Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana vestuvių metinių proga

QUOTE(evelinute999 @ 2009 02 13, 19:28)
aciu uz pasiulymus  aciuks.gif  4u.gif pati galvoju apie pirmaji varianta, bet noriu kokiu nuotraukyciu jam asmeniskai blush2.gif bet neaisku ar pavyks igyvendinti verysad.gif
ir dar labai idomi mintis su balionais, verta pamastyti ir apie ja bigsmile.gif

as apie asmeninia fotosesija ir siuliau ypac grazios buna kai nuoga tik reik pas gera fotografa pataikyt 4u.gif
o seip beveik visas idejas pati bandziau blush2.gif
Atsakyti
jei tai pirmosios jūsų vestuvių metinės, jei abu esat "prie humoro" ir jei dovana nebūtinai turi būti brangi, tai būtų smagu padovanoti knygą "vieneri metai mėšle" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2009 02 15, 20:17)
jei tai pirmosios jūsų vestuvių metinės, jei abu esat "prie humoro" ir jei dovana nebūtinai turi būti brangi, tai būtų smagu padovanoti knygą "vieneri metai mėšle" hihihi.gif

pavadinimas neblogai skamba biggrin.gif apie ka ta knyga? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gobsiukas @ 2009 02 14, 00:50)
as apie asmeninia fotosesija ir siuliau ypac grazios buna kai nuoga tik reik pas gera fotografa pataikyt 4u.gif
o seip beveik visas idejas pati bandziau blush2.gif

as apie tokia fotosesija ir galvoju bigsmile.gif jau ir fotografe esu susiradus, tik reikia kazkaip paslapciom iki Vilniaus nudardeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 02 16, 23:02)
pavadinimas neblogai skamba biggrin.gif apie ka ta knyga? biggrin.gif

Vieneri metai mėšle

šią knygą verta pirkti daugiau dėl skambaus pavadinimo biggrin.gif

mano pusseserė savo vyrui padovanojo vienerių metų sutuoktuvių proga, tai sakė jos vyras skaitė ir juokėsi bigsmile.gif sakė kažkuo patraukė jį ši knyga
Atsakyti
galite padovanoti koki dovanu ceki uz solidzia suma, issirinks brangusis pats ka nores;]
Atsakyti
sveikos mamytes turiu bedute,padekit.mano teveliu 26 vestuviu metines ir noriu kazka toikio jiems sumastyti ale poksto forma,pernai buvo 25 metai tai nesvente,nes mane istekino tuo metu,tad seis metais noriu jiem atsidekodama kazka sugalvoti,tevai jaunatviski.jai galit duokit ideju.galeciau tam isleist 100lt.arba draugus sukviesti,sumestini koki padaryti na nzn. g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na metines manau tokia svente, kad nori pabudi dviese, pasijuokti is ivairiu barniu ar smagiu nuotykiu. Gali ma buti isnuomuoti nameli namelio nuoroda 4u.gif

Manau pabuti savaitgali butu smagu.

Galiu pasidalinti kaip atsventeme dvieju metuku jubilieju lotuliukas.gif
Na MB mane veze uzristom akim gal pusantros valandos, kad nesuprasciau kur vaziuojame blush2.gif na buvo nejauku, taciau smagu, kad del manes taip daro mirksiukas.gif
Na kai jau leido nusiimti, tai kai nusiiemiau, kal kokias dvi minutes nelabai supratau kur esu lotuliukas.gif na bet atsiradome Trasalyje thumbup.gif ir ten praleidome visa savaitgali ir dar iteike maza smulkmenele ax.gif blush2.gif

Galima ir Jum kazka panasaus padaryti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pamirsau parasyti, ka as dariau. Tai buvo visko daug bet po truputi lotuliukas.gif pripirkau: saldainiu, alaus, masaza, diploma, kojnes ir dar, bet daba jau nebepamenu. Kiekviena daikta supakavau atskirai. Ant supakuoto daikto uzrasiau po uzuomiona, na pvz ant alaus: kad nepamirstume senu tradiciju, na mes vakarasi daznai isgerem po bokaliuka. Ir taip kiekviena daikta susiejau su musu kazdienybe. Tai labai patenkintas liko, nes turejo paspelioti ir buvo idomu lukstenti thumbup.gif
Aisku tuos daiktus ir dovaneles galima susigalvoti paciom. blush2.gif

Atsakyti
Nu šaunuolės žmonos (o ir vyrai ne iš kelmo spirti) thumbup.gif
Jau dabar žinau ka vyrui dovanosiu per metines bigsmile.gif
Norėjau padaryti viena tokia dovana, bet nelabai pavyks, nes su vaiku kita diena į ligonine gulamės, tai reikia susiruošti.... unsure.gif
bet buvau sugalvojusi nupirkti spyna, išgraviruoti (nes to nedarėm per vestuves), eiti į senamiestį, ten ant tilto ją pakabinti, raktuką išmesti... ir eiti pasivaikšioti, tada į kavine pavakarieniauti.... pasifotografuoti kartu.... o paskui prie tos spynos kiekvienais metais galima gryzti, prisiminti kaip ją kabinom ir t.t. wub.gif
Bet šį kartą painaudosiu rastomis jūsų idėjomis 4u.gif
Atsakyti
Oi, kiek idėjų...Atsimenu, mes pirmaisias metais, kadangi tos vestuvių metinės kai kur nurodomos kaip popierinės, ėjom fotografuotis.

Antraisias, kadangi jos medvilninės - padovanojau jam patalynę su savo nuotrauka.

Na, ir taip toliau. Tiesiog kiekvienais metais susieju dovaną su metinių pavadinimu.
smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Arteja draugu penktos metines ir jie organizuoja pasisedejima. Ka dovanoti? Gal kils kokiu originaliu minciu kam?? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveika,

As visada linkusi uz linksmas, idejines dovanas..ne uz materialius apciuopiamus ir neduok Dieve buitinius niekucius, dovanas.

Daug kas priklauso nuo skiriamu tam finansu. Padovanokit kokia romantiska procedura dviems, gal bilietus i teatra (spektaklis galetu buti tematiskai parinktas, kiek artimas siai progai), galima ir siaip kokia ekstremalia pramoga - skrydis parasparniu? Geras vynas - visada puiki subtili dovana jam ir jai...

Draugu pomegiai (jei tik juos gerai pazistate) irgi svarbu - galima dovana sieti su tuo.

Atsakyti