Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnesių vaikelio mityba, II tema

QUOTE(giljeta @ 2009 02 04, 22:06)
aciu mamytes uz patarimus  mirksiukas.gif ryt is ryto skubesim virt darzovienes ir bandysim valgyt cool.gif apsisarvuos mamyte kantrybe juk ta saulute mamos gyvenimo dziaugsmas wub.gif

nu va tik ka valgem daezoviene thumbup.gif smagu buvo ziuret kaip ji valge lotuliukas.gif essen.gif jauciuosi tokia wub.gif
aaaaaaaciu mamytes uz patarimus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giljeta @ 2009 02 05, 14:51)
nu va tik ka valgem daezoviene thumbup.gif  smagu buvo ziuret kaip ji valge lotuliukas.gif  essen.gif  jauciuosi tokia wub.gif
aaaaaaaciu mamytes uz patarimus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ner uz ka mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
[SIZE=14][COLOR=purple]
QUOTE(Donata87 @ 2009 02 05, 16:10)
ner uz ka mirksiukas.gif  4u.gif

O jus valgote tyreles? essen.gif mano maziuke labai megsta slyvas su obuoliais,per diena net keleta kartu vagom essen.gif

clap.gif clap.gif clap.gif turim pirma dantuka clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(giljeta @ 2009 02 05, 15:44)
[SIZE=14][COLOR=purple]
O jus valgote tyreles? essen.gif mano maziuke labai megsta slyvas su obuoliais,per diena net keleta kartu vagom essen.gif
clap.gif  clap.gif  clap.gif turim pirma dantuka clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif

mes vakarais valgom tyreles, maniskiui labai patinka bananas su persiku thumbup.gif oi kaip sveikinam su pirmu dantuku! clap.gif 4u.gif o mes vis dar laukiam ir laukiam... mastau.gif
Atsakyti
o mums nepatinka nei bananu nei obuoliu tyreles ir dantuku me irgi dar neturime verysad.gif Bet labai labai laukiam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupulia @ 2009 02 05, 16:03)
o mums nepatinka nei bananu nei obuoliu tyreles ir dantuku me irgi dar neturime  verysad.gif   Bet labai labai laukiam  ax.gif

maniskis nevalgo vien obuoliu tyreles o vat obuoliuka tik duok! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donata87: 05 vasario 2009 - 15:04
sveikos
mano mažius rytais suvalgo indelį obuolių, obuolių-kriaušių tyrelės ...
per pietus valgo daržovienę, skaniausiai valgo mano virtą, o ir man ji skaniau atrodo ax.gif verdu iš bulvytės, moliūgo, kopūsto, kartais vietoje kopųsto įdedu hipp pastarnoką; cukiniją;žiedinį kopūstą; brokolių ir morkų nevalgo- nes alergiškas... į tyreles sviestuko visad truputį įdedu, jei aliejaus įvarvinu tai nevalgo schmoll.gif

vakare prieš miegą duodu košytės, visą sav daviau hipp pirmąją kūdikio košytę, vakar mėginau duoti grikių hipp, padariau su mišinuku ir obuolių tyrele- tai valgė žiaugčiodamas ir sprinkdamas iš neskanumo, nors man tai skaniai visai ten buvo rolleyes.gif po to mėginau duoti hipp ryžių su obuoliuku pienišką košytę-tai irgi nesužavėtas valgė, pažiaugsėdamas lotuliukas.gif

tai vat tokios pas mus naujienos...

o sakykit kaip jūs galvojat jei į daržovienę kokį vieną ploną griežinėlį atpjaučiau ir išvirčiau poro g.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 05, 16:12-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2009 02 05, 16:12)

o sakykit kaip jūs galvojat jei į daržovienę kokį vieną ploną griežinėlį atpjaučiau ir išvirčiau poro  g.gif

poras yra kaip prieskonis tai nieko baisaus jeigu truputu idesi... smile.gif gali pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giljeta @ 2009 02 05, 15:44)
[SIZE=14][COLOR=purple]
clap.gif  clap.gif  clap.gif turim pirma dantuka clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif

OOOO KAIP ANKSIT MES TAIP PAT TURIM VIENA KURIS IZDYGO PRIES SAVAITE blush2.gif TAI SVEIKINU alc.gif friends.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(aida.gir @ 2009 02 05, 17:45)
OOOO KAIP ANKSIT MES TAIP PAT TURIM VIENA KURIS IZDYGO PRIES SAVAITE blush2.gif TAI SVEIKINU alc.gif  friends.gif  yahoo.gif

ir jus sveikinam su perliuku! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Pupulia,2009 02 05, 17:03]
o mums nepatinka nei bananu nei obuoliu tyreles ir dantuku me irgi dar neturime verysad.gif Bet labai labai laukiam ax.gif
[/quote

labaiiiiii aaaaciu mirksiukas.gif bet vakar suzinijom(mano sesuo turi taip pat dukrele tik 2men jaunesne)kad turi jau net du dantukus tai va mes dar atsiliekam tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Donata87 @ 2009 02 05, 18:49)
ir jus sveikinam su perliuku! thumbup.gif  4u.gif

dekojame clap.gif
Atsakyti
Kaip cia saunu visi dantuku laukia clap.gif clap_1.gif sunglasses2.gif fitness4.gif o jums jie ramiai isdygo? ar zirzesni buvo? mano ati viena diena zirze ir nakti nermiai miegojo ir pamaciau jau baltuoja o kaip jusu? idomu kaip bus toliau g.gif
Mes kolkas morkyte valgom tai visi morkiniai liekam kiek i burnyte kiek pro sali assa.gif hihihi.gif essen.gif
Atsakyti