Vajetau pats skaniausias mano vaikystės patiekalas atsimenu iš darželio grižus, mamos jau zyzdavau, kad padarytų tokių barankėlių neseniai prisiminiau ir pati pasidariau. man šaltos netgi skanesnės nei karštos Tik mes mirkom piene, o ne vandenį. Tada dar skaniau gaunas. gaila, kad MB tokių dalykų niekaip neįkiši Jam arba mėsos gabalas ant stalo arba nieko..
Ir as nusprendziau kepti savaitgali sias barankytes, kuriu mes visada turime, nes megstam pagrauzti. Beda tik, kad farso kameroje neradau, reiks nusipirkti. Tikiuosi, kad ir mano dukrytei patiks, nes ji labai megsta karstus sumustinukus.
As sia savaite dariau,tai visiems patiko,tad greit ju nebeliko,o MB pasake dazniau ir daugiau daryt
Siandien ir as gaminau tas baronkytes man labai patiko . Vyras kai pamate kad mirkau barokas iskart pasake, kad vel kazkokia nesamone gaminsiu , bet paragves ivertino labai puikiai
Drįstu pastebėti, kad tokią nesąmonę kepiau ir valgiau pirmąkart gyvenime. Taip pat drįstu pastebėti, kad skonio beveik nepajutau Bo man liko tik kelios baronkytės - per keletą minučių viską sušveitė mano kulinarinių eksperimentų bandytojai Sakė, vasarą gamtoje - jėga!
O skoniui pagerinti į faršą įmaišiau smulkiai kapoto naminio rūkyto kumpio ir svogūnų laiškų.
O skoniui pagerinti į faršą įmaišiau smulkiai kapoto naminio rūkyto kumpio ir svogūnų laiškų.
pabanziau uzkepele labai patiko, tik toks klausimelis iskilo, ar kietokos barankos turi buti pries dedant farsa ar visai istesti
QUOTE(Palme22 @ 2011 02 21, 14:36)
pabanziau uzkepele labai patiko, tik toks klausimelis iskilo, ar kietokos barankos turi buti pries dedant farsa ar visai istesti
esu pataikiusi ant skirtingų barankų, kai kurios ištyžta gana greitai, tačiau aš jas mirkydama stebiu, tikrinu ir stengiuosi baigti mirkyt kol dar išlaiko formą, kad nebūtų visiška košė...
QUOTE(jolaxus @ 2011 02 21, 16:04)
esu pataikiusi ant skirtingų barankų, kai kurios ištyžta gana greitai, tačiau aš jas mirkydama stebiu, tikrinu ir stengiuosi baigti mirkyt kol dar išlaiko formą, kad nebūtų visiška košė...
aciū, bandysiu
QUOTE(Palme22 @ 2011 02 21, 14:36)
pabanziau uzkepele labai patiko, tik toks klausimelis iskilo, ar kietokos barankos turi buti pries dedant farsa ar visai istesti
Jeigu darau su dešrelėmis pvz ir sūriu, tai jo, dar šiek tiek kietokios būna.
Bet, jei su faršu ir reikia, kad ilgiau pakeptų, tuomet, stengiuosi kaip įmanoma ilgiau jas "patižinti"
"Kaziuko" meniu dar karšta, ką tik iš orkaitės