Iš tikrųjų super duper patiekaliukas . Buvau prigaminus, kai kašį žiūrėjom tai dingo labai greit. . Dariau su faršu
Ar jums kiek pastovejusios barankeles nesukieteja?
QUOTE(Dargana @ 2005 09 18, 11:25)
Tos barankytės su svogūnų prieskoniais, kiek žinau yra dar mažesnės, nei paprastos, tai ir mirkyti vandenyje gal reikia jas mažiau, ar tiek pat...
aš mirkiau apie 15 min, kol pasiruošiau faršą, skardą ir
Man labai patiko latviškos brankytes, atrodo vadinasi "Mažieji traškučiai SVOGŪNĖLIS" Jos mažesnės už tradicines, tačiau kepiau kartu ir didesnes ir šitas, tai šitas visa šeima labai įvertino, iškepusios jos buvo daug minkštesnės nei tradicinės, o sukietėti jos nespėjo - buvo greituoju būdu nusiųstos į virškinimo sistemą
ir dar - šikart dariau su krabų lazdelėm, kaip va čia molli rašė:
viską sumaišius daug greičiau gaunasi nei atskirai dėliojant sūrį ir majonezą
ir dar - šikart dariau su krabų lazdelėm, kaip va čia molli rašė:
QUOTE(molli @ 2005 09 16, 17:26)
1 pok. krabų lazdelių smulkiai supjaustau, įmušu vieną kiaušinį, dedu šaukštą majonezo, ir pritarkuoju sūrio.Viską išmaišau ir tuo įdaru įdarau baronkytes
viską sumaišius daug greičiau gaunasi nei atskirai dėliojant sūrį ir majonezą
O kur jūs perkate tą kepimo popeirių, aš vištelė jo nerandu? Pasiskaitinėjau ir aš užsimaniau. Visko turiu išskyrus kepimo popieriaus. O baronkyčių norisi. Kiek skaitau ant folgos prikimba, tai nenoriu net bandyti.
QUOTE(Mergelė @ 2005 09 29, 10:34)
O kur jūs perkate tą kepimo popeirių, aš vištelė jo nerandu? Pasiskaitinėjau ir aš užsimaniau. Visko turiu išskyrus kepimo popieriaus. O baronkyčių norisi. Kiek skaitau ant folgos prikimba, tai nenoriu net bandyti.
na to popieriaus kiekvienam prekybos centre pilna, tuose skyriuose kur paprastai būna ūkinės prekės, visokie maišeliai, keptuvės ir pan. Ir Daroge pilna.
Na bet aš tai rekomenduočiau nesiblškyti - kepk tiesiai ant truputuką riebaluotos skardos, jei nestipriai ir prikeps, tai paimsi mentelę ir su ja tvarkingai nukelsi, gal tik skardą teks po to truputį pamirkyti
Praeitą penktadienį užsuko svečių - pagaminau ir jiems šią užkandėlę Viskas pavyko gerai ir lėkštė liko tuščia Tačiau man pačiai toks patiekalas asocijuojasi su sovietiniais laikais, kai parduotuvėse mažai ko buvo, o moterys nėrėsi iš kailio, ką čia gudriau sugalvojus
Kepiau iš mažų pikantiškų Čiki-piki barankyčių, įdariau faršu. Ant viršaus be sūrio dar dėjau po alyvuogės puselę, nes atšalęs išsilydęs sūris negražiai atrodė.. Alyvuogės ten l tiko
Tik kitąkart trumpiau mirkyčiau - mano manymu išėjo kiek per minkštos, nors visi gyrė ir tokias...
Be kita ko, dargi pavyko visus "išdurti", kad pati ir baronkėles kepiau - vyro draugo žmona buvo "apakusi"
Kepiau iš mažų pikantiškų Čiki-piki barankyčių, įdariau faršu. Ant viršaus be sūrio dar dėjau po alyvuogės puselę, nes atšalęs išsilydęs sūris negražiai atrodė.. Alyvuogės ten l tiko
Tik kitąkart trumpiau mirkyčiau - mano manymu išėjo kiek per minkštos, nors visi gyrė ir tokias...
Be kita ko, dargi pavyko visus "išdurti", kad pati ir baronkėles kepiau - vyro draugo žmona buvo "apakusi"
P.S. O aš į skardą apskritai jokio popieriaus netiesiau, ir niekas neprisvilo
O man toks klausimas iškilo:
Kaip dedat tas barankytes į skardą? Viena šalia kitos ar paliekat tarpus?
Aš kai dedu tarkuotą sūrį, tai jis krenta nuo tų barankyčių ir beveik nesilaiko, o kai pasilydo Nukrapštyt "tikras smagumėlis"
Kaip dedat tas barankytes į skardą? Viena šalia kitos ar paliekat tarpus?
Aš kai dedu tarkuotą sūrį, tai jis krenta nuo tų barankyčių ir beveik nesilaiko, o kai pasilydo Nukrapštyt "tikras smagumėlis"
QUOTE(kvaki @ 2005 10 07, 15:02)
O man toks klausimas iškilo:
Kaip dedat tas barankytes į skardą? Viena šalia kitos ar paliekat tarpus?
Aš kai dedu tarkuotą sūrį, tai jis krenta nuo tų barankyčių ir beveik nesilaiko, o kai pasilydo Nukrapštyt "tikras smagumėlis"
Kaip dedat tas barankytes į skardą? Viena šalia kitos ar paliekat tarpus?
Aš kai dedu tarkuotą sūrį, tai jis krenta nuo tų barankyčių ir beveik nesilaiko, o kai pasilydo Nukrapštyt "tikras smagumėlis"
technologiją jau patobulinom. lyginant su pirmuoju puslapiu va ča užuomina į tai
Suprantama į faršą sūrio primaišius gal ir nesigautų, tačiau jį pamaišius su majonezu jau nebyrės....