Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime savo draugėms III

QUOTE(KibirVibir @ 2009 02 02, 16:57)
gal tiesiog tau nesake ir nesuzinojai, kad netiko...  ax.gif

Kažkada iš kalbos išėjo, kad praktiška lankymų dovaną atvežėm. Na bet neesmė g.gif Dažnai tokių progų nebūna mirksiukas.gif
Atsakyti
Apie valymus. Arbatos puodelius puikiausiai išvalo paprasta kempinėlė, kurios viena pusė yra tokia šiurkštesnė. Nereikia net sodos. Aš visuomet turiu kempinėlę puodeliams.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 02 02, 16:50)
Aš darau kitaip: dažniausiai juk lankome artimų draugų ar giminaičių kūdikius, ne kokių svetimų žmonių, tad paskambinu ir pasiteirauju, ko tėveliai norėtų, bet ar nespėjo ar šiaip neįsigijo. Taip tikrai žinau, kad nusinešiu kažką naudingo. Nes man pačiai yra buvę, kad atnešė dovanų per mažų rūbukų dukrai, ir aš nesmagiai pasijutau, ir lankytojai... doh.gif

drinks_cheers.gif
ir mes taip darom, beje, ne tik lankydami vaikus, bet ir per gimtadienius

QUOTE(KibirVibir @ 2009 02 02, 16:57)
gal tiesiog tau nesake ir nesuzinojai, kad netiko...  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 02 02, 17:17)
ir mes taip darom, beje, ne tik lankydami vaikus, bet ir per gimtadienius

Mes ir į suaugusių šventes eidami (jeigu tai yra įmanoma) stengiamės sužinoti, kokia dovana yra pageidaujama, ko reikia ir t.t. Juk visada maloniau gauti naudingą dovaną, o ne beleką, vien tik dėl to, kad reikėjo kažką padovanoti...
Atsakyti
Na taupuoles, prasom pasiplanuoti rydienos pirkinius mirksiukas.gif

http://www.maxima.lt...tos-kainos-nr6/

As apie antradienio akcijas gaunu is maksimos i el-pasta tokia nuoroda thumbup.gif ir pasiplanuoju ko man reikia is ju siulomu prekiu.
O kad gauti tiesiog reikia uzsiregistruoti smile.gif siuksliu nesiuncia, tik pirmadieni po laiskeli gaunu smile.gif

Del papmersu nesimo as nekokios nuomones schmoll.gif
Man yra mieli prisiminimai smile.gif
Vat ir dabar vaiko kambary, vienos is draugiu dovanotas, kaba medinis menuliukas po lempa, labai grazus.
Kita drauge moka megzti, ji padovanojo mano vaikui pirmasias siltas kojinytes wub.gif Idejau jas prie sirdziai mielu prisiminimu dezutes.
Adijaliuka ir dabar kasdien naudojam thumbup.gif
Taip kad, pampersai tinka dovanoti tiems, kas ju neisgali nusipirkti, mano nuomone ax.gif
Atsakyti
sakykit,o kaip reiketu reaguoti,kai drauges ar giminaiciai sugalwos leliukui gimus dowanu atwezti i GN ir prades pries kokia sawaite iki nustatyto termino klausyneti ko noretume ar ko nenoretume? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Murzilka23 @ 2009 02 02, 18:27)
sakykit,o kaip reiketu reaguoti,kai drauges ar giminaiciai sugalwos leliukui gimus dowanu atwezti i GN ir prades pries kokia sawaite iki nustatyto termino klausyneti ko noretume ar ko nenoretume?  g.gif  blush2.gif

labas vakaras, taip buvo ir mums doh.gif ir kai leidau visiems atvažiuoti i GN vėliau supratau kad negerai padariau nes pati ramybės norėjau ir poilsio o čia visi būriais vaikšto doh.gif geriau būčiau visiems pasakius kad svečius priiminėsiu tik po gero mėn namie doh.gif bet geroji to medalio pusė kad nereikėjo ruošti stalo svečiams ir jų vaišinti kavytėm ir panašiais dalykais mirksiukas.gif .

taigi šiandien buvau parduotuvėj ir išleidau 41,27lt bet nieko nereikalingo thumbup.gif jokių saldumynų ir pan dalykų parsitempiau didelį maišą pirkinių bet viskas maisto atsargom papildyti jokių akcijinių nukrypimų ir pan nesąmonių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 02 02, 16:30)
Mes kai naujagimius lankyti važiuojam tai kokį mažesnį paką sauskelinių nuperkam, nes iš žaislų tokiam amžiuj tai naudos nulis, o ir vietą bereikalingą užima.

esam ir mes gave pampersu ir tai tikrai gera dovana, geriau nei pliusiniai zaisliukai. dar gera dovanele kur dedasi vaikucio foto ir galima pasidaryt kojytes/rankytes antspauda thumbup.gif

QUOTE(Will @ 2009 02 02, 16:43)
O jei vaikučiui netinka tos sauskelnės?  unsure.gif

musu paklausdavome kokias naudojame ir kokio dydzio reik

QUOTE(Sirvita @ 2009 02 02, 17:22)
Vat ir dabar vaiko kambary, vienos is draugiu dovanotas, kaba medinis menuliukas po lempa, labai grazus.
Kita drauge moka megzti, ji padovanojo mano vaikui pirmasias siltas kojinytes wub.gif  Idejau jas prie sirdziai mielu prisiminimu dezutes.
Adijaliuka ir dabar kasdien naudojam thumbup.gif
Taip kad, pampersai tinka dovanoti tiems, kas ju neisgali nusipirkti, mano nuomone ax.gif

tokios mielos dovanos gerai thumbup.gif bet ar butu pampersai blogai jei kitaip gautum drabuziu kurie yra jau per mazi ar kokia trecia karusele ant lovytes

QUOTE(Murzilka23 @ 2009 02 02, 17:27)
sakykit,o kaip reiketu reaguoti,kai drauges ar giminaiciai sugalwos leliukui gimus dowanu atwezti i GN ir prades pries kokia sawaite iki nustatyto termino klausyneti ko noretume ar ko nenoretume?  g.gif  blush2.gif

as pasakiau kad ligoninej nieko nepriimsiu ir lankyt tik po menesio mirksiukas.gif jei jau tikrai nezinosit ko reik, prasytis cekiais arba paremt vaikucio taupykle mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2009 02 02, 17:53)
as pasakiau kad ligoninej nieko nepriimsiu ir lankyt tik po menesio mirksiukas.gif jei jau tikrai nezinosit ko reik, prasytis cekiais arba paremt vaikucio taupykle mirksiukas.gif

Labai mandagus atsakymas, kai tikrai visko yra, o lankytojai vistiek ateina mirksiukas.gif

Kiek teko su kūdikių lankymais susidurti, tai mažųjų mamytės priima ne anksčiau mėnesio, nes karantinai visokie ir pačioms ramybės reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 02 02, 16:30)
Mes kai naujagimius lankyti važiuojam tai kokį mažesnį paką sauskelinių nuperkam, nes iš žaislų tokiam amžiuj tai naudos nulis, o ir vietą bereikalingą užima. Aš už praktiškas dovanas jeigu ką  bigsmile.gif

O aš žaisliukus, dėl to, kad mano naujagimę lankydami nieks žaislų neatnešė, visi ėjo su praktiškom dovanom. O mes specialiai žaislų nepirkom, galvojom, kad pridovanos lotuliukas.gif
Tiesa, tiem vaikam jau bus po 2mėn, pats tas laikas pradėt imt žaisliuką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night: 02 vasario 2009 - 18:18
Tai greiciausiai reikes apie leliaus taupykle uzsiminti,jei kas klaus blush2.gif as ir pati galwoju,kad nepriimti nieko i GN,bet jeigu patys nekwiesti atwaziuos,nieko nebepadarysi schmoll.gif
Taupome sakote? biggrin.gif as tai tikrai siuo metu bent jau taupau namie atsisedus ir niekur neidama,nes atrodau kaip "kalabokas",kojos istinusios....didziausias pliusas,tai kad sunkumu jokiu nesioti negaliu,tai tenka kokiais jogurtais apsiriboti(kai wiena i parduotuwe nueinu) biggrin.gif o kai su wyru kartu iseiname,tai tada tragedija didziausia...tada namo gryztame su tasem pilnom,bet su tuscia pinigine verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Murzilka23 @ 2009 02 02, 18:34)
Tai greiciausiai reikes apie leliaus taupykle uzsiminti,jei kas klaus  blush2.gif  as ir pati galwoju,kad nepriimti nieko i GN,bet jeigu patys nekwiesti atwaziuos,nieko nebepadarysi  schmoll.gif 

nusipirk grazia jautuko taupykle ir dekit mazuliui pinigelius mirksiukas.gif bus kaip ir jo metu simbolis thumbup.gif
Atsakyti