Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime savo draugėms III

QUOTE(Sophi @ 2009 01 24, 19:57)
Niekada gyvenime - paaiškinkit mano kvailai galvai, kaip tai įmanoma g.gif Kaip galima išleisti tai, ko neturi ax.gif
Turiu tik vieną problemą - negaliu atsisakyti įpročio kasdien eiti į parduotuvę, o tai labai neekonomiška ax.gif

1.
Jei pasiskolini, tai ir gaunasi kad isleidi daugiau nei uzdirbi rolleyes.gif
arba jei is vyro kysenes buna, tai vel tas variantas, kad daugiau isleidi nei uzdirbi mirksiukas.gif

2. Tiesa paskius, man daugiau issileidzia kai darau viena dideli apsiprekinima savaitei, bet savaites begyje vistiek pritrunki sio bei to doh.gif
Taip kad, dabar paziuriu ryte ko truksta saldytuve ir uzeinu po darbo i parde, aspirupinti svieziais produktais (nors del sviezumo, tai nezinia kiek lentynoj guli)
kolkas man atrodo taip maziau isleidziu g.gif o gal tik atrodo...
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 01 24, 01:25)
Temele  thumbup.gif  thumbup.gif  Gaila, kad tik dabar atradau. doh.gif  Nespejau visko perskiatyti, bet ar jums, merginos , taip nebuna, kad atrodo isleidi duagiau negu turi  g.gif

tauromama, prisijunk ir Tu prie mūsų taupyklių user posted image
Dėl minuso gale mėnesio - tai nebūna pas mane taip, visada išsisuku su tiek, kiek turiu ir stengiuosi kad liktų user posted image
QUOTE(tauromama @ 2009 01 25, 10:38)
Pas mane situacija kitokia, as nedirbu todel nei avanco, nei algos negaunu  schmoll.gif
Esu paemusi pragyvenimui paskola + stipendija, nes studijuoju + uz vaika pinigeliai

tauromama, augini vaiką viena?
QUOTE(Sirvita @ 2009 01 25, 22:42)
Taip kad, dabar paziuriu ryte ko truksta saldytuve ir uzeinu po darbo i parde, aspirupinti svieziais produktais (nors del sviezumo, tai nezinia kiek lentynoj guli)
kolkas man atrodo taip maziau isleidziu  g.gif  o gal tik atrodo...

Aš kuo dažniau einu į parduotuvę, tuo daugiau išleidžiu. Pavyzdžiui, eidama kokios grietinės ar duonos pareinu ne vien su grietine ar duona, parsinešu daugiau nei reikia doh.gif
Atsakyti
Aš kuo dažniau einu į parduotuvę, tuo daugiau išleidžiu. Pavyzdžiui, eidama kokios grietinės ar duonos pareinu ne vien su grietine ar duona, parsinešu daugiau nei reikia doh.gif
[/quote]

Va taip ir aš einu atrodo ir pagal sąraša pirkti, bet nusiperku dar prie to. Sakiau dabar desiuosi maždaug ta sumą kiek turėčiau išleisti ir taip gal nenupirksiu šudelioju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2009 01 24, 18:41)
nu neislaikaiu aiksteleje  nu zodziu eisiu be jokiu parvaziavimu pirkimu laikyt kaip bus taip  nes as vaziuot moku tik isedus vsi i kita masian sunku man vaziuoti  nu man dar iki metu toli  nesenai isislaikaiu ta teorija 

console.gif tuomet tikrai geriau pirma laikyti, o vėliau jau matysi kaip kas...
Dėl metų rašiau kitai merginai 4u.gif

QUOTE(Sophi @ 2009 01 24, 18:57)
Niekada gyvenime - paaiškinkit mano kvailai galvai, kaip tai įmanoma Kaip galima išleisti tai, ko neturi

paprasta, jei turi, pvz, kreditinę arba laisvai prieinamų santaupų ax.gif

QUOTE(Sirvita @ 2009 01 25, 22:42)
Tiesa paskius, man daugiau issileidzia kai darau viena dideli apsiprekinima savaitei, bet savaites begyje vistiek pritrunki sio bei to...

Jei gerai suplanuoji savaitės meniu, tuomet pritrūksta tik pačių paprasčiausių produktų ax.gif arba visai nieko nepritrūksta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2009 01 25, 17:31)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Paslėpti reikėjo kur nors.
Aš stengiuosi atidėti pusryčiams , nes mano vyras ir vaikai besočiai.

pas mane irgi tas pats blush2.gif mirksiukas.gif kiek duosi teik valgys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 01 26, 00:31)
tauromama, prisijunk ir Tu prie mūsų taupyklių user posted image
Dėl minuso gale mėnesio - tai nebūna pas mane taip, visada išsisuku su tiek, kiek turiu ir stengiuosi kad liktų user posted image

tauromama, augini vaiką viena?

Aš kuo dažniau einu į parduotuvę, tuo daugiau išleidžiu. Pavyzdžiui, eidama kokios grietinės ar duonos pareinu ne vien su grietine ar duona, parsinešu daugiau nei reikia  doh.gif

Aciu 4u.gif reikes prie jusu jungtis, nes kuo toliau tuo labiau reikia galvoti kaip ir ant ko sutaupyti g.gif Jo viena vaikuti auginu mirksiukas.gif

As irgi kuo dazniau einu i parduotuve tuo daugiau isleidziu visokios akcijos suvilioja doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2009 01 26, 08:23)
Va taip ir aš einu atrodo ir pagal sąraša pirkti, bet nusiperku dar prie to. Sakiau dabar desiuosi maždaug ta sumą kiek turėčiau išleisti ir taip gal nenupirksiu šudelioju  blush2.gif

Aš jeigu su sąrašu einu tai pagal sąrašą ir perku, nieko daugiau... mirksiukas.gif
QUOTE(tauromama @ 2009 01 26, 10:59)
Aciu 4u.gif  reikes prie jusu jungtis, nes kuo toliau tuo labiau reikia galvoti kaip ir ant ko sutaupyti  g.gif Jo viena vaikuti auginu  mirksiukas.gif 

As irgi kuo dazniau einu i parduotuve tuo daugiau isleidziu visokios akcijos suvilioja  doh.gif  mirksiukas.gif

tauromama padėsim kuo galėsim mirksiukas.gif Mes tikrai neblogų idėjų turim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 01 26, 12:41)
Aš jeigu su sąrašu einu tai pagal sąrašą ir perku, nieko daugiau...  mirksiukas.gif

tauromama padėsim kuo galėsim  mirksiukas.gif  Mes tikrai neblogų idėjų turim  thumbup.gif

Aciu labai thumbup.gif Kaip tik i parduotuve susiruosusi esu smile.gif Galvosiu apie jusu temele bigsmile.gif , gal jau tai man bus motyvacija maziau pirkti, o ypac skuduru, nes dabar visur 70 % nuolaidos doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 01 26, 12:52)
Aciu labai  thumbup.gif  Kaip tik i parduotuve susiruosusi esu  smile.gif Galvosiu apie jusu temele bigsmile.gif , gal jau tai man bus motyvacija maziau pirkti, o ypac skuduru, nes dabar visur 70 % nuolaidos doh.gif .

Parduotuves tik skelbia apie 70% nuolaida, dazniausiai buna zyyymiai mazesne doh.gif
As darau taip su tom nuolaidom, "apsiuostineju" ko reiktu ir kiek tas kainuoja dar iki nuolaidu skelbimo ir tada jau laukiu nuolaidu lens.gif jei neliko to daikto, bala nemate - ne man skirtas buvo, o jei isigyju tada valio - sutaupiau clap.gif
Dazniausiai, kai perku koki brangesni daikta Maksimoje, prasau nuskaiciuoti sukauptus taskus smile.gif tada gaunasi dar pigiau
Papildyta:
Nerandu vienos diskusijos, tikriausiai ji buvo praeitoje temeleje g.gif
1.Kazkuri skaiciavo kiek isleidzia per metus kosmetikai ir svaros prekem.
2.Vienbalsiai buvo nutarta kad kosmetikos platinimas tik dar labiau privercia issileisti...

O dabar mano komentaras smile.gif
1.Kadangi esu kosmetikos konsultante, man dekoratyvine kosmetika, svaros - higienos prekes, parfumerija yra NEMOKAMA thumbup.gif Turiu nezinau kiek spalvu nagu laku, vienu metu visada turiu 3 skirtingus kvepalus, lupdaziu, blizgesiu irgi ne po viena ir ne po du ir dar daug visko ko moteriai ir seimai reikia nail.gif
2.Paslaptis yra tame, kad reikia ne pardavineti ta kosmetika, bet kurti GRUPE, t.y. kad ir kiti gautu tokia galimybe mirksiukas.gif kad gautum komisinius kas menesi. Kuo didesne grupe, tuo daugiau komisiniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau radau laiko perskaityti visa temele thumbup.gif

Ir istikruju labai nustebau, kad nemazai yra vyru kuriems noramaliai atrodo, kad moteris moka uz viska doh.gif
Galvojau cia tik man 'pasiseke' su tokiu susipazinti doh.gif . Pati pirkau vaikuciui lovele, vezimeli ir t.t. Per niestuma psichologiskai silpna jauciausi, todel viska dariau be dideliu pretendziju. Po vaikelio gimimo, jis dar labiau "atsipalaidavo" doh.gif Dirbo per du darbus, o as uz viska pati viena mokejau is savo santaupu, kol atsigavusi po visu depresiju mirksiukas.gif , pasiunciau ji toliau. thumbup.gif Ir dabar tikrai neblogiau tvarkausi pati viena. Pasiemiau paskola pragyvenimui ir mokslams, radau aukle kuri nedaug ima uz vaikucio prieziura, kita savaite issikraustau i mazesni buta.... visai neblogai tongue.gif
Nesakau kitoms kad vykite savo vyrus lauk, as ir pati svajoju apie tikra seima, tiesiog mano tokia istorija buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 01 28, 00:31)

O alimentus iš to puikaus vyro ar prisiteisei?
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 01 28, 12:48)
O alimentus iš to puikaus vyro ar prisiteisei?

Net nebandziau kol kas doh.gif doh.gif
Atsakyti