Įkraunama...
Įkraunama...

Barankų užkepėlė

QUOTE(kvaki @ 2005 10 07, 14:02)
O man toks klausimas iškilo:
Kaip dedat tas barankytes į skardą? Viena šalia kitos ar paliekat tarpus?
Aš kai dedu tarkuotą sūrį, tai jis krenta nuo tų barankyčių ir beveik nesilaiko, o kai pasilydo  doh.gif  Nukrapštyt "tikras smagumėlis"  doh.gif

o AS DAR GUDRIAU - VIETOJ TARKUOTO SURIO DEDU PO NEDIDELI SURIO GRIEZINELI - TADA TAS FARSAS VISAS TOLYGIAI PASIDENGIA, SURIS NEAPIBEGA, IR SIAIP: NEAISKU, KAS VIDUJ (KAIP KOKS SIURPRIZAS ISEINA biggrin.gif )
bET DEL VISA KO NEDIDUKUS KOKIO 0.5 CM TARPELIUS PALIEKU smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kootwella: 07 spalio 2005 - 16:07
klasiškos barankytės thumbup.gif ir kaip karšatas, ir kaip šaltas užkandis wub.gif

as i skardą nieko nekloju, tik šiek tiek aliejum patepu - man nelimpa biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutės,
na vat nusipirkau ir barankų ir faršo, žodžiu pietums kepsiu baronkytes, tik iškilo klausimas, o kiek jūs mirkot baronkytes, ta prasme ne laiko atžvilgiu, bet ar jos turi būti jau visai minkštos, ar tik šiek tiek viršutinis sluoksnis pamirkęs??? g.gif
Atsakyti
Kol atsakymo sulauksi...tai barankos jau ir suvirškintos bus biggrin.gif .Aš tai mirkau jau kol labai minkštos lieka,kartais net suplyšta,kepant vistiek sukietėja,bet nesudžiūna,kaip kai dėdavau tik truputį pamirkinus.Per kietos jau tada gaudavosi.

O šiaip gerai kad priminėt,jau laaaaaaaaaaabai seniai dariau,o dabar kaip noooooriu smile.gif
Atsakyti
[quote=daidora,2005 10 08, 13:17]
Kol atsakymo sulauksi...tai barankos jau ir suvirškintos bus biggrin.gif .

Tai taip ir gavos.
Bet šiaip visai nieko receptukas thumbup.gif Barankas mirkiau kol pakankamai suminkštėjo viduriukas tik tvirtas liko, o kai iškepė, bent jau man kaip tik gavos thumbup.gif , tik as gal per daug sūrio su majonezu ant viršaus pridėjau tai jau apibėgo visos, na bet tik skaniau biggrin.gif , gal ne taip gražu, bet kaip pirmam kartui thumb_yello.gif
Atsakyti
Kai aš ilgiau pamirkau, tai jos ir iškepusios minkštos būna, net valgyti nepatogu unsure.gif Todėl dabar jau net tų 15 in nebemirkau ax.gif
O sūrį, tai aš įmaišau ir i bendrą masę, ir dar ant viršaus jo dedu, nes vien tik įmaišius ne taip skanu doh.gif
Atsakyti
prisiskaiciau as siandien tai neiskenciau ir lekiau i parduotuve baranku.dariau su krabu lazdelem, kiausiniu,majonezu ir suriu.kai idejau kept kazkaip isisgandau kad busiu per mazai pamirkius(mirkiau apie 15min,bet jos vistiek kietokos buvo tik pavirsius patizo)bet kai pradejo kept suminkstejo,taigi viskas gerai.seip skanu man patiko thumbup.gif ,bet va galvoju barankos kazkokios nelabai tinkamos, pirkau optima paprastas,truksta macnumo,prieskoniu,o ir kai kepe vanile pakvipo,tai kazkaip nesiderejo su krabu lazdelem g.gif reiks bandyt boronkes su prieskoniais,tik kad jos labai mazos g.gif sekantis bandymas bus su mesa ir daugiau prieskoniu! biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif sveikutes idomu butu suzinoyi ka jus manote apie tai kad barankytes kepti ne orkaiteje o mikrobangej blush2.gif bet normalios virykles dar neisigijom, o senojoj orkaite neveikia, siaip nieko nekepu bet labai isinorejau tu baronkyciu tai idomu ar man kas mikrobangej gausis, o gal naverta net bandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2006 01 16, 11:03)
biggrin.gif sveikutes idomu butu suzinoyi ka jus manote apie tai kad barankytes kepti ne orkaiteje o mikrobangej  blush2.gif bet normalios virykles dar neisigijom, o senojoj orkaite neveikia, siaip nieko nekepu bet labai isinorejau tu baronkyciu tai idomu ar man kas mikrobangej gausis, o gal naverta net bandyt g.gif

nebandžiau, bet gal ir gautųsi, tik manau reikėtų mikrobanginės mandresnės, kur būna su griliu ar kažkas panašaus..... o tai eilinėje mikrobanginėje sūris sukeptų, o mėsa kažin ar spėtų iškepti, nebent dėti įdarą kurias reikalauja nedidelio terminio apdorojimo g.gif
Atsakyti
smile.gif na pas mane mokrobange tai su grilium slauneles kepu labai skanios gaunas , o saku gal ta farsa pirma ant keptuves pakepus paskui i baronkytes ir suriuko tai gal tada gerai gautus reiks pabandyt
Atsakyti
mirksiukas.gif
QUOTE(edituka @ 2006 01 19, 11:46)
smile.gif na pas mane mokrobange tai su grilium slauneles kepu labai skanios gaunas , o saku gal ta farsa pirma ant keptuves pakepus paskui i baronkytes ir suriuko tai gal tada gerai gautus reiks pabandyt

na tu fantazuok, bandyk, tobulink receptūrą, o mes iš svetimų bandymų, klaidų ir pasiekimų mokysimės mirksiukas.gif
Atsakyti
Sendien man iskrovos diena-geriu tik vandeni,tai paskaitinejau receptus kaip ir pavalgiau.Aciu clap.gif
Atsakyti