QUOTE(prieblanda @ 2009 02 02, 14:00)
pas mane nuo šio mėnesio atsirado dar viena taupymo eilutė - draugės vestuvėms
bus jos birželio pradžioj, tai realiai teturiu 4 mėnesius sutaupyt dovanom, mergvakariam ir bernvakariam, o dar ir pati nelabai ką turiu apsirengt
šiaip turiu anytos dovanotą man labai gražią suknelę, su kuria tikėjausi eiti į draugės vestuvės, bet draugė leido suprast, kad jos baliui ta suknelė bus per prasta
Taip kad, kai nusipirksi, tai jau nerodyk draugei, nes jeigu ir nauja nepatiks
As galvoju jeigu tu sau esi grazi su ta suknele ir jautiesi tiesiog puikiai, tai ir renkis
Be to suknele dar ne viskas, prie jos buna sukuosena, makijazas, papuosalai, bateliai
O per vestuves paskutines, tai po 200 dejom (manu nei daug nei mazai, na aisku priklauso kokio lygio vestuves)
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2009 02 02, 14:53)
Tai kad kitaip neišeina, nesinori kažko užmiršti, pvz., katinams užsakau maistą kartą per 3-4 mėnesius, reik įtraukti į priekį, tada pasižiūriu, kad jau nuo vasario reikia pradėti atidėjimus vaikų stovykloms - vėl išdėlioju pamėnesiui, reik dukružei mobiliako naujo - vėl žiūriu, į kurį čia mėnesį įpaišyt tokią iškaidą... Ir t.t.
Planų daug turiu, tai kad per daug neužsiplėščiau nuveikti iš karto, išdėlioju į kelis mėnesius. Aišku, tie ateities mėnesiai nuolat pakoreguojami pagal besikeičiančią situaciją.
Saunuole
planavimas jega
gaila man taip neiseina