Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vestuvių metinių proga

QUOTE(edelveise @ 2010 12 22, 16:14)
Sveiki visi,

gal turite idomiu ideju, ka dovanoti 5 metu proga? - medines vestuves?

medinius šaukštus išdegintus, arba kočėlą, arba lentutę pjaustymų su vardais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edelveise @ 2010 12 22, 17:14)
Sveiki visi,

gal turite idomiu ideju, ka dovanoti 5 metu proga? - medines vestuves?

mano sesuo mediniu vestuviu proga gavo ivairiausiu mediniu stalo irankiu: saukstu, sakuciu, lenteliu ir t.t.
dar gavo medinius vejo varpelius (nezinau kaip tiksliai jie vadinasi g.gif buna ju stikliniu, geleziniu, o ji gavo medinius).
Atsakyti
Manau labai tiktu sios ranku darbo lenteles :

user posted image
Atsakyti
mes gavome dovanų iš liudininkų didelį medinį išgravisuotą šaukštą, atrodė tikrai įspūdingai.
Atsakyti
QUOTE(Niki77 @ 2009 11 11, 17:36)
ax.gif  Viena sauniausiu ir ispudingiausiu dovanu - kai man vyras sukakties proga padovanojo musu bendra, viena graziausiu nuotrauku, atspausdinta ant drobes  blush2.gif  o siaubas kaip grazu! iki siol sis fotopaveikslas kabo miegamajame garbingiausioje vietoje!  lotuliukas.gif niekaip negaliu atsidziaugti ir atsigrozeti - kasdien jauciuosi kaip karaliene, kadangi toje nuotraukoje mes tokie greazus! o kaip ji atrodo ant drobes... biggrin.gif jei tik noresite kazka nustebinti, pamaloninti... kreipkites tikrai. esu labai patenkitna ir kokybe, ir, kaip suzinojau, kaina. imone berods artiq vadinasi. jei kam idomu, pziurekit...

Sveika, nors tavo zinute rasyta jau seniai, bet surizikuosiu kreiptis. Norim padaryti vestuviu nuotrauka ant drobes savo tevams. Sukanka 30 metu kai jie kartu. Gal galetum parekomenduoti. Aciu
Atsakyti
gal turite kokiu idėju ką padovanoti vyrui 13 vestuvių metiniu proga ( nėrinių (nertos) vestuvės)
Atsakyti
nunerk jam šalikelį... blush2.gif
Atsakyti
Labas!
Uz keliu savaiciu mano vyro seneliu deimantines -60 metu vestuves.

Aciu eglejk uz ideju pametejima, bet as vis suku galva KA DOVANOTI???? deimantu neiperkam:D Nuotrauku albumas jau buvo dovanotas auksiniu vestuviu proga. Gal zinot ar tos juostos ir lazdos tik auksiniu vestuviu simboliai ar galima ir deimantinems pritaikyti?
Atsakyti
ruošiuos dabar 10 metų vestuvių jubiliejui, ką padovanoti vyrui g.gif , prašom patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ogoo @ 2012 07 16, 10:02)
Labas!
Uz keliu savaiciu mano vyro seneliu deimantines -60 metu vestuves.

Aciu eglejk uz ideju pametejima, bet as vis suku galva KA DOVANOTI???? deimantu neiperkam:D Nuotrauku albumas jau buvo dovanotas auksiniu vestuviu proga. Gal zinot ar tos juostos ir lazdos tik auksiniu vestuviu simboliai ar galima ir deimantinems pritaikyti?

kaip raso internete, svarbiausia sia diena - tvirta it deimantas seima smile.gif tad sakyciau gal koki filma apie seimos vieninguma sukurpti. Su palinkejimais, prisiminimais apie senoliu meile, grazu tarpusavio bendravima ar tiesiog istrigusius momentus
Atsakyti
Sveikutes, gal kam teko ka nors dovanoti 10-ties metu proga 4u.gif Dešimtosios metinės - rožinės arba alavinės.
Atsakyti
QUOTE(DINSĖ @ 2012 07 17, 21:27)
Sveikutes, gal kam teko ka nors dovanoti 10-ties metu proga  4u.gif Dešimtosios metinės - rožinės arba alavinės.

jei gyvena name ar turi sodą, tai nedvejodama rožės krūmą pirkčiau. Jų tokių gražių yra, ir kaip tik vasara - sodinti galima.
Jei sąlygos ne tokios geros, http://www.mainyk.lt...reivelis/164399 gal ką nors tokio smile.gif klasika dvelkia.
Atsakyti