As niekuo netepu, tiesiog sudedu viana ant kito, i viduriuka dedu konservuoto persiko pusle, ir visa aptepu plakiniu is kiausinio, cinamono, cukraus. Galima dar grietineles i si plakini ideti, bet as niekada nededu. Ant likusiu mazu rutuliuku dedu arba banano griezineli, arba obuoliuko gabaliuka ir kokia vynuoge
Skanaus
gal kam kils ideju nuo mano vaisiu padeklo
krepseliuose salota, krienai, kepta ispjova ir spanguoliu dzemas, sumustinukai su kiausiniu, maonezu ir ikrais, sumustinukai su silke, svogunu ir kornisonu, bei farso rutuliukai su pomidoriuku
krepseliuose salota, krienai, kepta ispjova ir spanguoliu dzemas, sumustinukai su kiausiniu, maonezu ir ikrais, sumustinukai su silke, svogunu ir kornisonu, bei farso rutuliukai su pomidoriuku
QUOTE(Nerytė @ 2011 10 10, 00:11)
Neryte -Džiugu matyti Tavo kulinarinius šedevrus
QUOTE(regna @ 2011 10 10, 11:39)
aciu, regna
Gal kas zino, kur Anglijoje galima rasti tokiu krepseliu?
Zinau kad parduotuvese parduodami saldyti puff pastry krepseliai. Bet man jie labai dideli,Daug teslos ir gaunasi jau nebe vieno, o bent jau 3-4 kasniu uzkandeles.
Aciu
Zinau kad parduotuvese parduodami saldyti puff pastry krepseliai. Bet man jie labai dideli,Daug teslos ir gaunasi jau nebe vieno, o bent jau 3-4 kasniu uzkandeles.
Aciu
QUOTE(No comment @ 2011 10 19, 12:32)
Aciu
Aciu
Tesco turi buti
QUOTE(No comment @ 2011 10 19, 13:32)
Aciu
Aciu
Kai kuriose parduotuvese galima ju uzsisakyti ir iskepa
Asdoj buna Bakery skyriuje Pati siandien vaziuosiu susigriebti
Oho. Gerai padirbeta
Tesla krepseliams: sviestas, parugstintas vanduo, miltai. Jei noriu tesla siek tiek pagerinti, tai imusu kiausiniu ir dar sauksta grietines idedu.
QUOTE(No comment @ 2011 11 29, 20:41)
Ačiū visom atsakiusioms. Radau tikrai nemažai įv. formų.
Parodau savo 3 dienų darbą
Parodau savo 3 dienų darbą
puikiai padirbeta