Siemet mano teveliu sidarbrines vestuves tai manu kad jiems padovanuosiu grazias sidabrines spalvos uzuolaidas nes jau 100 metu kaba senos ir beskones dar nuo sovietiniu laiku
QUOTE(Ledas @ 2007 09 13, 15:43)
Tokia proga manau visai gerai dovanoti ką nors iš sidabro, ar stalo įrankius, ar taures, žvakides. Dar galima išgraviruoti, kokia proga ir datą
Is tiesu kazkada kazkur skaiciau, kad yra tokia kaip ir tradicija ar paprotys per sidabrines vestuves dovanoti ka nors sidabrinio, per auksines auksinio, per odines - odinio ir tt Manau, kad Ledo idejos labai tinkamos
www.santuoka.lt/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=31&Itemid=152
Stai siame puslapyje yra atsakymai ...
Stai siame puslapyje yra atsakymai ...
O aš norėčiau paprašyti patarimo dėl auksinių vestuvių. Už poros mėnesių bus mano vyro senelių auksinės vestuvės. Šventė rimta, graži, didelė.
Anyta norėtų kažką padaryti, kad kiekvienas svečias galėtų išsinešti namo kaip prisiminimą kažkokį daiktą, tik nesumąstom ką. Kažką simbolionio, mielo, gražaus, kad svečiams primintų apie šią šventę. Gal turit kokių idėjų?
Anyta norėtų kažką padaryti, kad kiekvienas svečias galėtų išsinešti namo kaip prisiminimą kažkokį daiktą, tik nesumąstom ką. Kažką simbolionio, mielo, gražaus, kad svečiams primintų apie šią šventę. Gal turit kokių idėjų?
Mes vyro tevams Perliniu vestuviu proga padareme patalyne su nuotraukomis .Kadangi gyvename tame paciame mieste,tai nuvaziavome jiems nezinant i namus perklojome patalyne ant staliuko padejome roze,prie jos atvirute su sveikinimais,o virtuveje paservirave stala palikome vakariene.Grize tevai rado vakariene,buvo patenkinti viena staigmena,o kai nuejo i kambari pamate ir antraja staigmena.Tevams l.patiko
Cia yra vestuviu jubiliejai ir parasyta kas tinka dovanoti ta proga http://www.geocities...biliejai12.html
Pirmosios vestuviu metines yra zalios ir popierines,tai ta proga nuo pulko gavom viena doleri ireminta su uzrasu, paskui knyga "laimingos santuokos receptai" ir deze pilna tualetinio,serveteliu ir popierinio ranksluoscio. O iteikiant pasake ,kad tai stiklas ATSARGIAI.Buvo labai juokinga,kad visa laika veziojomes ir galvojom kad tik nesudauzyti.O atidarius radom tiek popieriaus.
Pirmosios vestuviu metines yra zalios ir popierines,tai ta proga nuo pulko gavom viena doleri ireminta su uzrasu, paskui knyga "laimingos santuokos receptai" ir deze pilna tualetinio,serveteliu ir popierinio ranksluoscio. O iteikiant pasake ,kad tai stiklas ATSARGIAI.Buvo labai juokinga,kad visa laika veziojomes ir galvojom kad tik nesudauzyti.O atidarius radom tiek popieriaus.
dar cia http://veberis.com/metines.php
Manyciau, labai tiktu sidabriniai ziedai, kuriuos galima butu ir isgraviruoti.
nors dar tolokai iki musu vestuviu metiniu, bet jau pradedu sukti galva ka gi cia padovanojus savo brangiausiajam vyrui gal kas turi kokiu genialiu ideju ir patars ne tik man, bet ir kitoms mamytems, kurios ,galbut, jau susidure ar dar tik susidurs su sia problema
Man taip pat aktuali si tema, tik man liko jau nebedaug laiko iki vestuviu metiniu
pasidarykit fotosesija grazia manau patiks ,
dar galima uzskyti kokioj nors kavinei su nakvyne gan romantiska
galit kartu praleisti sveikatingumo centre kartu ir malonu ir naudinga
o kas norit pigiau gera ideja padovanoti delione is asmeniniu nuotrauku nebrangiai padaro (iki 40lt)
arba dar baliona ideti graziu zodziu aisku daug balionu visus pripusti lai sprogdina ir skaito
o kas norit pigiau gera ideja padovanoti delione is asmeniniu nuotrauku nebrangiai padaro (iki 40lt)
arba dar baliona ideti graziu zodziu aisku daug balionu visus pripusti lai sprogdina ir skaito
QUOTE(gobsiukas @ 2009 02 13, 14:54)
pasidarykit fotosesija grazia manau patiks ,
aciu uz pasiulymus pati galvoju apie pirmaji varianta, bet noriu kokiu nuotraukyciu jam asmeniskai bet neaisku ar pavyks igyvendinti
ir dar labai idomi mintis su balionais, verta pamastyti ir apie ja