Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vestuvių metinių proga

Gal kam patiks tokia mintis 4u.gif . Trakuose yra rengiamos šokolado šou - degustacijos. Ten galima valgyti jo tiek, kiek norite ir patys savo rankom pasidarysite marcipaninį skanėstą.
Atsakyti
QUOTE(Snezana @ 2009 08 11, 10:21)
Gal kam patiks tokia mintis  4u.gif . Trakuose yra rengiamos šokolado šou - degustacijos. Ten galima valgyti jo tiek, kiek norite ir patys savo rankom pasidarysite marcipaninį skanėstą.

Esu ten buvusi, ten vyko mano mergvakaris. Labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2009 08 11, 18:16)
Esu ten buvusi, ten vyko mano mergvakaris. Labai patiko  wub.gif

ir kaune yra thumbup.gif
Atsakyti
o mes mediniu vestuviu proga dovanojome medines rozes...manau siai progai tai tinkama dovana....
Atsakyti
Mes mediniu vestuviu proga padovanojom isgraviruotus medinius saukstus ir stiklainiuka medaus. smile.gif
Atsakyti
ax.gif Viena sauniausiu ir ispudingiausiu dovanu - kai man vyras sukakties proga padovanojo musu bendra, viena graziausiu nuotrauku, atspausdinta ant drobes blush2.gif o siaubas kaip grazu! iki siol sis fotopaveikslas kabo miegamajame garbingiausioje vietoje! lotuliukas.gif niekaip negaliu atsidziaugti ir atsigrozeti - kasdien jauciuosi kaip karaliene, kadangi toje nuotraukoje mes tokie greazus! o kaip ji atrodo ant drobes... biggrin.gif jei tik noresite kazka nustebinti, pamaloninti... kreipkites tikrai. esu labai patenkitna ir kokybe, ir, kaip suzinojau, kaina. imone berods artiq vadinasi. jei kam idomu, pziurekit...
Atsakyti
QUOTE(Erika26 @ 2009 06 04, 14:34)
sveikos mamytes turiu bedute,padekit.mano teveliu 26 vestuviu metines ir noriu kazka toikio jiems sumastyti ale poksto forma,pernai buvo 25 metai tai nesvente,nes mane istekino tuo metu,tad seis metais noriu jiem atsidekodama kazka sugalvoti,tevai jaunatviski.jai galit duokit ideju.galeciau tam isleist 100lt.arba draugus sukviesti,sumestini koki padaryti na nzn. g.gif

Dabar yra labai daug nebrangiu pasiulymu Druskininku viesbuciuose ir htl. Villa Alicante 4u.gif
Atsakyti
na o ka originalaus pasiulytumete alaviniu vestuviu proga... kas cia gali buti is alavo..?
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2009 11 18, 17:15)
na o ka originalaus pasiulytumete alaviniu vestuviu proga... kas cia gali buti is alavo..?

Nežinau ar koks vyras gali būti abėjingas alaviniams kareivėliams. Tiesa reikia sugebėti surasti, minčių yra, ir nėra labai jau pigu, jei geri kareivėliai.

O senais laikais tai pusė viso gyvenimo iš alavo būdavo padaryta. Dabar tai jau sunkiai ką ir berastume.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tevas ant arklio: 20 lapkričio 2009 - 11:24
QUOTE(Snezana @ 2009 08 11, 10:21)
Gal kam patiks tokia mintis  4u.gif . Trakuose yra rengiamos šokolado šou - degustacijos. Ten galima valgyti jo tiek, kiek norite ir patys savo rankom pasidarysite marcipaninį skanėstą.

Žinau, kad Kaune irgi galima šokoladinėje tokį vakarą praleisti thumbup.gif
Atsakyti
Man teko mediniu vestuviu metiniu proga dovanoti savo pacios siuvineta paveiksla - stilizuota RP dizaino medi, parinkau kad spalvine gama tiktu ju namams, ireminom ir padovanojom - draugai buvo labai patenkinti.. ax.gif
Atsakyti
Manau galima ir kokioj kavinej ar restorane ispirkti ceki,ir nueis bet kuria dienele pavakarieniaus.Ar kokio nors boulingo ispirkti palosti,zinoma jei megsta ir yra salygos wub.gif
Atsakyti