Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnesių vaikelio mityba, II tema

sveikos 4u.gif

nu va mes pradėjom ragauti košytes, pirmąją duodam iš hipp "kūdikio pirmoji košė" ji su probijotikais, tai padėjo sustatyti į vėžias viduriukus, gražiai pasituština, pagaliau. rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas jau siek tiek pazistamos ir visai nepazistamos mamytes 4u.gif Jungiames prie jusu blush2.gif Mes valgom bulves-morkos-brokolio kosyte, suvalgom 100 g per karta ir uzgeriam arbatyte. Vakare valgom banano+obuolio tyrele. Tyrele nelabai patinka ax.gif Sia savaite eisim pas gydytoja, tai ziuresim ka ji mums dar patars paragaut smile.gif
Atsakyti
O mano mazajai pirmoji miezine kose makalose nepatiko, net ziaugciojo, taip neskanu buvo schmoll.gif tai kokia man dabar kosyte virti g.gif ?
Atsakyti
Mamytes kokias koseles verdate savo mazuliukams? pirkau hipp kosele tai ziaugciodama "isspjove",viriau bulves ir morkytes tai pirma sauksteli suvalge o po to niekaip schmoll.gif ,gal ka ne taip darau? g.gif mamytes laukiu jusu patarimu
Atsakyti
QUOTE(manx @ 2009 02 04, 19:43)
O mano mazajai pirmoji miezine kose makalose nepatiko, net ziaugciojo, taip neskanu buvo  schmoll.gif tai kokia man dabar kosyte virti  g.gif ?

tada avizine smile.gif siandien maximoje pradziai nusipirkau miesiniu ir aviziniu ekologisku kruopu ir jau koki sekmadieni bandysiu duot
Atsakyti
QUOTE(manx @ 2009 02 04, 19:43)
O mano mazajai pirmoji miezine kose makalose nepatiko, net ziaugciojo, taip neskanu buvo  schmoll.gif tai kokia man dabar kosyte virti  g.gif ?

joa bandyk kokias avižas, o jei viduriukai nekietėja bandyk ryžius.. geriau pirk dribsnius juos lengviau paruošti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giljeta @ 2009 02 04, 20:01)
Mamytes kokias koseles verdate savo mazuliukams? pirkau hipp kosele tai ziaugciodama "isspjove",viriau bulves ir morkytes tai pirma sauksteli suvalge o po to niekaip  schmoll.gif ,gal ka ne taip darau? g.gif mamytes laukiu jusu patarimu

as verdu darzovienes is bulves, morkos, cukinijos, o perku hipp su brokoliais, kalafijorais, pastarnoku, spinatais...o tu tik dabar pradejai damaitineti?jeigu taip tai pradek nuo darzovienes ir tai niormalu kad leliukas nepriima naujo maisto nes jam jis yra keisto skonio biggrin.gif po truputi pripras, tik turek kantrybes smile.gif ir kiekviena savaite duok vis po naujos darzoves kad galetum stebeti ar nealergizuoja...na gal supratai ka cia prirasiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giljeta @ 2009 02 04, 20:01)
Mamytes kokias koseles verdate savo mazuliukams? pirkau hipp kosele tai ziaugciodama "isspjove",viriau bulves ir morkytes tai pirma sauksteli suvalge o po to niekaip  schmoll.gif ,gal ka ne taip darau? g.gif mamytes laukiu jusu patarimu

bandyk kokį moliūgą tada su bulve, paskanink daržoviene mišinuku... mirksiukas.gif net nž pasirinkimas daržovių didelis, tik šiuo metų laiku sunku jų gauti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Donata87 @ 2009 02 04, 20:48)
as verdu darzovienes is bulves, morkos, cukinijos, o perku hipp su brokoliais, kalafijorais, pastarnoku, spinatais...o tu tik dabar pradejai damaitineti?jeigu taip tai pradek nuo darzovienes ir tai niormalu kad leliukas nepriima naujo maisto nes jam jis yra keisto skonio biggrin.gif  po truputi pripras, tik turek kantrybes smile.gif ir kiekviena savaite duok vis po naujos darzoves kad galetum stebeti ar nealergizuoja...na gal supratai ka cia prirasiau biggrin.gif

joa maniškė iš pradžių ir nevalgė, tai buvau lb pasimetusi, bet po kiek laiko matyt priprato ir pradėjo valgyti (vis duodavau paragauti) doh.gif .. nevalgom mes nei špinatų, nei brokolių, o jie man asmeniškai taip smirdi, spjauna manoji lauk doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 04 vasario 2009 - 19:51
sveikute, as dabar pasirodisiu tikra tuktuk bet blush2.gif g.gif doh.gif kas yra bleideris lietuviskai ?-smulkintuvas? ar jus dribsnius malate pries ruozdamos koseles? gal galit kuo isamiau papasakoti kaip paruosti kose kiek laiko uzima nuo a iki z, busiu labai labai labai thumbup.gif lotuliukas.gif essen.gif soske.gif

as tik pradedanti blush2.gif
ar tikrai morkytes reikia 1 val virti ir ka dedate i darzovienes kaip jas sildot?
Atsakyti
QUOTE(Donata87 @ 2009 02 04, 21:48)
as verdu darzovienes is bulves, morkos, cukinijos, o perku hipp su brokoliais, kalafijorais, pastarnoku, spinatais...o tu tik dabar pradejai damaitineti?jeigu taip tai pradek nuo darzovienes ir tai niormalu kad leliukas nepriima naujo maisto nes jam jis yra keisto skonio biggrin.gif  po truputi pripras, tik turek kantrybes smile.gif ir kiekviena savaite duok vis po naujos darzoves kad galetum stebeti ar nealergizuoja...na gal supratai ka cia prirasiau biggrin.gif

aciu mamytes uz patarimus mirksiukas.gif ryt is ryto skubesim virt darzovienes ir bandysim valgyt cool.gif apsisarvuos mamyte kantrybe juk ta saulute mamos gyvenimo dziaugsmas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aida.gir @ 2009 02 04, 20:54)
sveikute, as dabar pasirodisiu tikra tuktuk bet blush2.gif  g.gif  doh.gif kas yra bleideris lietuviskai ?-smulkintuvas? ar jus dribsnius malate pries ruozdamos koseles? gal galit kuo isamiau papasakoti kaip paruosti kose kiek laiko uzima nuo a iki z, busiu labai labai labai thumbup.gif  lotuliukas.gif  essen.gif  soske.gif

as tik pradedanti blush2.gif
ar tikrai morkytes reikia 1 val virti ir ka dedate i darzovienes kaip jas sildot?

dėl grūdų košių... nusiperku lordic kokių dribsnių arba kitos firmos, na pvz avižų (juos dar teragaujam), įpilu dribsnius į lėkštę, užpilu verdančiu vandeniu, palaukiu kol išbrings (kokias 3 min.)... tada sumaišau su blenderiu (teisingai manei tai smulkintuvas mirksiukas.gif) dar biškutį paverdu, arba įdedu į maistelio šiltyvuvą (įpilu jei sugalvoju kokios vaisių tyrelės mirksiukas.gif ) ir niam niam mirksiukas.gif
nu morkytes aš apie valandą verdu, kadangi iš naminių daržovių teturim mrką+bulvę, tai juos ir valgom.. kitas tyreles pirktines duodu, bet ji tevalgo man moliūgą, morkas, bulves ir kukurūzus.. špinatų ir brokolių nemėgsta... schmoll.gif bandysim ryt į nuką nuvažiuoti, pasižvalgyti thumbup.gif o šildau maistelio šildytuve mirksiukas.gif
Atsakyti
aaaaaciu bandysim mirksiukas.gif
Atsakyti