Man patiko tokia dovana: http://www.lunarbalt...2meness_lt.html
Labai originali. Labai manau tiks tokia dovana turtoliams, kurie visko turi.
QUOTE(B M W @ 2010 01 28, 13:17)
Man patiko tokia dovana: http://www.lunarbalt...2meness_lt.html
O as nesuprasciau tokios dovanos , geriau jau skanaus vyno butelis
QUOTE(Snezana @ 2009 08 11, 10:21)
Gal kam patiks tokia mintis . Trakuose yra rengiamos šokolado šou - degustacijos. Ten galima valgyti jo tiek, kiek norite ir patys savo rankom pasidarysite marcipaninį skanėstą.
mano drauge ten vestuves atsoko, liuks vietike
pries penkerius metus buvau svocia ir siemet bus minimos jaunuju penktosios metines (medines). Dabar galvoju, ka cia idomesnio padovanoti (apart mediniu saukstu ir dezuciu) . Gal galima patarimo????????
Man ir idomu ka galima butu padovanoti 5 metu sukaktuviu proga, kad deretu bendrai tiek vyriskiui, tiek moteriskei
QUOTE(Perfect @ 2009 07 14, 13:16)
Oi, kiek idėjų...Atsimenu, mes pirmaisias metais, kadangi tos vestuvių metinės kai kur nurodomos kaip popierinės, ėjom fotografuotis.
Antraisias, kadangi jos medvilninės - padovanojau jam patalynę su savo nuotrauka.
Na, ir taip toliau. Tiesiog kiekvienais metais susieju dovaną su metinių pavadinimu.
Antraisias, kadangi jos medvilninės - padovanojau jam patalynę su savo nuotrauka.
Na, ir taip toliau. Tiesiog kiekvienais metais susieju dovaną su metinių pavadinimu.
Norejau paklausti kiek kainuoja patalyne su savo nuotrauka ir kur jas daro
Kad net neteko apie tokia girdėti , tai gal geriau nuotrauką ant drobės padaryti, daug ispudingiau atrodytu
Na butent ir man neteko girdeti kad ant patalynes butu galima foto deti, na kaip ant marskineliu, na bet gal .. gal kas zino ?
QUOTE(renaus @ 2010 05 18, 20:53)
Na butent ir man neteko girdeti kad ant patalynes butu galima foto deti, na kaip ant marskineliu, na bet gal .. gal kas zino ?
daro ir ant patalyles bei pagalves,pati dabar galvoju sesei dovanele padaryti
QUOTE(Marija79 @ 2010 05 25, 22:28)
Sveiki, neužilgo tėvai šves 35 vestuvių metines. Norėtumem padovanoti originalią dovaną Tik nelabai žinau ką Gal kas gali patarti?
As savo tevam 30 vestuviu metiniu metu padariau nuotrauku koliaza. Pati dirbu su maketavimo programom, tai tokiom sventem daug kas pas mane uzsakineja ivairius maketus ir remina (kainos pas mane nesikandzioja). Dovana superine!
O dabar va viena pora uzsake 25 vestuviu metinem albuma tevams (15 nuotrauku, formatas 20x30, graziai sumaketuota bus ir i albuma klijuos ). Tikrai gera dovana
QUOTE(Almera @ 2009 11 18, 18:15)
na o ka originalaus pasiulytumete alaviniu vestuviu proga... kas cia gali buti is alavo..?
O kada buna svenciamos alavines?