nieko nesuprantu...tai tą idariuką ne i vidų dedat?ant viršaus?gi nedaug visai to idariuko gaunasi ,vienos baronkos, o jei i vidų tai gi išbėgt gali...visai pasimečiau
nieko nesuprantu...tai tą idariuką ne i vidų dedat?ant viršaus?gi nedaug visai to idariuko gaunasi ,vienos baronkos, o jei i vidų tai gi išbėgt gali...visai pasimečiau
žinai, dėl kiekio, tai kiek baronkos skylės tėra, tai tiek ir įdaro telpa iš tikrųjų jo ten labai nedaug telpa, vos kauburiukas virš baronkos. Gaunasi toks vieno kasnelio užkandukas
Paprašytas įvardyti ko labiausiai reikia pasauliui, atsakyčiau nedvejodamas išmintingų motinų ir... pavyzdingų tėvų. DAVID O.MaKay
žinai, dėl kiekio, tai kiek baronkos skylės tėra, tai tiek ir įdaro telpa iš tikrųjų jo ten labai nedaug telpa, vos kauburiukas virš baronkos. Gaunasi toks vieno kasnelio užkandukas
o tai tie idariukai neiškrenta, kai sukepa Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2006 02 01, 16:23)
žinai, dėl kiekio, tai kiek baronkos skylės tėra, tai tiek ir įdaro telpa iš tikrųjų jo ten labai nedaug telpa, vos kauburiukas virš baronkos. Gaunasi toks vieno kasnelio užkandukas
na prisipažinsiu visų puslapių neskaičiau gal kur ir buvo paminėta, bet gal priminsit dar kartelį kokių barankų reikia na dėl dydžio viskas aišku o su skoniu jau nebe nes tų mažyčių tai visokių būna ir pagrinde su vanile gi visos o vanile ir mėsa
na prisipažinsiu visų puslapių neskaičiau gal kur ir buvo paminėta, bet gal priminsit dar kartelį kokių barankų reikia na dėl dydžio viskas aišku o su skoniu jau nebe nes tų mažyčių tai visokių būna ir pagrinde su vanile gi visos o vanile ir mėsa
Aš pirmą kartą išgirdau, kad galima iš baronkų daryt kokią tai užkepėlę na išmėginau ir aš šiandien, žinokite gavosi man labai patiko, ypač prie alaus dariau su dviem skirtingais įdarais: rūkytos dešros bei faršu baronkites pirkau "Čiki-piki" pikantiškas bei su krapais Tiesa, mirkiau aš jas ne 15 min. kaip parašyta, o apie 5 min., net kai kurios taip subliuško, kad nebuvo įmanoma paimt į rankas Bet užkandėlė tikrai Ačiū už receptuką