nu reikes ir man pabandyt,labai jau cia jus giriat
Fantastiskas receptas... labai greit isnykstantis maistas
Nu as nesuprantu kas darot ne su farsu..kaip jum tas idaras neiskrenta as dejau supjaustyta desryte ir sutarkuota suri ir majonezas.. puse idaro iskrito ir dar prikepe prie folgos..tai bandysiu su popierium daryt..
Girdejau ir as apie si recepta
Tik, kad va dar neisbandziau, bet ilgai manau nelauksiu
Tik, kad va dar neisbandziau, bet ilgai manau nelauksiu
Na as katik isbandziau si recepteli
tai man visai patiko kaip skanos bandutes
Tiesa, as dariau su sampinjonu idaru , tai man lbv skanu be to manyciua, labai svarbu per daug nepermirkyti barankleliu
Bet visumoje tai
tai man visai patiko kaip skanos bandutes
Tiesa, as dariau su sampinjonu idaru , tai man lbv skanu be to manyciua, labai svarbu per daug nepermirkyti barankleliu
Bet visumoje tai
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2007 11 18, 13:20)
pas mane jauciu farso per daug buvo,nes labai mesa jautes..
Kaip juokinga )))
O jums kotletuose mesos nesijaucia ???
Juk jei dejot farsa, tai manyciau, kad cia ne desertas gavosi, o uzkandele su mesa
As vakar kepiau barankytes, tai piene mirkiau gal kokia valanda kol suminkstejo, ir labai skaniai iškepe. Ir mesa jauciasi... bet skani mesa
Sveikos, SuperMamos!
Noriu padekoti uz si saunu receptuka. Ka tik pasigaminau si patiekaliuka, isties labai gardu. Dariau is Cento baronkyciu, tai mirkiau kokia valanda, bet isejo minkstuciai kepsneliai.
Dar karteli dekui.
Noriu padekoti uz si saunu receptuka. Ka tik pasigaminau si patiekaliuka, isties labai gardu. Dariau is Cento baronkyciu, tai mirkiau kokia valanda, bet isejo minkstuciai kepsneliai.
Dar karteli dekui.
Labai ačiū už šį receptuką. Vakar išbandžiau ir aš. Dariau iš "Javinės" arbatinių traškučių, į vienus dėjau kalakutienos faršą, ant viršaus sūrį,o į kitus (mano dukrelė nevalgo su mėsa nieko) - tarkuotus obuolius su cukrumi ir cinamonu, ant viršaus irgi uždėjau sūrio. Baronkas dėjau į pateptą aliejumi skardą, taigi iškepus, viskas labai lengvai nusiėmė, įdaras irgi laikėsi baronkoj, nekrito. Šeimynai labai patiko, kitą kartą reikės išbandyti su kitokiais įdarais.
Ir aš bandžaiu šį receptuką Labai labai skanu. Kepiau jau kelis kartus. Naudojau arbatinius traškučius, pamirkau juos karštame piene (kad greičiau būtų) gal kokias 5min., įdarui naudojau kalakutienos faršą su svogūniuku smulkiai pjaustytu ir prieskoniais, o fermentinį sūrį tai sutarkavau ir sumaišiau su faršu, nes man nepatinka kai dedamas sūris tik ant viršaus. Kažkaip negražu man kai atšala barankytės
kaip gerai, kad ši tema gyva, o tai aš pati buvau primiršus šį patiekaliuką reikės dukružės gimtadieniui paruošti su draugėm sulukštens tarp savo mergaitiškų gimtadienio žaidimų