Įkraunama...
Įkraunama...

Vieno kasnio užkandžiai

QUOTE(aakkvile_ @ 2014 11 08, 20:16)
Labai įdomiai skamba, tūrėtų būt skanu smile.gif O nei jokios grietinės nieko nereikia?

Ne, tiesiog viska apkepu ant aliejaus. Tiesa, as pasidariau sito makalo ale konserva ir bet kada uzklupus sveciams istraukiu is stiklainiuko ir uztepu ant duoniuku, pasildau 10 s. apsivalgymas...
Atsakyti
Moteros, nusipirkau midiju suryme ir nezinau ka su jom daryt biggrin.gif ar galima patiekti vienas prie vyno?
Atsakyti
Gaminau agurku uzkandeles su rukyta vistiena. Puikus ir skanus uzkandis, galima ir krepselius idaryti arba ant mazu skrudintos duonos gabaliuku uzdeti.
user posted image
Atsakyti
Mergaites,noriu krepselius idaryti su rukyta skumbre.Bet dar ka prie jos...?gal kas daret?
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2014 12 03, 10:53-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2014 12 03, 10:53)
Mergaites,noriu krepselius idaryti su rukyta skumbre.Bet dar ka prie jos...?gal kas daret?
Vaikystėj mama darydavo mišraine su skumbre, žirneliais, smulkintu svogūnu ir majonezu. Pešdavomės dėl kiekvieno šaukšto, nors žuvies aš iki šiol nevalgau biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2014 12 03, 11:53-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2014 12 03, 11:53)
Mergaites,noriu krepselius idaryti su rukyta skumbre.Bet dar ka prie jos...?gal kas daret?

Kokio rūkymo skumbrė? Šalto ar karšto?
Prie karšto rūkymo tiks Mona_si paminėta mišrainė, tik man skaniau vis tik su jūros lydeka ar su jūros ešeriu. Dar galima obuolio dėl gaivumo įdėti. Ir mišrainę daryti tiek su majonezu,tiek su aliejumi.
Bet jei žuvis šalto rūkymo, tai tuomet gal virtas kiaušinis ir svogūnas tiks. Žinoma tada dar pipirų (abiems atvejams) ir kažkokių krapų reikėtų g.gif Ir vos vos aliejaus. Majonezas netiks.
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 12 03, 15:22)
ir kažkokių krapų reikėtų  g.gif
Aha, ir aš daryčiau su žalumynais, nes visas tas jovaliukas nelabai estetiškai atrodo, žirneliai vaizdo negelbsti smile.gif
Atsakyti
Salto rukymo skumbre noriu det..kazkada baliuke valgiau,-na taaaip skanu...lygtai dar agurko buvo..na bandysiu,aciu uz idejas 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2014 12 03, 21:44-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2014 12 03, 21:44)
Salto rukymo skumbre noriu det..kazkada baliuke valgiau,-na taaaip skanu...lygtai dar agurko buvo..na bandysiu,aciu uz idejas 4u.gif

Gal marinuotas tada tiks g.gif O bendrai, tai atsipjauk visko po gabaliuką ir ragauk. Kai atrasi tinkamą derinį padarysi mišrainę, kurią ir sudėsi į krepšelius smile.gif .
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2014 12 03, 20:44-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2014 12 03, 20:44)
Salto rukymo skumbre noriu det..kazkada baliuke valgiau,-na taaaip skanu...lygtai dar agurko buvo..na bandysiu,aciu uz idejas 4u.gif

mums patinka šalto rūkymo skumbrė gabaliukais, žalios tarkuotos morkos, majonezas thumbup.gif
Atsakyti
Mano megstamiausias;
I varske deti susmulkintas krabu lazdeles, majonezo, nepagaileti Santa Marija vidurziemio juros prieskoniu, visa tai sumaisius deti ant duoniuko (krepselio, ar salotos lapo), ant virsaus gabalelis rukytos lasisos, ir siek tiek citrinos. Valgo ir mazi ir dideli thumbup.gif
Atsakyti
Ant pagaliukų (dantų krapštukų) suveriu, ką turiu - sūris su vynuogėm arba alyvuogėm, vytintas kumpis su paskrudintos duonos gabaliuku, raugintu agurku. Ir dar labai tinka visokios užtepėlės - džiovintų pomidorų, alyvuogių, pelėsinio sūrio - tiesiog užtepi ant ciabata duonelės smile.gif
Atsakyti