QUOTE(inux @ 2011 02 19, 20:40)
Krepšelių Vilnietės gali įsigyti pašilaičiuose "Beatričės saldumynai "
Kiek googlėj randu, tai tie Beatričės saldumynai Savanoriuose? O Jūs rašot Pašiluose?
Gal galit patikslinti kur tiksliai Pašiluose matėt?
Papildyta:
Aš į krepšelius dedu:
1. pikantišką mišrainę: virti kiaušai, sūris Džiugas tarkuotas, česnakai, majonezas Helmanz. Puošt ikrais netikrais galima, pagyvina vaizdą - raudona ar juoda ant gelsvo.
2. Tepu Rytas varškės kremą su žalumynais (be kaupo) ir uždedu lašišos, citrinos.
3. Tepu Rytas varškės kremą su žalumynais (be kaupo) ir uždedu krevetę ar midiją, saulėj džiovinto pomidoro šmotelį ar alyvuogę.
4. Tepu paštetą (tik reik skanaus nusipirkt, gink die ne to kur celofano žarnose kaip dešrelės būna, o sveriamo) ir puošiu pakeptu česnaku (supjaustau ir ant aliejaus kol pagelsta pakepu keptuvėj ir išgriebiu)
5. Virti kiaušai, karštai rūkyta žuvis, majonezas.
Esu valgius krepšelių pridėtų:
ryžių-krablazdžių-majonezo mišrainės
kepenėlių-kiaušinių-majonezo mišrainės
keptos vištos-salotų-vynuogių-saulėgražų-majonezo mišrainės