na va, ragauju ir aš tas baronkėles, galiu pasakyti kad laaaaaaaaaaaaaaaaabai skanu
Į faršą dėjau česnako, svogūno, kiaušo nedėjau, mirkiau vandeny, prie kepimo popieriaus neprilipo.
Dar einu pasidarysiu padažą majonezas+kečupas+česnakas
Taigi atsidarau šaldytuvą- o ten tusčia, atsidarau kamera o ten tik mažytis šaukšto dydžio faršo gabalėlis(šuniui paliktas)...atsidarau spintelę, o ten dar pakas beveik pilnas sudžiūvusių baronkų kažkada pirktas užsilikęs...na tai paėmiau aš viena didelę morką, svogūną, česnaką, juos susmulkinau ir pakepinau keptuvėj tada į daržoves įdėjau faršo mažyti gabalėlį, imušiau kiaušinį, įbėriau truputi manų ir šiuo įdaru užpilddžiau barankėles- nu labai skanu!!! ir kaip pigu!!!
Na aš irgi šį užkandį darau - tik kai baronkas mirkau piene į pieną pridedu druskos ir prieskonių - man taip skaniau. be to dažniausiai negaunu pirkt nesaldžių baronkyčių
Vat baronkyčių tas saldumas ir man šiek tiek jaučiasi Gal voju gal būtų skanu su tom kur Čiki piki vadinasi atrodo, kur yra čili, su krapais ir pan.
Ir antrą dieną darau tas baronkytes tik su krabų lazdelėm Man skaniau nei su faršu
Vis iškepu didelę skardą ir žiūrėk jau nėra.Va kaip tik gimtadienis artėja, tai bus šaltas patiekalas.Prikepsiu dvi dideles lėkštes-ir pigu ir skanu
Ir antrą dieną darau tas baronkytes tik su krabų lazdelėm Man skaniau nei su faršu
Vis iškepu didelę skardą ir žiūrėk jau nėra.Va kaip tik gimtadienis artėja, tai bus šaltas patiekalas.Prikepsiu dvi dideles lėkštes-ir pigu ir skanu
QUOTE(molli @ 2005 09 15, 15:11)
o kaip tu tas krabų lazdeles paruoši? ar su kažkuo dar maišai ar kaip?
QUOTE(jolaxus @ 2005 09 15, 14:39)
o kaip tu tas krabų lazdeles paruoši? ar su kažkuo dar maišai ar kaip?
1 pok. krabų lazdelių smulkiai supjaustau, įmušu vieną kiaušinį, dedu šaukštą majonezo, ir pritarkuoju sūrio.Viską išmaišau ir tuo įdaru įdarau baronkytes
nusipirkau svogūnų prieskonio baronkyčių, bandysiu šiandien šį patiekaliuką
patiekaliukas kirtom su mažium išsijuosę, dabar pabandysiu su krabų lazdelėm
Nusprendziau ir as paragauti sito stebuklo. siaubingai skanu! o jau brangusis kaip isgyre.jam valgant net ausys krutejo reikes kad aisbandyti ir salduji varianta...
QUOTE(gelmytė @ 2005 09 18, 10:30)
patiekaliukas kirtom su mažium išsijuosę, dabar pabandysiu su krabų lazdelėm
Tos barankytės su svogūnų prieskoniais, kiek žinau yra dar mažesnės, nei paprastos, tai ir mirkyti vandenyje gal reikia jas mažiau, ar tiek pat...
dabar valgau ir aliuką gurkšnoju
Aš šitas picutes daraui su dešra.Mirkau piene, dedu dešrytę, pomidora,majonezą,sūrį.Skardos niekuo netepu ir nietiesiu.palaukiu kol sūris išsilydys ir psio