Kuri šį receptą sukūrė ir patirtim pasidalino " tegu bus pagarbinta", man taip savo nuostaba pareiškė svečiai kuriems paruošiau baronkes
Labai skanu, o jau kaip vaikai valgo , net ir mažylė, kuri pastaruoju metu nelabai jau mėsos vartoja . Ačiū, ačiū , ačiū
QUOTE(Amo @ 2007 04 10, 21:38)
as sita stebukla jau zinau gal 10 metu... mama kepdavo kai dar paaugle buvau ir nebuvo jokiu supermamu bet mes kepam, ne orkaitej, o ant alyvuogiu aliejau keptuvej, panasiai kaip kotletukus ir nemirkom
irgi gera mintis, kodėl gi nepavarijavus
o jei taip į barankos skylę įmušus putpelės kiaušinuką - gautųsi kiaušiniene įdaryta baranka
QUOTE(Lakūdra @ 2007 04 18, 14:28)
o tai viskas nesigauna kaip karstas sumustinis
labiau negu sumuštinis mane prajuokino tavo nick'as kaži ką kolega pagalvojo priešais sėdintis, kai "pražydau" plačia šypsena
QUOTE(jolaxus @ 2007 04 18, 14:31)
labiau negu sumuštinis mane prajuokino tavo nick'as kaži ką kolega pagalvojo priešais sėdintis, kai "pražydau" plačia šypsena
kad grazi diena.... o kaip del sumustinio? panasus ar ne?
QUOTE(Lakūdra @ 2007 04 18, 15:11)
kad grazi diena.... o kaip del sumustinio? panasus ar ne?
nu tas panašumas sąlyginis - matyt priklauso kiek įdaro uždėsi, aš dedu maždaug arbatinį šaukštelį, tai lieka matomas ir barankos kontūras, gaunasi tokia apvali kupetaitė, o jei leptelėsi daug įdaro, tai vaizdelis vėlgi kitoks bus žodžiu - kaip kam patinka ir kaip gaunasi
QUOTE(jolaxus @ 2007 04 18, 15:15)
nu tas panašumas sąlyginis - matyt priklauso kiek įdaro uždėsi, aš dedu maždaug arbatinį šaukštelį, tai lieka matomas ir barankos kontūras, gaunasi tokia apvali kupetaitė, o jei leptelėsi daug įdaro, tai vaizdelis vėlgi kitoks bus žodžiu - kaip kam patinka ir kaip gaunasi
aciu, reiks pamegint savaigali
labutis..
nu paskaiciau ir nutariau pagaminti tas baronkas...
gavosi jau skanumelis neispasakytas..
bet dariau taip
emiau traskucius arbatinius, mirkiau vandenyje 15 min.
i vidu dejau smulkiai supjaustyta desryte, pakepinta svoguneli, surio ir viska sumaisiau su majonezu, idejau picos prieskoniu
viska sukroviau i vidu ir kepiau 180 laipsniu orkaitej 15 min. padekla tepiau sviestu, niekuo neklojau..gavosi puikiai, lengvai nusieme
va mano sedevras
nu paskaiciau ir nutariau pagaminti tas baronkas...
gavosi jau skanumelis neispasakytas..
bet dariau taip
emiau traskucius arbatinius, mirkiau vandenyje 15 min.
i vidu dejau smulkiai supjaustyta desryte, pakepinta svoguneli, surio ir viska sumaisiau su majonezu, idejau picos prieskoniu
viska sukroviau i vidu ir kepiau 180 laipsniu orkaitej 15 min. padekla tepiau sviestu, niekuo neklojau..gavosi puikiai, lengvai nusieme
va mano sedevras
reikės ir man atnaujinti įgūdžius, seniai begaminau, o čia dar vaizdelių įmetėt, taip sužadino apetitą iš pat ryto