, pries metus mes irgi iki 150 mokejom, o jau kuris laikas 200lt +/- 10Lt bijau pagalvot kaip"smagu"moket bus kai iseisiu dirbt ir i darza eis abu blink.gif po metu gal dar daugiau teks moketi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 01 28, 18:30)
Neisivaizduoju  schmoll.gif  Neteko su tuo niekada susidurti. Beto as kas keli menesiai skaidrau London- Lietuva. Nelabai yar laiko tuo uzssimti  doh.gif

As dar ne i tema biski  smile.gif Kiek kainuoja vaiku darzelis LT??? Birzeli planuoju 4 menesiams grizti i LT ir noriu maziuka i darzeli ta laika vesti.  biggrin.gif

Klausimas ar priims 4 mėnesiams... Ir bent Kaune tai reikia į eilę rašytis, nes darželiuose kai kuriuose vietų nėra... Reikia iš anksto rezervuotis.
Atsakyti
Aciu merginos uz info 4u.gif Nes net neisivaizdavau kainu, galvojau gal kokia 100 lt per menesi bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 01 28, 20:56)
Nes net neisivaizdavau kainu, galvojau gal kokia 100 lt per menesi bus  doh.gif

turbut senokai bebuvai LT ax.gif nes kainos tai tevyneje blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 01 28, 20:56)
Aciu merginos uz info  4u.gif Nes net neisivaizdavau kainu, galvojau gal kokia 100 lt per menesi bus  doh.gif

Utenoje tiek ir kainuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 01 28, 18:30)
Kiek kainuoja vaiku darzelis LT??? Birzeli planuoju 4 menesiams grizti i LT ir noriu maziuka i darzeli ta laika vesti.  biggrin.gif

Mano niekad viso mėnesio neišlanko, bet manau, kad iki 150Lt.

QUOTE(dirty_kiss @ 2009 01 28, 19:16)
Klausimas ar priims 4 mėnesiams... Ir bent Kaune tai reikia į eilę rašytis, nes darželiuose kai kuriuose vietų nėra... Reikia iš anksto rezervuotis.

nereik sakyt, kad 4mėn. kai reiks išvažiuot, tik nueis ir parašys pareiškimą mirksiukas.gif Šiaip Alytuje eilių nebūna. Gali net močiutė užrašyti, o kai jie grįš tada pradės vesti vaiką g.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 01 28, 21:19)
turbut senokai bebuvai LT  ax.gif nes kainos tai tevyneje  blink.gif  doh.gif

Nesenokai smile.gif As daznai vazineju, nes namai mane labai trauke. Pabunu 3 mensius cia, 1,5 Lietuvoje, taip ir gyvenu tarp dvieju saliu. Jeigu mama pas mane atskrenda tai as i Lt po 4 men griztu. doh.gif doh.gif

Mano mama ir uzrasys mano maziuka i darzeli, sake Alytuje nebus problemu, tikiuosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 01 28, 19:30)

Mano drage kadangi gyvena uzsienyje, buvo davusi igaliojimus asmeniui ginti jos interesus del skyrybu g.gif manu taip pat galima igalioti ka nors tvarkyti alimetu atzvilgiu.
Atsakyti