Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vestuvių metinių proga

musu draugu sidabrines vestuves buvo tokios su jumoristine programa, tai dovana pakavau i folija - juk sidabras smile.gif is folijos gele islanksciau ir juosta
Atsakyti
YRA internete surasytos kada kokios metines, pagooglinti reikia 4u.gif
Atsakyti
Niu, o aš atėjau pas jus pasiguosti ax.gif Nuspręndėme, kad savo 10 metukų proga nieko neorganizuosime, o geriau rudenį prasitęsime vasarėlę Ispanijoje. Tad ramiai pasėdėjome namučiuose, o aš negavau net gėlytės angel_sadangel.gif Matyt nenusipelniau mastau.gif
Atsakyti
Kadangi pati netekėjus dar... ax.gif tad dovanoju tėvam kai sukanka vestuvių metinės, ne kiekvienais metais doh.gif ne visada leidžia finansai kažką ypatingo nupirkti doh.gif doh.gif
kai buvo 20 metų vedę, tai padovanojau didžiulį kaljaną, 23 metų metinėms išsiuvinėtus jų inicialais rankšluoščius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2010 08 13, 10:31)
Niu, o aš atėjau pas jus pasiguosti  ax.gif  Nuspręndėme, kad savo 10 metukų proga nieko neorganizuosime, o geriau rudenį prasitęsime vasarėlę Ispanijoje. Tad ramiai pasėdėjome namučiuose, o aš negavau net gėlytės  angel_sadangel.gif  Matyt nenusipelniau  mastau.gif

console.gif bent jau gėlių tai galėjo doh.gif
Atsakyti
Mes su vyru susituoke tik 3 metai, bet kartu jau esam 10 metu, tai sia proga sukuriau jam filmuka is musu nuotrauku, su muzika ir graziais zodziais.
Kam idomu, prasom pasiziureti 4u.gif
http://www.youtube.c...h?v=LAeOFZR9dqg
Atsakyti
QUOTE(papukaite @ 2010 08 18, 21:01)
Mes su vyru susituoke tik 3 metai, bet kartu jau esam 10 metu, tai sia proga sukuriau jam filmuka is musu nuotrauku, su muzika ir graziais zodziais.
Kam idomu, prasom pasiziureti  4u.gif
http://www.youtube.c...h?v=LAeOFZR9dqg

Na saunuole thumbup.gif , manau labai myli savo vyra (kaip ir jis tave) 4u.gif .
Esate labai grazi pora thumbup.gif
Sekmes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritat29: 18 rugpjūčio 2010 - 21:56
QUOTE(meduolytee @ 2010 05 13, 14:27)
pries penkerius metus buvau svocia ir siemet bus minimos jaunuju penktosios metines  bigsmile.gif  (medines). Dabar galvoju, ka cia idomesnio padovanoti (apart mediniu saukstu ir dezuciu) . Gal galima patarimo????????  4u.gif

Daug ką iš medžio daro, degna, paišo viena iš supermamų (atrodo linike77). Pasižiūrėkit ten daug idėjų, aš ten kitokiom progom, bet jau net 2 kartus užsakynėjau smile.gif

QUOTE(racke @ 2010 08 13, 10:31)
Niu, o aš atėjau pas jus pasiguosti  ax.gif  Nuspręndėme, kad savo 10 metukų proga nieko neorganizuosime, o geriau rudenį prasitęsime vasarėlę Ispanijoje. Tad ramiai pasėdėjome namučiuose, o aš negavau net gėlytės  angel_sadangel.gif  Matyt nenusipelniau  mastau.gif

Na žinokit, kartais vyrams nedašyla doh.gif manikšis kažkada irgi yra dėl to yra gavęs pylos biggrin.gif kaip paprastom dienom gėles dovanoja - be progos, gimtadieniui brangiausias dovavas... na kažkaip vyrams sunku pamastyti gal lotuliukas.gif

Yra geras pasakymas:
Vakare guli moteris ir vyras šalia lovoje. Moteris galvoja "kažin ką dabar jsi galvoja, šnd buvo toks šaltas, piktas", o vyras tuo pat metu masto "hm, kaip ta musė ant lubų laikosi ir nenukrinta" lotuliukas.gif Taip, kad manau tuo viskas pasakyta biggrin.gif

O man reikia idėjų:
2 metų sukatuvių proga - maniškiui patalynė, maikutės ir pan su nuotraukom nepatiks schmoll.gif
O tėvams šiasi metais sidabrinės vestuvės g.gif nu negi šaukštus dovanoti? biggrin.gif jiems visokie išvažiavimai, poilsiai kažkur nepatiks, jie labai yra "namų žmonės", tai net nžn g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas greitai kokia mintį duos ką padovanoti 6m. vestuvių proga (geležinės vestuvės). 4u.gif 4u.gif 4u.gif šį šeštadienį sueina.
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2010 08 26, 10:46)
Sveikos, gal kas greitai kokia mintį duos ką padovanoti 6m. vestuvių proga (geležinės vestuvės). 4u.gif  4u.gif  4u.gif šį šeštadienį sueina.

Gal po ką nors iš brangaus metalo smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi,

gal turite idomiu ideju, ka dovanoti 5 metu proga? - medines vestuves?

Atsakyti
laba diena,
Gal turit kokią ideją 45-tų vestuvių metinėms 4u.gif Safyrinės vestuvės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P@nter@: 25 liepos 2011 - 11:16